Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Geçen gün arkadaşım garanti atm sinden çektiği paranın muhtemelen sahte olduğunu söyledi. Olur mu öyle şey yeaaa falan demiştim ama bugün biraz araştırdım internette başına geldiğini söyleyen baya insan var, genelde eski mesajlar bunlar ama. Böyle bir olaya denk gelen var mı yakın zamanda? Bankamatiklerle ilgili teknik bilgisi olan var mı bir de? Ben böyle bir şeyin olmasını beklemezdim, bir çok koruma var banknotta bu konuyla ilgili. Lazerle vs. atm anlayamıyor mu paranın sahte olup olmadığını? Bir de şöyle bir konu ortaya çıkıyor tabi bununla ilgili: yıllarca discoverydeki fbi dosyalarını izlerken öğrendiğim şey kalpazanların en çok zorlandığı şey yığınla bastıkları sahte parayı bir şekilde kullanmak. E şimdi atmler sahte para da alıyorsa yatırılırken artık herifler direk gidip bankaya mı yatırıyor bu paraları? İnternette okuduğum bir diğer yazı bankamatiklerin biri para yatırıyorken alırken bu banknotları incelediği ama eğer çekiliyorsa incelemediği. İlginç bir konu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bankaya veriyolar deste para icinde para sayma makinesinden geciyor (hepsi sahte olmuyor tabi ki) para sayma makinesi OK derse aliyolar veya her parayi sahte para kalemiyle ciziyolar. dikkatsizse banka calisani olabilir yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Şurda da biri başına gelenleri anlatmış: http://www.hukuki.net/showthread.php?93718-ATM-Makinesi-Sahte-Para-verdi. özetle: adam sahte parayı çekiyor. daha sonra fark edilince bankaya geri vermek istiyor ancak herhangi bir kayıt olmadığı için bu konuda parayı bankadan çektiğini kanıtlayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 taksicide parayı değiştirmiş olabilir o olayda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Bankamatiğe yatırılan para taranıyor. Hadi taramada geçti diyelim. O yatan paralar hiçbir zaman para ödeme stoğuna karışmıyor bankamatikte. Para çektiğinizde banka görevlisinin stoğa koyduğu paradan çekiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 o linkte op dışındaki mesajları okumayın, zaman kaybı :P 2 cevap gelmiş biri ayar vermiş diğeri de oluyor bazen demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 insan hatasi disinda hata olmaz bankamatiklerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bankamatikten sahte para alabilirsiniz, hatta şubeden elinize bile sahte para verebilirler. ama gidip bunu bankaya söylerseniz geri almazlar. bankalar da kendilerine yutturulan sahte banknotları müşterilerine kakalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sahte Paralarinizi Gercekleriyle %10 Komisyon Alarak Deyistiriyorum... Sahte Paranin Orjinale Yakin olmasi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 geldi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 olma ihtimali çok düşük. şöle ki, seagleın dediği gibi yatırılan parayla çekilen para ayrı haznelerde, yatırılandan para vermiyor yani bankamatik. kaldı ki yatırılan parayı kontrol ediyor zaten sahtemi diye. aynı şekilde bankada dönen bütün para para sayma makinesinde kontrol ediliyor, sahte para oldu mu makine uyarıyor zaten. ha arada kaçabilir mi? illa ki kaçabilir, ama o makinadan kaçan sahte paranın elle-gözle sahte olduğunu anlamak da zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 evet muhtemelen nadir şekilde vezneden para alan kişi makineye rağmen paranın sahte olduğunu anlamıyor ve o şekilde dolaşıma giriyor sahte para. ekşide falan da bir kaç kişi başına geldiğini yazmış, şahsen ben inandım böyle bir olayın olabileceğine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 buraya yazdıktan sonra banlancam galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 banhammer topağı uyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yanlış geldiniz, asıl topak şu; http://forum.paticik.com/read.php?13,6126769 burası son buluştukları yer sadece asdsadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfixGhost Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: yanlış geldiniz, asıl topak şu; http://forum.paticik.com/read.php?13,6126769 burası son buluştukları yer sadece asdsadasda Seninde son gidecegin yeri biliyorum RAMAZan suan TUM eski Post larini okuyorum elbet bulacam birsey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 inb4 crymeariverfix ban v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 tatar yanlış adama bulaştın deli olm bu okuyordur harbiden mesajlarını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfixGhost Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 "Tatar Ramazan" said: Red said: bi kıç mı yani bu hatunu ünlü yapan kıç ama nasıl kıç o mühim karı yürürken millet tenis maçı izler gibi bi sağa bi sola bakıyor 20 Aug 2011, 22:20 KIC denmis KARI Denmis Konustuklari YIldizi Taniyorum ARkadasim olur gerekli islemin yapilmasini istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 komik bulmuyorum ben kendisini ya. hafif bi tebessüm belki ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 highselfden bile ağır liseli çıktı bu crymeariver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 CryMe nix değilmiydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Zamanında annemin de başına gelmişti. Bizzat bankamatikten çektiği 20TL sahte çıkmıştı. Kardeşime dershaneye giderken vermiş, kardeşim minibüste verince de minibüsçü bu sahte para diye almamış üstüne de bi saat ufacık kızı azarlamış, hakaret etmiş bağırmış çağırmış sürekli sonra da yol ortasında indirmiş. (o minibüsçüyü bulsam birimizin sonu hastanede bitebilirdi heralde, sahteyse bile adam gibi söyle kabul edemem başka para yollayın de hayvan oğlu hayvan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar