titanguard Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 fizban said: Pc basina gecince titanguard forumdan uzaklastrilacak. Insan olmadan girmeyin su foruma KES LAN
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 fizban said: Pc basina gecince titanguard forumdan uzaklastrilacak. Insan olmadan girmeyin su forumanalaka ya hak yeme muhabbetiyle uğraşsanıza böyle sıradan bişeye takılcağınıza
Burax Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 tamam yenilelim ama böyle değil, adam uzatmada yere düştü, hakem gördüm dedi saatini işaret etti 92,57'de bitirdi. süper.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 hakem kayseriyi 10 kişi bırakamadı abdullah gülden çekinmiş olucak ki ikinci sarıyı gösteremedi
yav Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 gerçi bilmiyorum bişi dedi de sildiniz mi asd ben anadolu takımı mesajını görüyorum burda en son adamın
Odeon Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 titanguard said: fizban said: Pc basina gecince titanguard forumdan uzaklastrilacak. Insan olmadan girmeyin su foruma KES LAN sakin ol sampiyon :)
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 titanguard said: Oha bariz el war.OC hakem şu mesaj
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 titanguard said: fizban said: Pc basina gecince titanguard forumdan uzaklastrilacak. Insan olmadan girmeyin su foruma KES LAN keselim yavrum. hadi gg.
El-Barto Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 neyse iki haftadır yediğimiz hakların acısı bu maçta çıktı toptan resmen. kombo yaptı hakem.
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 savunmak gibi anlaşılmasın tabii de, futbol banı mı oluyor, direk yörünge mi oluyor şimdi :P edit: yörüngeymiş. edit 2: ediy değil edit tabii
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Galatasaraylıların vanish fade olmuş lol. Selfzaa bu arada. Ezberi bozup hakem demiycem son maçlardaki lehimize verilen hatalardan ötürü. Lehine hata verilince lolol, alehyte olunca qq komik oluyor. Ama şu son 2 senedir tekmelerle rakibi sindirme taktiğine bir dur demesi lazım hakemlerin artık. Anadolu takımları iyice kasap staylaya bağladı.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 yapıcak yorum yok sahadki futbol konusunda... daha atılan ilk tekmede hakem kopardı zaten maci.. bide geçen bir topic'de daha titan'ı ucuran o lu ç li ifade vardi,orda ekieki diye millet guluodu altinda futbol bölumu diye mi uctu adam anlamadk görmedgmz alanda bişy mi oldu :D (bilelimde ona göre yazalm forumda sakata gelmeyelm :D)
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 applev0dka said: yapıcak yorum yok sahadki futbol konusunda... daha atılan ilk tekmede hakem kopardı zaten maci.. applev0dka said: hakem http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf
tinu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 bu kadar süre oynamamış hazır olmayan q7 ile baslamak çok yanlış, ikinci yarı girseydi daha etkili olabilirdi, hatta direk mersin maçına inönüde iyi oynadığı yerde başlatsaydı daha iyi olurdu, şu edu , ekrem, holosko, bunlardan acilen kurtulmamız lazım, bir de pektemek bu çocuğun sonu semih gibi olacak.
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Masquerade said: applev0dka said: yapıcak yorum yok sahadki futbol konusunda... daha atılan ilk tekmede hakem kopardı zaten maci.. applev0dka said: hakem http://www.swfcabin.com/swf-files/1269236582.swf http://forum.paticik.com/read.php?29,6117022 şu konuda 1 tane bile msj olmamasi ilginç dimi ? bence de öyle.. saygılar @2
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Kayseride puan kaybı normal oraya çok takılmamak lazım.. Ayrıca puan kaybı sinyalleri geçen hafta verilmişti , biraz şans ve hakem yardımı ile 3 puanı aldık.. fakat dikkat edilmesi gereken olay , hakemlerin genel olarak çok kötü olması. Yani bir takıma kıyak geçme filan yok hiçbir zaman fakat nabza göre şerbeti çok iyi yapıyorlar. Eskiden erman toroğlu filan çıkıp baya bişey söylüyordu ,şimdi onunda önünü kestiler hakemler baya istediği gib at koşturur oldu.. Meğersem baya önemli bir iş yapıyormuş Erman Toroğlu.. Ayrıca Fernandez'in sarı kartı %100 doğru hatta 2. pozisyona girek kırmızı da verebilirsin , fakat gerçekten bu top yapan adamları kesip , biçelim mantığı değişmesi lazım..Hakem resmen çanak tuttu Kayseri'nin futboldan uzak , ciğersiz 2 tane adamına orta sahada ve ekmeklerine yağ sürdü..
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 3 maçtır hiç bir takımın maçlarını izlemiyorum, gayet rahatım, tavsiye ederim =)
PZero Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 neden bütün anadolu takımları sezonun en iyi futbollarını bize karşı oynuyor araştırmak lazım .
Llama Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 PZero said: neden bütün anadolu takımları sezonun en iyi futbollarını bize karşı oynuyor araştırmak lazım . dünya yıldızları bizde var bi tek
tinu Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 sadece bu hakem için konuşmuyorum, son 3 maçımızda hakem hatalarıyla kazandığımız daha önce kaybettiğimiz maçlar felan hepsi için konuşuyorum, bu hatalar play off maçlarında olduğunda ne olacak!!! bence playoffları yönetecek hakemler de playofflara kalmalı ne biliyim takımlar arasında oylama felan yapılsın şu hakemler yönetsin felan diye, yani telafisi yok playoff ların saçma sapan hatalar yapacaklar, zaten rezil bir lig yaşıyoruz daha da rezil olacak.
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2012 PZero said: neden bütün anadolu takımları sezonun en iyi futbollarını bize karşı oynuyor araştırmak lazım . Çünkü hepsi Beşiktaş'ı yenebiliceğine inanıyor , daha o korkuyu veremedik takımlara hem taraftar hem yönetim hemde oyuncular olarak..
Öne çıkan mesajlar