Umuruk Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Aslında daha önceleride Paticiği takip ediyordum.Hani şu Ultimanın Türkiye'de tavan yaptığı yıllar yok mu ? Hani paticik ultima sunucusu falan açmıştı.Soldat sunucusuna girip soldat falan oynardık hah işte o zamanlar takip ederdim.Geçenlerde açıldığını duydum ( üstünden aylar geçti sanırım ) Eski takıldığım forumda iyice sözlük özentisi bir hal alınca şöyle bir göz atayım dedim :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hoşgeldin :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Bahsettiğin zamanlarda bu sitenin adı başka bir şeydi ve sen bizi bulama diye sitenin adını değiştirmiştik, bugüne kadarda başarılıydık aslında. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 kk Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Masakari said: Bahsettiğin zamanlarda bu sitenin adı başka bir şeydi ve sen bizi bulama diye sitenin adını değiştirmiştik, bugüne kadarda başarılıydık aslında. Siz yapmanız gerekeni yapmışsınız artık üzülmenize gerek yok çünkü ben buradayım :)-D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 bu kız değil. hoşgeldin diyemiyorum. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Hoşgeldin.. Bu arada ben üye olduktan sonra açmadım böyle başlık ya , şartmı açmak Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 NeoStyle said: Hoşgeldin.. Bu arada ben üye olduktan sonra açmadım böyle başlık ya , şartmı açmak Bir köşede bulunsun :< Aradan yıllar geçtikten sonra "ben yeni üyeliğimi yaşayamamıştım" demeyeyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Umuruk said: NeoStyle said: Hoşgeldin.. Bu arada ben üye olduktan sonra açmadım böyle başlık ya , şartmı açmak Bir köşede bulunsun :< Aradan yıllar geçtikten sonra "ben yeni üyeliğimi yaşayamamıştım" demeyeyim Yok, sen neden açtın gibi anlaşılmış galiba. Ben açmadım ya onu sordum açmak şartmı diye ama sanırım degil hehe neyse hg tekrar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 açmayani dövup pis kaka diyoruz dışlıyoruz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 tekrardan hg. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 açıldığından beri baya ay geçti haberin olsun hg Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hoşgeldin,eski adıda pepelek ti sitenin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 NeoStyle said: Hoşgeldin.. Bu arada ben üye olduktan sonra açmadım böyle başlık ya , şartmı açmak açmadın mı sen? e nasıl post atabiliyosun oha çok ilginç. içeri sızmış adam çaktırmadan. çık bi daha üye ol olmaz öle. buglanır sonra accountun. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2012 hoşgeldin iyi ettin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.