Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 böyle maçlar beşiktaşın başına çok geliyor bu maçların amacı var, adam gibi takımlar bu maçlardan ders alıyor beşiktaş gibi 3. sınıf adamlar tarafından yönetilenlerde önündeki maçlara bakıyor. ekrem ve beşitaşa gelmeden önce ekremin yedeği olan ismail, necip, mustafa gibi başarısızlık timsallerinden kurtulup yerlerine adam alınmadıkça bu takım adam olmaz. Takımın sağı yok solu yok forveti yok,teknik direktörü yok gördük ki başkanı yok buraya kadar gelebilmiş olması büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yalnız fernandes'in ikinci sarı kartından önce ona arkadan sallıyor adam ve faul vermiyor hakem. iyiymiş. neyse kayseri'nin ne mal olduğunu biliyoruz şaşırmadım skora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tinu said: sadece bu hakem için konuşmuyorum, son 3 maçımızda hakem hatalarıyla kazandığımız daha önce kaybettiğimiz maçlar felan hepsi için konuşuyorum, bu hatalar play off maçlarında olduğunda ne olacak!!! bence playoffları yönetecek hakemler de playofflara kalmalı ne biliyim takımlar arasında oylama felan yapılsın şu hakemler yönetsin felan diye, yani telafisi yok playoff ların saçma sapan hatalar yapacaklar, zaten rezil bir lig yaşıyoruz daha da rezil olacak. ben işin artık playoff out fln filan kısmını gectim.. o kadar mikko bir seneki yani hepimiz mi duscez hepmz ki kalcaz nolcak ne bitcek bilmiyorm ama kesin bişey var.. insanlarn futbol sevgsni yediler her gecen gun de yemeye devam ediyorlar.. hayir hakem fln filan diynce insanlar qq luyorsnz diyorda.. abi ne olmayan penalti calınsın,ne ofsidedan golümüz verilsin.. ama topu tokatlayan adama 2. sariyi vercek cesaretin yoksa,10 tane tekme atılan adama ellerni 2 yana acıp ben nabiym diyip adamin ilk faulnde kartına yapısıyorsan. git evinde my little pony fln oyna uzak dur futboldan... demiyormki hakemler sadece bize kötü,fenere gs'ye iyi.. herkese kötüler.. işte bu zaten futbol zevkni ölduruyo.. sağolsn basımzdaki herkes bu senenin ve gelecek en az 3-4 senenin futbol zevkni silkip attı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ekrem dağ bir daha oynamasın bir zahmet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mighty_THoR said: böyle maçlar beşiktaşın başına çok geliyor bu maçların amacı var, adam gibi takımlar bu maçlardan ders alıyor beşiktaş gibi 3. sınıf adamlar tarafından yönetilenlerde önündeki maçlara bakıyor. ekrem ve beşitaşa gelmeden önce ekremin yedeği olan ismail, necip, mustafa gibi başarısızlık timsallerinden kurtulup yerlerine adam alınmadıkça bu takım adam olmaz. Takımın sağı yok solu yok forveti yok,teknik direktörü yok gördük ki başkanı yok buraya kadar gelebilmiş olması büyük başarı. Mustafa ,Necip ; İsmail konusuna katılmıyorum. Bu futbolcular başka takımlarda olsalar medya lobisi ile yıldız yapılırlar.. Nihat örneğinde yaşadığımız gibi. Hoca konusunda haklısın ama adama kızamıyorum çünkü bunun için getirilmedi Beşiktaş'a ve bence elinden geleni yapıyor.. Asıl sorgulanması gereken Necip,Mustafa gibi genç adamlarda ziyade Simao , Ekrem gibi tecrübeli adamların yaptıkları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 simao ile ekremi ayni cumlede kullandin.. tarih seni affetmicek !!!birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ele tokat falan, 1 metre giren gol verilmedi hala sari kart diyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 ya ekrem demeyin ya, ekrem in futbol oynaması bile büyük bir kaza, üstüne beşiktaş da oynuyor adam, korkunç bir olay, bu adam bırak beşiktaşı yada 1nci ligi top oynamaması lazım. ille spor yapacam diyorsa koşu sporu yapsın bol bol koşsun, gerçi koşarken de düşüyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 valequenta said: ele tokat falan, 1 metre giren gol verilmedi hala sari kart diyen var. kısasa kısas mantıgı mı paso ? biraz geniş dusunun abi artık.. almeida'nin karabuk macinda 1 metre giren topu noldu derler sonra adama dimi ? ordan sen bişey dersin sonra yine ben derim.. eger hala olaya objektif bakıp ortada olanlari söyelemiyorsan.. gogogo ultraaslan.forum.com neyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 "Ertem Sener" said: Büyük takimsan Hakeme takilmayacaksin 10 kisi mi kaldin ? 12 kisilik ! Oynayacaksin....golun mu verilmedi ? 3 gol atacaksin...NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 O öyle her maçta olmuyor abi ne biçim düz mantık bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 applev0dka said: valequenta said: ele tokat falan, 1 metre giren gol verilmedi hala sari kart diyen var. kısasa kısas mantıgı mı paso ? biraz geniş dusunun abi artık.. almeida'nin karabuk macinda 1 metre giren topu noldu derler sonra adama dimi ? ordan sen bişey dersin sonra yine ben derim.. eger hala olaya objektif bakıp ortada olanlari söyelemiyorsan.. gogogo ultraaslan.forum.com neyse artık takilmamak lazim ona buna. 3 haftaidr besiktas'in lehine kararlar veriliyordu. bu hafta da boyle oldu. uzatmamak lazim. atsaydin 3 tane, sari karta vs takilmasaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Abi zaten biz yani ben hakemler niye bu kadar kötü diyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 anlamaz kasma bosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hani söylediklermi özenle seciyorumki.. hakaretten ban fln yemiym yok yere diye.. ben diyorum bu hakemler neden SADECE BESİKTASA DEGİL HERKESE kötü.. yani fubol izleme zevki bırakmadilar besiktas izleme zevki degil.. sivas macinida izlerm es-es macini da izlerm fb-gs-ts-gb bu hafta da 8 maci izledim evde.. öyle besiktas macini izleyp tv kapatan insanlardan da diilm.. diyorumki NEDEN TUM HAKEMLER REZİL.. FUTBOL ZEVKİ ÖLDU.. hala biri cıkıp diyor atıcaktin 2 tane sariya aglamıcaksn fln fln.. kimlerle futbol tartışıyoruz gecin ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Ahmet Cakar gibi takiliyorsunuz sonra lagaluga, tartisilmaz vs. Adam diyor ki boyle boyle hakkimiz yendi, sari kart verilmedi vsvs. Sonra ama gs ye fb ye de verilsin ben bjk'ye demiyorum sadece diyor. tam ahmet cakar ya: "Aptal misin hocam? Bakin beyler, aptal demiyorum , hakaret etmiyorum; soruyorum." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 senin de kendi takımının mac topicinde msjni görmek isterdik ? Ayni Masq. gibi senin de 1 adet msjın bulunamadi.. bak o da sessizlge gömuldu.. eşlik et sende yalnız kalmasın.. hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Bırakın trolle troll olmayı ya. GS Stayla yenildikten sonra 3 gün ortadan kaybolmak lazım yoksa sinirlendiğiyle kalıyor insan, uğraşmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Bide her topiğe gelip zaaa yazmak nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 nedir yani yenilince takimimin konusunda aglamam ya da savunma mi yapmam gerekiyor? kotu oynadik, yenildik. tartisilacak konu vs de yoktu girmedim, bakmadim. orada mesajim olmamasi QQlamadigim anlamina geliyor. ama sen yaziyorsun iste hakemdi sari kartti oydu buydu. ben de takilmak acisindan laf attim sonucta ozleyecegiz bunlari; besiktasin surada kac tane super lig maci kaldi ki topu topu? birak ta keyfine varalim hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 /cast Ölü taklidi gitti mi lan ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Wispy said: Bırakın trolle troll olmayı ya. GS Stayla yenildikten sonra 3 gün ortadan kaybolmak lazım yoksa sinirlendiğiyle kalıyor insan, uğraşmayın zaaaa diyesim geldi.relax abi kasmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 oha yenilmişiz lan, çok mu kötü oynadık ekşide hakem vs. diyor herkes asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yok ya kötu oynamadik.. hiç oynamadık sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 gol dakika 1 ise tahminen 89 dakika kapanmıştır kayseri ölümüne, zaten kapalı savunmayı açamıyoruz, maç öyle bitmiştir. bu mudur özet o zaman asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar