senko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ekmeği makinede kızartıpp öyle sürüyordum ben hem ekmek sıcak olunca mayışıyor o da sürülüveriliyor izmirde 1yıl boyunca kahvaltım ekmeğe sürülen fındık ezmesi ile ekmekeğe sürülen la vache qui rit olduydu. la vache qui rit'i nası yazdın lan diye şaşıran olursa google'a inekli peynir diye arattım çıktı
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 abi onun adi yavaş kırıt degil miydi .s.s
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mithat said: http://menversus.com/images/content/kpWJcIYyvWimg_0096.jpg Türkiyede böyle bir olay yok mu? Yoksa kimse ekonomik potansiyelini görmüyor mu bu işin? Görüyorsa da neden girmiyor bu işe izin mi yok? Maliyeti mi çok? Daha neler neler. Kısaca varsa nerde var gidip yemek lazım Yoksa neden yok bu işe girmek lazım. herzwaffel güzelmiş :(
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 dükkan olarak değil ama avmlerde stand olarak ortada falan iyi olabilir. plastik/kağıt kaplarda servis edersin. fikir hoş.
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 şunu açsalar hakkaten keşke. sonra biri de en kalabalık saatinde bomba atsa oraya mmmhhmnmhm
Bone Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: abi ankarada ne var ki diye sormak istiyorum biletixe girdim bugün koca bir hiç var ankarada model geliyormuş bi tek istanbulda olan ıslak hamburger dışında her şey var. adam gibi kebapçı var en azından. karnın doyuyor.
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Öyle bir franchise sistemi yok ki adamların ulaşabilecegin bir contact mail adresi bile bulamadım. Heralde kendi kendine açıyor franchise falan vermiyorlar. Geliri bu kadar yüksek olabilecek potansiyelde ki şu dükkanın dünyada parmakla sayılcak kadar az olması harbiden çok çok saçma.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 intensi nutelleya banıp yiyenler sever herhal.
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 jaffa said: benim de aklıma açık hava sinemalarının arttırılması geldi bugün. ankarada hiç yok mesela ya da ben bilmiyorum. tabi ki yaz için konuşuyorum . açık hava sineması odtü mezunlar derneğinde oluyor. girmek için odtülü olmana gerek yok diye biliyorum. selvi boylum al yazmalımı izlemiştim ben sdf
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 senko said: izmirde 1yıl boyunca kahvaltım ekmeğe sürülen fındık ezmesi ile ekmekeğe sürülen la vache qui rit olduydu. sonra neden işerken çükümü göremiyorum diye ağla
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 yok lan görebiliom demin işerken gördüm sdf
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 off konu çok kötü yerlere gidecek şimdi
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 kozalak said: jaffa said: benim de aklıma açık hava sinemalarının arttırılması geldi bugün. ankarada hiç yok mesela ya da ben bilmiyorum. tabi ki yaz için konuşuyorum . açık hava sineması odtü mezunlar derneğinde oluyor. girmek için odtülü olmana gerek yok diye biliyorum. selvi boylum al yazmalımı izlemiştim ben sdf hadi yaa çok sevindim. benim kardeş odtüde zaten genetik mastırı yapıyor sorun olmaz girmek . holley :)
senko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 odtü'nün bi zımbırtısına gitcektim ben almadılardı beni sen ödtlü değilsin diye dedim ekonomi mezunuyum bu sefer kovaladılar arkamdan pis ploroterya nolcak
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2012 okula sokmayabilirler. dernek okulun dışında. 100.yıl vişnelik tesisleri. oturuyosun sandalyene açık havada mis. odtumezunları derneğinin sitesini takip etmek gerek orda cıkıyor. başka yerden duymak zor..
Öne çıkan mesajlar