Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 o değilde fenerin playoffdan şampiyon cıktıgını düşünemiyorum ne karışır ortalık sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ahahah yine sozunde durmayan bir maa neyse lutfu gitti en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 E eksi puan alırsa şampiyon çıkabilsin böylece "ŞİKE VAR DEDİLER, CEZA VERDİLER GERİDEN GELDİK YİNE EZ-DİK ZAA" diye ağlayabilsinler diye yptılar ya zaten onu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Benim derdim Fener'in düşüp düşmemesi falan değil. Ne diye playoff getiriyorsun arkadaşım lige ? Belçika'yı mı örnek alıyoruz ? Sırf şu yaptığı şey nedeniyle malın önde gidenidir bu adam, isterse Fenerbahçe'ye + puan eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 vardır bu istifada da bir tiyatro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Adios Europe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Biri şikeden diğeri borç batağından katılamayacak zaten. Çok birşey farketmiyor, olan bize oldu. Annemizin ligi için yapılandık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Sadece o degil.... http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19814383.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yetersiz kukla herif feneri düsüren baskan olmiycam diye birakti ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 AHHAHAHAH yeto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ben hayatımda bu kadar aptal futbol kültürü olan başka ülke görmedim. çöp tenekesi yakan italyanlar bile daha durağan bir kültüre sahipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 şikeci ile tüpçü zaten gidemeyecekti olan diğer takımlara oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 avrupadan 8 yıl klupler ve milli takım men yemiş diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ee kim gelcekki lan yerlerine :D.kimse adayda olmaz ki böyle bir ortamda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 artık Football Manager oyununa boşuna Türkiye Ligi koymasınlar.Kimse oynamaz avrupadan men gelirse.asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ya yerine gelecekleri hükümet söyler işte. kontrolü eline alır bundan sonra, bu kazmalar yönetemiyo diyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 patiden birini yollayalım aday olarak.oyun harrykewell a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Planlı bir orta oyunu halen devam ediyor işte. Bu son hamle ile o kadar belli edildi ki artık, kimse yemeyecek bu saçmalığı. Feneri maddi manevi en çok destekleyen adamı feneri düşürmek gibi bir pozisyonda bırakırsan yapabileceği en büyük karışıklığı çıkartmak için elinden geleni de yapar zaten. Ki yaptı da... Önce lig ertelemesi, sonra da playoff diye saçmalığı sardı başımıza. Akabinde 58. madde değişikliğine gidilmesi geyiği, şimdi de ben işi boka batırdım en iyi şekilde, bundan sonrasına karışmam, istifa ediyorum. Ahahahah bu kadar acizlik, bu kadar fenerasyonculuk bundan önceki federasyon yapamadı onca tapeye rağmen... Yazıklar olsun, geç olacak ama olacak. Acı sona hazırlasın herkes kendini... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Dün devam kararı alan TFF bugün şu açıklamadan sonra istifa ediyor. CAS Hakimi Kısmet Erkiner, "Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden UEFA değil Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) men etti" dedi. Ayrıca Yıldırım Demirören'in ilk açıklaması. "Aydınlar, bizim 'güven tazeleyin' önerimize, kendi istifa ederek yanıt verdi" dediği yorumunda şunları söyledi; "Sanıyorum Aydınlar, biz kendisine Kulüpler Birliği olarak 'Güven tazeleyin' dememizin ardından tek başına istifa kararı alarak, 'Sizin dediğinizle olmaz, ben kendim giderim' demek istedi." Demirören, ilk etapta aklına bunun geldiğini ve bunun dışında başka bir şey düşünemediğini, şimdi işlerinin daha zor bir döneme çekildiğini ve 27 Şubat tarihine kadar yeni gelişmelerin de yaşanabileceğini sözlerine ekledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Feneri şampiyonlar liginden tff edecekti tabi, uefa ederse iş o zamandan boka sarmış olacaktı zaten. Fenerliler sanıyo ki boşuna göndermediler avrupaya. Ceza yok karar yok, niye gidemedik. Madem gidemedik niye ceza vermiyosunuz diyolar. Aylardır da anlatamadık zaten hiçbirine. Aslında biliyorlar neyin ne olduğunu da, şark kurnazlığı yapıcaklar akılları sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 souldarkorn said: Dün devam kararı alan TFF bugün şu açıklamadan sonra istifa ediyor. CAS Hakimi Kısmet Erkiner, "Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nden UEFA değil Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) men etti" dedi. Ayrıca Yıldırım Demirören'in ilk açıklaması. "Aydınlar, bizim 'güven tazeleyin' önerimize, kendi istifa ederek yanıt verdi" dediği yorumunda şunları söyledi; "Sanıyorum Aydınlar, biz kendisine Kulüpler Birliği olarak 'Güven tazeleyin' dememizin ardından tek başına istifa kararı alarak, 'Sizin dediğinizle olmaz, ben kendim giderim' demek istedi." Demirören, ilk etapta aklına bunun geldiğini ve bunun dışında başka bir şey düşünemediğini, şimdi işlerinin daha zor bir döneme çekildiğini ve 27 Şubat tarihine kadar yeni gelişmelerin de yaşanabileceğini sözlerine ekledi TFF Başkanlığı görevinden istifa eden Mehmet Ali Aydınlar, bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada Aydınlar şunları söyledi... "30 Ocak 2012 tarihinde yapmış olduğumuz TFF Yönetim Kurulu toplantısında, Spor Toto Süper Lig'de yer alan 17 kulübün ısrarları ve talepleri ve kamuoyundan gelen yoğun destek mesajları ile futboldaki kaos ortamının daha da derinleşmemesi için yönetime devam kararı almıştık. Ancak aynı gün akşamında, bazı spor programlarındaki yorumcuların şahsıma hakarete varan söylemlerinin dozunu artırarak seviyesiz saldırıları, devam etmem konusunda yeniden düşünmeye sevk etti. Ayrıca dün akşam bir haber kanalında, CAS Hakimi Sayın Av.Kısmet Erkiner'in açıklamalarını hayretler içerisinde izledim. Derhal bu açıklamaların doğruluğunu araştırdım ve ilgili raporun maalesef Federasyonumuza 6 Eylül ve 3 Kasım tarihlerinde ulaştığını bugün öğrendim. Böylece Sayın Erkiner'in ifadelerinin doğruluğunu tespit etmiş oldum. Kendisine uyarıları nedeniyle teşekkür ederim. UEFA yetkililerinin bize karşı farklı, CAS'ta farklı tavır almaları, UEFA gibi Avrupa futbolunun çatı örgütü olan bir kuruluşun yapmış olduğu uygulamanın, içinde bulunduğumuz ortamın ne kadar güvensiz ve samimiyetsiz olduğunu gösterdi. Güven ortamının bulunmadığı, birçok kişi ve kurumun çıkarları nedeniyle etik dışı davranmayı mübah saydığı bir ortama daha fazla tahammül etme imkanım ortadan kalkmıştır. Gelinen nokta; hayata bakışım, iş yapış biçimim, etik anlayışım ve dünya görüşümle tezat bir görüntü oluşturdu ve böyle bir sürecin içerisinde yer almayarak bazı şeylere dikkat çekebilmenin çok daha önemli olacağı kararına vardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Belge kayboldu diye Fenerbahçe Avrupa'ya katılamadı yani. Çaycının dolabına falan baksalarmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 http://zaytung.com/halkinsesi.asp?vcid=45 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar