Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 oo manyak laf, manyak laf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 EN ÇOK ANGARAYI HABER YAPACAKSINIZ angara saksı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Ren said: şimdi sevgili insanlar, tamam 7 kişiden biri istanbullu ama haberlerin 7 tanesinden 6 tanesi istanbulu veriyor. hadi 6 olmasa bile 4-5 diyelim. 7 kişiden 1 i istanbullu diye 7 kişiden 6sını farkettirmeden eziyorlar isyan ona. insaf be. güney marmarada 5 şiddetinde deprem oluyor: İSTANBUL DEPREMİ TETİKLENİR Mİ? İSTANBUL DEPREME NE KADAR HAZIR? hiç deprem bölgesinde çatlak olmuş, bakkalın rafları devrilmiş, oradaki insanlar tedirgin olmuş, gaz çıkmış, gökyüzü pembeleşmiş, yok. Of ilçesi depremden ne kadar etkilenir mi desinler? 7 kişiden 1i İstanbulluysa kalan 6sı aynı ilden demek değil bu. Kocaelinden haber verse mesela bu 6 kişiyi ne kadar ilgilendirecek? Yer olduğu kadar versinler diğer tarafların haberini falan tabi ama Adapazarın'da, İzmit'te, Sinop'ta kaldığım yerler olduğundan söyleyebilirim ki her bir yerin zaten yerel yayını var, büyük gazeteler her il için ayrı ek çıkartıyor. Hepi topu 20 dakika olan haber bülteninde şu il neden yok hesabının hayati bir önemi yok o bakımdan. Hem Van'da deprem olunca Van'ı göstermediler mi? Gayet gösterildi. Ama çıkıpta Bursa'yı etkiler mi haberinden önce İstanbul haberi yapılmasında şaşılacak durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 hep izmirlilerin suçu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Şöyle her önüne gelene 'istanbullu' demesek. İstanbulda yaşayan çok insan var tamam ama her 7 kişiden 1i İstanbullu dediginizde sanki babadan dededen İstanbul doğumlu gibi duruyor. Çok az dedede-baba-kendisi trio olarak İstanbul doğumlu insan var malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ne farkeder orda yaşadığı sürece? adam başka bi şehirde doğmuş ama 20 yıldır orda yaşıyorsa istanbullu değil mi şimdi bu adam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 mithat çok önemli bir noktaya ışık tutmuş ben yeterince aydınlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Klişe 'yok yok baban nereli... peki onun babası nereli..' geyiğinden anlayabilecegin gibi sadece adamın 20 senedir burda olması yetmediği gibi burda doğmuş büyümüş ve hatta istanbul sınırlarından hiç çıkmamış olması bile yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yürü git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Birdahaki [b]Obur CUMA gununu cumartesiye baglayan gece Trakya Bolgesinden girecek olan SOGUK hava Malesef EN yuksek sicaklik olarak -21 Olacak. Bu bir %80 HAVA TAHminidir.[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 mahallenin delisi de geldi tam olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 İstanbullu olmak isteyip buraya göçüp köken olarak istanbullu olamamışların hazin isyanı. Dedik zamanında vize uygulansın istanbula elini kolunu sallaya sallaya giriyor insanlar diye, dinlemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 istanbul değil, herhangi bir şehirli olmak neden ister bi insan? onu bi anlat bana. ne farkeder yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Sene 2012 aramızda hala İstanbullu olmamış pis fakirler mi var? *dolarları suratlarına çarpar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Cidden bunu forumda bir post ile anlatmamı mı ıstıyorsun? İstanbul kökenli olmanın önemini bilmiyorsan sana anlatabilecek adam ben değilim herhangi baska bir insana yüzyüze sor yazarak burdan özet geçemem. Kültür,miras,azınlık,göçmenler vs gibi bir çok sebepten dolayı kökeni istanbula dayananların sayısı az kaldığından gurur duyulacak bir olay. Bende istannbul cocuguyum dıye yırtınan burhan altıntoplar kökeni gerçekten istanbullu olanların degerını arttırıyor asıl onlarda bul suçu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 annem londonlu babamı demirciler dövdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 adam istanbul lordu çıktı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 İstanbul faşizanlığım olabilir. Yıllarca 'istanbulluyum' lafını sıradan normal bir şekilde soyledıkten sonra inatla 'baban?' diye onunda istanbullu oldugunu soyledıkten sonra en ileri dedemin dedesini soracak düzeye gelenler olduğundan 'hmm bu kadar inatla istanbullu olmamızı ıstemıyorlarsa yediremiyorlar' diyerek yetiştim ondan dolayı var bir güzel tarafı istanbullu olmanın demek ki diye bir psikoloji yerleşti ister istemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 edirneli, erzincanlı olsan ne farkedecek sanki? çorumlu olmadıktan sonra bi sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 ne içiyorsan ben de istiyorum aynından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 istanbuldaki -10,4 sogukla erzudumdaki -30 bir değil üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 seni yenicem istanbul. hatta gelip, yenip gidicem. o derece follos olacaksin. arkami donup puromu yakarak gidecem. zippoyu da alengirli firlaticam benzin dokulmus haline ki uzaktan yanisini seyredebileyim. hangimiz daha manyak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 fede said: erzurum ayrı bi olay değil. 4 sene erzurumda 4 sene eskişehirde 6 senedir de ankarada yaşıyorum. en çok eskişehide en az erzurum da üşüdüm. abi neden bilmiyorum, eskisehirin soğuğu bıcak gibi kesiyoya. o kayalık kayalık tepelerden bıcak gibi iniyo rüzgar, üşütmüyo direk kesiyo. böle kalnıyosun falan bı sanıye havada sonra her tarafından kanlar fıskırıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 eskişehirin ayazı bir başkadır izmirden sevgiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar