Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İtiraf etmek istedikleriniz

tarkandakiahtapot

Öne çıkan mesajlar

Otobüste önümde oturan ve yaşları ortalama 40-45 olan vatandaşların, kulak misafiri olduğum muhabbetini aynen aktarıyorum: ''Benim oğlan bu dönem takdir aldı, öğretmenleri çok memnun. Gurur duyorum vallahi, senin çocuk ne durumda?'' Diğerinden ortamı yıkacak yorum geldi: ''Yorgana dökeydim iyiydi...''

hahahahahahhaah
Sosyal ağlarda paylaş

herkes yaşadıklarını dökülsün hadi bakiim başlıyorum uzun olabilir:D

1-80'li yılların sonunda küçük emrahın boynu bükükler filmiydi galiba,6 arkadaş izleyip 8 yaşlarındaydık ortalama,evden kaçtık kumkapı sahilinde geceyi geçirdik,polisler bizi bulup karakola götürdüğünde,ayrı ayrı sordular bize olm sorununuz ne niye kaçtınız diye,hepimizin ortak cevabı babamla annem üvey bizi dövüyolar olmuştu,ve babacan amir bize 2 tokat atarak ailelerimize teslim etmişti

2- 3 arkadaş pazarda limonata satma sevdasına girişmiştik,sıcak bir yaz günü buz buluyorduk ama limonataları yaptıramıyorduk 2.bidonu en azından annelerimize,ve 3 arkadaş içine işemiştik lan bidonun dolar diye ama heyhat dolmadı :S

3-o sıralar bruce lee filmleri ve kung-fu modaydı,binaların arka bahçe duvarları üzerinde seke seke dolaşırken polise ihbarda bulunmuşlar akşam vakti hırsızlar dolaşıyor diye,polislerden kaçana kadar anamız ağlamıştı,itiraf ediyorum düştüm ayağım kırıldı :)

4-münihte üniversiteye başlamadan önce türk dönerini merak eden dil kursundaki birsürü kızı kandırıp hem ticaret hem ziyaret yaptırmıştım

5-askerliğimi yaparken zırhlı araçta yaylaya gidiyoruz,4 asker 1 rütbeli 1 ben :p,kuledeki hasan abi teröristler diyerekten ateş açtığında dağa taşa yeni görev alan uzman korkusundan bayılmıştı,oysaki tamamen düzmeceydi korkutma amaçlı

6-en korkuncuda bakkal murat abinin o şişe dibi gözlüklü çirkin murat abinin mükemmel bir karısı vardı,ona mektup yazdık 5-6 arkadaş,murat akşamları karına göz kulak ol kaçıracağız gibi bir mektup yazıp atmıştık kapının altından,herif polise gitmişti lan,en az 1 sene akşam ezanı okunmadan kapatıp evine giderdi herif,sonra itiraf ettiğimizde ağzımıza sıçtı bizim,ama 10 sene sonra itiraf ettik tabii

nese bu kadar yeter aklıma geldikçe yazarım :D
Sosyal ağlarda paylaş

Karsi komsumuzun oglundan nefret etmemle hic alakasi olmayan bjr davranisti benimkisi kihkihkih

Beyaz bi fiat sahibi olan komsumuzun oglu pek acemi soforlugunun sonucu ezik buzuk kaportasiyla nam salmisti ki caddeye karsidaki bakkalin arabasina dokundurmuslar bi gece.. Tam da o gecenin sabahinda bakkala girdim ki adam yedi sulale dumduz gidiyor hayirlara vesile dememe kalmadi sokuldu bizim bakkal arabaya sofor tarafindan bindirmis bi araba... Belli ki kala surtunme izinden arac beyaz :) o an bir ampul beliriverdi beynimde yillarin ocunu simdi alabecektim o hiyardan

hahaha o mu degil mi bilmem ama simdi dusunuyorumda fena vebal almisiz eger o degilse (:D
Sosyal ağlarda paylaş

Dusununce yaptigimdan cok utandigim bi davranisti :( tekrardan ozur diliyorum rahmetli dedemde

Babam siksik yurtdisina gider ve gelirkende cikolata, oyuncak vs gibi bir suru hediyeyle donerdi tabi benim icin en anlamlisi getirdigi alkollu iceceklerdi :)
Cok sevdigim bi akrabanin dugunu vardi ve inatla beni goturmemislerdi rahmetli dedemde halime uzulup yanimda kalmisti hehe butun gece dedeme votka meyvesuyu icirip zil etmis bi guzelde halay cektirmistim eve gelen ahali ise o agir basli oturakli dedeme ne oldugunu anlayamamislardi haha ta ki hoplayiver cekirge derken votka sisesini babama firlatincaya kadar :(
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

onu tanıdığımdan beri net her gün sabah 7-8'e kadar oturan, gece hayatına bi hayli düşkün yeni flörtüm bugün 23:41'de '3 saatlik uykuyla duruyorum, yatıyorum ben, iyi geceler' dedi. akşam simidi gibi yiyor olabilirler ufak ve tatlı sevdiceğimi.

geçen sene bu konuyla ilgili bir başlık vardi. değerli stalkerlarimzdan bir tanesi bulup getirsin :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...