Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 24. Hafta | Galatasaray - Antalyaspor | 01.02.2012 - 20.30

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

FM de bile wonderkid adamı oynatman gerektiği yaşta oynatmazsan potansiyeli yakalayamıyor. Messi 21 yaşında başlasaydı A takımda oynamaya bu seviyeye gelir miydi soru işareti Muhammedi de yiyecez bu şekilde.

Geçen seneki Necip bence kesinlikle Selçuk Şahinden iyiydi. Bu sene performans yerlerde, hatun falan yapmış herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında sorun herhangi bir mevkii de çok az adam çıkarıyor olmamız, alttan

arada bir böyle potansiyelli adam görünce OHA VİDİC, OHA MESSİ, OHA İNİESTA ÇIKTI HACI diye seviniyoruz.

Ha aynı ellerle aynı adamları harcıyoruz. Semih'i umarım harcamayız da stoperde adam aramayız cidden denildiği gibi,

Hani zaten şuan milli takımdaki bazı bölgelere bakıyoruz, hepsi istikrarını Anadolu'da veya yurt dışında yakalamış adamlar, bir tek Gökhan Gönül var ciddi anlamda iyi olupta büyük takımda kendi potansiyelini ortaya koymuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Acele etmeme konusunda katılıyorum, Semih seneye de böyle oynarsa büyük futbolcu olacağını kanıtlar. Ancak şu var; ben formayı kapıp da ilk onbirdeki yerini bir daha hiç bırakmayan genç yıldız Arda'dan beri bilmiyorum. Aydın Konyaspor maçından sonraki kupa maçı dışında hiç bir zaman olamadığını gösterdi, yani formayı kapıp, takır takır 11 oyuncusu hiç bir zaman olamadı. Keza Serdar Özkan'ın bile ben uzun süreliğine ilk onbir çıktığını pek hatırlamıyorum. Ha işler defans için belki daha kolay adam azlığından dolayı, ancak zaten o şansı yaratabilen, doğru zamanda doğru yerde olabilen futbolcular o farkı yaratabiliyor. Arda mesela Carrusca'nın boşluğunu çok iyi değerlendirip formayı bir daha kaptırmamıştı, bazı oyuncular ilk maçtan belli ediyor kendini. Messi'nin ilk maçını hatırlayın bir. Elbette herkes böyle olacak diye bir durum yok, ama benim Semih'e hele ki geçirdiği sakatlıklardan sonraki şu performansına çook büyük saygım var. Kaldı ki kişiliği ve duruşu da çok düzgün gibi duruyor, inşalah bozmaz diyelim.

Taa yıllar önce altyapıda müthiş bir defans geliyor demişlerdi Semih Kaya diye bundan çok sene önce, o zamandan aklımda kalmıştı hep ismi. Sakatlıklarını duymuştum, bir daha eskisi gibi olmaz diyorlardı. Eğer kötü hali buysa, eski potansiyelli halini merak ediyorum. Kafasından dahi çok ciddi sakatlanmış birine göre inanılmaz bir cesareti var düşününce en hayran kaldığım yanı o...
İleride tek hamleliğini geliştirip, daha hareketli olursa ki her maç gelişiyor bence, Urfalı abisinin sözünü dinlerse neden olmasın..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...