Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 DURUN ABİ DURUN http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/02/06/dindar.bir.nesil.cagdas.olamiyor.mu/647970.0/index.html ŞU HABERDE ŞU CÜMLEYİ GÖREN OLDU MU SDF said: "Türkiye'de kitapların yasaklandığı, suç delili sayıldığı dönem oldu" Türkiye'de bir dönem kitapların yasaklandığını, toplandığını, yakıldığını söyleyen Başbakan Erdoğan AHAHAH pencereden düşcem ya rabbim sana geliyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 kitabı bırak çevirmeni alıp götürdü kendileri. pişkinliğin bu kadarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Bence sayın başbakanımız insanlar azcık tebessüm etsin diye söylemiş yoksa yapar mı adam gibi adam :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ardeth said: DURUN ABİ DURUN http://www.cnnturk.com/2012/turkiye/02/06/dindar.bir.nesil.cagdas.olamiyor.mu/647970.0/index.html ŞU HABERDE ŞU CÜMLEYİ GÖREN OLDU MU SDF said: "Türkiye'de kitapların yasaklandığı, suç delili sayıldığı dönem oldu" Türkiye'de bir dönem kitapların yasaklandığını, toplandığını, yakıldığını söyleyen Başbakan Erdoğan AHAHAH pencereden düşcem ya rabbim sana geliyorum sdf abi şey bana çok komik geliyor. mesela bir gün tayyip'i eleştiriyorsun, "başbakanım sakıza basıyorsunuz". ertesi gün çıkıyor "geçmiş hükümetler hep sakıza bastılar, biz onların yaptığını yapmadık, demokratik yolda yürüyoruz". halk da sonra bunu alkışlıyor, gazeteciler övüyor. sdf ben böyle ülkeyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 adamın kitaptan kastı risale-i nur + kuran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 necati doğru'nun 3 gündür kaleme aldığı olay. Gencinin eline iş verme! Ufkuna dincilik koy! 07.02 Dindar nesil tornasının altında soygun var! 08.02 Biri yoksul tinerci! Diğeri dindar torpilli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Bu başlığı her gördüğümde geriliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 O adamlar kitap diyince normal okunanları kastettiğini sanmıyorum. O kadar yetememişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 "Dindar nesil yetiştirme" projesinde ilk etap sıkıntılarla başladı...: http://www.zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=164696 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar