huun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 tinu said: iyide fenerin yada azizin alacağı cezaların bu olayla ilgisi yok ki, bu tamamen yanlış bir uygulama sonucu fenerin kazanacağı bir tazminat var, ama cezalarla ilgili en ufak bir kurtuluş görmüyorum bende, polisle girdiği silahlı çatışmada yaralanan uyuşturucu kaçakçısına tazminat ödüyor mu devlet? o hesaba geliyor sizinki. uefa sadece takdir hakkını tff'ye bırakmış. ha uefa da çok açık yakalandı. avrupa'da herkes kendi kesti göbeğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 huun said: tinu said: iyide fenerin yada azizin alacağı cezaların bu olayla ilgisi yok ki, bu tamamen yanlış bir uygulama sonucu fenerin kazanacağı bir tazminat var, ama cezalarla ilgili en ufak bir kurtuluş görmüyorum bende, polisle girdiği silahlı çatışmada yaralanan uyuşturucu kaçakçısına tazminat ödüyor mu devlet? o hesaba geliyor sizinki. uefa sadece takdir hakkını tff'ye bırakmış. ha uefa da çok açık yakalandı. avrupa'da herkes kendi kesti göbeğini. verdiğin örnekle bu cok alakasız, ortada futbol hukuku diye farklı işleyen bir yapı var, fenerin cezası , fener kesin olarak suçlandığı ve suçu açıklandıktan sonra kesilmeliydi, o suç açıklanana kadar hiç bir şey den men edilemez ve hakkı alınmaması lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 şimdi eğer fb şl ye gitse ve tff şike var deseydi fb hem küme düşmüş hemde men cezası almış olacaktı. şimdide küme düşübilir ama sayelerinde tüm türkiye men cezası alacak :D sayiden türkiye nin en büyük takımıymış bu fenerbahçe.kurtarıcaz diye tüm türk futbolunu çöpe attık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Trabzonspor Kulübü'nün eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Aydınlar'ın istifa etmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı. Hacıosmanoğlu, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Kuralları iradeyle, dürüstçe ve cesurca uygulamak, çocuklarımıza gelecekte temiz bir futbol bırakmak ve Türk Futbolunu yarınlara taşımak adına, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 27 Şubat 2012 tarihinde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na adaylığımı koyuyorum." oy oy oy ortalık fena karışcak, federasyon başkanlığına ilk aday geldi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ahahsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hadi demirören sende aday ol, bırak beşiktaşı türk futbolunu kurtar :) nasılsa batıyoruz bari demirörenden kurtulak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 gökdeniz olayında adı geçmemişmiydi bu herifin? hatta yanılmıyorsam tff yi basarız gibisinden bi açıklamasıda vardı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ömer çavuşoğlu da aday olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 fener niye para alıyor ben onu cozemedim? şikeye adınız karışmış başkanınız içerde şike şüphesi yüksek gözüküyor. tff gitmesin bu takım şl ne diyor. bize göre şike şüphesi yüksek diyor. en azından uygulamaya baktığınız da böyle. tazminat davası da açılsa aynı şekilde şu an süren şike davasının sonucu beklenicek. uefa nın kardeşim emin değilsen yolla demesinin bir hükmü yok. tff şüphe duyduk yollamadık der biter konu. bide tff nin bu ş. ligine yollamama kararı için tahkime gidilmeyecek mi? tff nin eylemleri adli veya idari mahkemelere konu edilebiliyor mu gercekten bilmiyorum ama sanmıyorumda. tek yetkili tahkim değil mi spor hukuk konusunda? hatta son yetkili anayasa mahkemesi olsun denildiğinde ortalık karışmadı mı? ankaraspor ortada bu kadar şey bile yokken düşürülmedi mi? her hangi bir dava ya da süren süreç var mı onu da bilmiyorum muallak bu kısım benim için. he şike yaptığına madem inandın ya da şüphe duydun neden düşüremedin o zaman derlerse de, emin olmamakla beraber maddede şunları şunları yapan takım düşürülür diyor ama bir süreç ya da mühlet belirlemiyor. düşürecektik belli bir sürecin sonunda denebilir nitekimde oyle olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bu eski ts yöneticisi herif seçilirse 5. lige düşürür bizi, ts yide son 10 yılın şampiyonu yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Öyle değil bu işler Türkiye'de artık. Tattip Erdoğan kimi derse o olur başkan, Başbakan ne derse de onu uygular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 bence ömer üründül aday olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://t.co/pqkE8SRU asdfuvasfasg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 LOL 45 alacakmış... Ahahaha yuh. Düşersiniz alacağı tek şey welcome to bank asya şilti olur. Suçlu durumda faiziyle iade edeceğini bir paranın ne tazminatindan bahsediyorsunuz anlam veremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sostizm said: Öyle değil bu işler Türkiye'de artık. Tattip Erdoğan kimi derse o olur başkan, Başbakan ne derse de onu uygular. son 3 başkanı o seçti... haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Eğer ts li biri gelirde fb yi düşürmeye kalkisirsa bundan encok ts zarargorur , zaten gelen kişi kupayı tepkilerden sonra tsyede veremez. Zaten ts başkanıda bunu bildiginden maa yeniden seçilsin diyor. Keskinerin dunki konuşmalarına göre hiçbir şekilde Avrupadan toplu uzaklaştırma cezası verilemez, verilsede tahkimden döner. Sowun parasını TFF ödeyecek gorunuse göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 İçimizde futbol sevgisi bırakmayan kadar devam. Yüzsüzlük diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Trabzonspor'un eski başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu TFF Başkanlığına aday oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kan çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 sostizm said: Öyle değil bu işler Türkiye'de artık. Tattip Erdoğan kimi derse o olur başkan, Başbakan ne derse de onu uygular. This. Gelmez o Trabzonlu adam. Atalay gelir muhtemelen, biraz da o troller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 moonfall said: fener niye para alıyor ben onu cozemedim? şikeye adınız karışmış başkanınız içerde şike şüphesi yüksek gözüküyor. tff gitmesin bu takım şl ne diyor. bize göre şike şüphesi yüksek diyor. en azından uygulamaya baktığınız da böyle. tazminat davası da açılsa aynı şekilde şu an süren şike davasının sonucu beklenicek. uefa nın kardeşim emin değilsen yolla demesinin bir hükmü yok. tff şüphe duyduk yollamadık der biter konu. bide tff nin bu ş. ligine yollamama kararı için tahkime gidilmeyecek mi? tff nin eylemleri adli veya idari mahkemelere konu edilebiliyor mu gercekten bilmiyorum ama sanmıyorumda. tek yetkili tahkim değil mi spor hukuk konusunda? hatta son yetkili anayasa mahkemesi olsun denildiğinde ortalık karışmadı mı? ankaraspor ortada bu kadar şey bile yokken düşürülmedi mi? her hangi bir dava ya da süren süreç var mı onu da bilmiyorum muallak bu kısım benim için. he şike yaptığına madem inandın ya da şüphe duydun neden düşüremedin o zaman derlerse de, emin olmamakla beraber maddede şunları şunları yapan takım düşürülür diyor ama bir süreç ya da mühlet belirlemiyor. düşürecektik belli bir sürecin sonunda denebilir nitekimde oyle olucak. hukuk da trollük yoktur mahkemeler halkın vicdanıdır sonunu düşünen kahraman olamaz yani hala febe para alırız uefayı tokatlarız filan kafalarında bi bank asya diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ayrıca ithal başkan şart teknik direktör oluyor tff başkanı hayli hayli olsun adamlar da saçma sapan bir vicdan anlayışı yok yazık olur takımlar paralar filan demeden bank asyaya tıkar ligin yarısını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 abi fener neyin parasini alıyor pardon ? uefa demiş emin degilseniz yollayin feneri ama şike cıkarsa belasini öper yollariz geri demiş.. tff'de baba adamlar yapmıs sikeyi biz yollamayalım adamlarin 4-5 senesi gitmesin seneye temiz gelirler demiş.. adamlar feneri kurtarmis üzerine bide para mi vericekler :S fener bu sene gitse CL'ye 20m euro para alsa ama önumzdeki 5 sene gitmese mi iyi.. yoksa tff'nin bu kıyagi ile bu sene 20m dan mahrum kalıp gelecek seneden itibaren tekrar avrupada gitmesi mi iyi... adam feneri korumuş bide üzerine para vericek... haaa hala şike yapmadk ama neden yollamadilar kafasinda gezen fenerli yönetici ve taraftar varsa da.. Bank asyaa 1. lig 1.lig bank asya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Adam resmen "ben düşüremedim, kim düşürecekse düşürsün" diyip xtirdi gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 aziz yıldırım ve çetesinin çirkeflik ve oyunlarıyla mehmet ali aydınları bitirdiler bu ülkede. böylece aziz bir taşla iki kuş vurdu. süreci uzattı, ezileni oynadı masumu oynadı, kamuoyunda sempatik görünmeye calıştı en azından kendi taraftarına, ikinci kuşta ileride muhtemel başkanlık rakibi olabilecek mehmet ali aydınları bir daha adı duyulmamak üzere futbol dünyasından sildi helal valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar