barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 burdan para çekince ne kadar kesiliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 %5 %10 fln olabilre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ginalye öm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 bakiye sorgulama bile 2 lira fln zaten ne sandn sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 %1 filan duymuştum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 garanti 0,25 kuruş bakiye sorgulamaya istemişti bi de 50 tl ya da 100 tl hatırlamıyorum tam, çekeyim bari diye düşüneyazdığımda ise 4,25TL isteyince dedim yok artık amma velakin o 25 kuruşu da düşmemişler banka kartımdan anlamadım pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 applev0dka said: %5 %10 fln olabilre çok fazla değil mi ya bu oranlar? Yüzde üzerinde değildir belli aralıklara fikslenmiş ücretleri vardır bence. Yüzde üzerinden olsa ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yok, sabit ucret olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Yurtdisinda random bir bankadan isbank kartinla ceksen bile 3-5 TL civari kesiyorlar ya. O yuzdeler cok degil mi TR'de bir kere baska bankin atm'sine kart soktum onda da hesaptaki parani gormek 50kurustu diye hatirliyorum. Tabi bu o ortak atm olayinin reklamlarinin yapildigi ilk zamanlar oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Sanırım bu ücretler 2012'de de devam ediyor. http://www.dogalyazi.com/bankalarin-ortak-atm-ucretleri.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 devam edicek zaten bu, hizmet sonuçta almaları normal. Yalnız şu var, yurt dışında % üzerinden alıyorlar. ama içeride sabit 3-5 tl alıyorlar. yani 100 lira da çekten 5 tl 5 tl de çeksen 5 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 %1+3TL+BSMV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Yurtdışında bile ziraat'in bankamatik kartından çektim %4'tü alınan pay. (+ Bankanın döviz kur farklılığı ) Saçmalığın daniskası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 ginaly said: %1+3TL+BSMV teşekkür ederim canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar