Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TFF başkanı Mehmet Ali Aydınlar istifa etti!

scorch

Öne çıkan mesajlar

Helikopter ihalesine geri döndük diyorsun. Yahu düşünüyorum bazen de eğer başbakan GS'li olsaydı ne olacaktı acaba....
Yok yani, AKP'nin işi gücü yok, Fenerli başbakanın işi gücü yok, GS'nin önünü açmaya çalışacak. Hani şu yuhlandığı stadın takımını lol...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben demiyorum cemaat diye başkan demiş.

Ama RTE'yi de övüyor. Eğer cemaat operasyonu ise RTE de Feneri kolluyor anlamı gelir. TFF'yi RTE yönlendiriyor o zaman. Kaç defa Rıdvan ile Aykut ile kulis yaptı RTE. Bunu kabul ediyorum yani. RTE'ye yapılan baskı ile MAA karar alamadı. Cemaat Feneri bitirmeye çalışırken RTE olmaz durun orada dedi resmen.

Emniyet şike tespit edilmiştir dedi, savcı kaç kişiyi tutuklattı ama Federasyon ne ak dedi ne kara. Burada bunu kabul ediyorum Fenerli olarak yani. Çok çelişkiler yaşandı. 6222 değişmesi için Arınç değişmez dedi Cemil Çiçek ağır dedi mesela. Gül veto etti ama geri geldi. Cemaat-Akp arası çok net baya açıldı bu şike sürecinden. Eğer böyle bir inatlaşma ve açılma varsa da malesef içerden çıkamaz gibi Aziz Başkan. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Arkada kalmış
EmenikeNiangSow said:

Ben demiyorum cemaat diye başkan demiş.

Ama RTE'yi de övüyor. Eğer cemaat operasyonu ise RTE de Feneri kolluyor anlamı gelir. TFF'yi RTE yönlendiriyor o zaman. Kaç defa Rıdvan ile Aykut ile kulis yaptı RTE. Bunu kabul ediyorum yani. RTE'ye yapılan baskı ile MAA karar alamadı. Cemaat Feneri bitirmeye çalışırken RTE olmaz durun orada dedi resmen.

Emniyet şike tespit edilmiştir dedi, savcı kaç kişiyi tutuklattı ama Federasyon ne ak dedi ne kara. Burada bunu kabul ediyorum Fenerli olarak yani. Çok çelişkiler yaşandı. 6222 değişmesi için Arınç değişmez dedi Cemil Çiçek ağır dedi mesela. Gül veto etti ama geri geldi. Cemaat-Akp arası çok net baya açıldı bu şike sürecinden. Eğer böyle bir inatlaşma ve açılma varsa da malesef içerden çıkamaz gibi Aziz Başkan. :(
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca Murat Aksu da adaymış TFF için.

Bu benim tezimin doğruluğunu gösteriyor. Eski AKPli bakan A. Aksu'nun oğlu bu. Yani AKP güdümlü bir TFF geliyor.

Ergenekona cemaat diyorsunuz da Fener olunca niye inanmıyorsunuz?

Ve eğer RTE koyu Fenerli yerine GS'li olsaydı, hatta değil GS'li futbol ile alakasız biri olsaydı TFF bizi çoktaaan düşürmüştü.
Sosyal ağlarda paylaş

Cemaat değil AKP derim ben. Aksu gelirse süreç uzatılmaya devam edilir. Bu süreçte Cemaat - AKP arası açık. Hani bize bu oyunu cemaat yaptı demiyorum çocuk gibi ama bu da görünen birşey.

Aksu'nun ben RTE'nin sözünden çıkacağını sanmıyorum. Ya da tam tersi mi savcı polis gibi hunharca yargılayacak mı seçilirse? Cidden bilmiyorum bu süreçte hangi tarafa yakın duracak?

Şu da olabilir. MAA, RTE'nin kumandasında olunca cemaat bir şekilde fişini çektirdi bırak sen bu işi bitiremedin diye ve işi bitirecek kendi adamını getirebilir RTE ve AKP baskısına takılmayan?
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi bende bir video izledimde, aydınlar yalan söylüyor, adam bu belgelerden daha önce haberi olmuş. yani yeni gördüm felan tamamen palavra, adam ciddi anlamda dağılmış durumda bence saçmaladıkca saçmalıyor,

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=26864

burda fenerbahce belgeleri yayınlamış daha önce, buradaki rapora göre, tff fenerbahcenın kesın olarak şike yaptığından emin ve bunuda uefa ya söylüyor, uefa bize yaptırım yaptı dediği şey, uefa federasyona fener şike yaptıysa kesinlikle gönderme diyor bundan eminsen, federasyonda evet fener şike yapmış bu kesin diyor ama iddaname açıklanmadığı savunmaları alamadığım için henüz kendi içimde ceza veremiyorum diyor, uefada feneri şl gönderip göndermeme kararını tff na bırakıyor ama diyorki fener şl de oynarken ceza alırsa, bizim vereceğimiz cezanında boyutu değişir diyor, bunun üzerine federasyon zaten şike yaptığı kesin olarak tespit edilmiş fenerbahceyi şl göndermiyor.

sonuç olarak federasyon kararını taaa o tarihlerde vermiş, fener şike yapmış bunu etik kurulu dahil federasyon tarafından kesin olarak kabul edilmiş, esas olay madem bu kadar kesin şimdiye kadar nasıl ceza vermezsın ??? diye sormak lazım ama onunda cevabı belli, fenerbahcenın baskısı, savcının iddaaname gizliliği, ve en büyük sebeb ligtv nin havuz tehtidi, havuz tehdidi yüzünden zaten borç batağında olan beşiktaş gibi takımların başkanlarının aman havuz dağılmasın cezayı ertele baskısı,

ve gelinen sonuç :

federasyon fenerin şike yaptığını bile bile şl göndermeyip ,ligde oynatması hiç ceza vermemesi, bunun üzerine fenerin ceza almadığım halde şl gidemedim diye dava açması ve bundan çok yüklü tazminat olacak olması,

ama esas önemli sonuç:
Federasyon ve etik kurulu üstüne basa basa fenerbahçe şike yapmıştır diye karar vermesidir. ve hala bu kararın gerektirdiği cezayı uygulamaması ve uygulamamak içinde istifa etmesidir.
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün uzak kaldık herşeyden, neler dönmüş burada serhat asdf

hem üzüldüm hem sevindim. işi buraya getiren adamlar olarak çoktan gitmeleri gerekiyordu. lakin ne bilim, şu üç büyük kulübün yönetimini vs. gördükçe adamda da suç bulamıyorum. Tamamen kendi menfaatleri uğruna sürekli dansözlük yapıyor üç büyük kulüpte, buradan sıradan bir yöneticinin rahatlıkla çıkması zaten çok zordu.

ha o zaman niye bu tip bir adam seçildi. Türkiye'de futbolun başı MAA hiç olmamalıydı en başından beri, umarım yeni lider buna göre seçilir diyeceğim de tahminen akp'den birini koyarlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...