Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 23. Hafta | Bursaspor - Galatasaray | 28.01.2012 - 19.00

BulletRide

Öne çıkan mesajlar

Ligin ikinci yarısında üç maçta puan kaybı olur max, bunlar da Eskişehir, Bursa; Kadıköy deplasmanları olur dedim. Fakat Bursaspor'u seyircisinden mahrum ve bu halde yakalamışken yenmek lazım.

Rakip Afrika Uluslar Kupası'ndan en çok etkilenen takım gibi. Basser ve Tagoe milli takımda. Wederson sarı kart cezalısı. Yeni transferleri Pinto gol ile başladı, iyi bir adama benziyor önlem almak lazım.

Gol yemeyeceğimizi düşünüyorum, 1-0 gibi bir skorla galip geliriz. Yeni gelecek transfer+Riera'nın geç de olsa kıpırdanması+Yiğit'in gelmesi Kazım'ı artık yedekten girecek bir adam yapıyor sanırım sistemde. Güzel haber. Çift forvetli sistemle estik fakat sisteme uygun adamın yoksa çok ısrarın anlamı yok Sercan-Elmander olmuyor, bu sebeple Engin'in kesik yemesi gereksiz. Topu ileriye taşıyacak tek oyuncu şu kadroda.

Elmander ekstra işler peşinde koşmayıp topu ileri yıkamadığımız dakikalarda bile orta sahaya yardıma gelmezse rahat pozisyona gireriz. Zaten top hakimiyeti ve mücadele anlamında milletin 3 orta saha ile yapamadığını biz Melo-Selçuk ile yapabiliyoruz.

Muhtemel 11:

Muslera
Ujfa
Gökhan Zan
Semih
Hakan Balta
Melo
Selçuk
Emre Çolak
Engin Baytar
Yiğit Gökoğlan (Riera)
Elmander
Sosyal ağlarda paylaş

Serdar Aziz sakat diyolla.

Bu durumda defans 4'lüsünün 3 ası oynamayacak, Bursa'da hava nasıl bilmiyorum ama zemin iyiyse her türlü akarız gibime geliyor.

Riera bu maçta kendini belli edecek artık, adam Selçuk'un ardından takımın en iyi pasörü. Mutlaka bu maç ilk 11 çıkmalı ve artık ben de varım demeli. Hırsı ve isteği vardı zaten, kendine güveni de geldi.
Sosyal ağlarda paylaş

satılan oyuncunun maddesi olmaz gibime geliyor heleki bursanın elinden zorla cıkardıgı zamanı dusununce o maddeyi koyduracak durumda degildiler. Rica falan olmussa bilemem bursa hiç iyi gitmiyor oyuncular ile ertugrul arasında sorunlar faln da var heralde ama 3 buyuklerin macında oyuncular oynamamazlık etmez. gs erken bulacagı dagılmalarını saglayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...