Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rus gelinlerin sayısı artsın istiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çünkü sadece güzellik için evlendin mi ileride 50 tane sorun yaşarsın ondan. Sonra boşanınca bağda solda sorunlu bebeler doluyor okullarda. Dil, din, ırk farkı şimdi kasmaz ama ileride yorar adamı.
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Çünkü sadece güzellik için evlendin mi ileride 50 tane sorun yaşarsın ondan. Sonra boşanınca bağda solda sorunlu bebeler doluyor okullarda. Dil, din, ırk farkı şimdi kasmaz ama ileride yorar adamı.

boşanmıyorlar ama ruslar pek. evlenince istakoz çiftler gibi oluyorlar.
Mesaj tarihi:
Türk kızlarının saklanan şey daha değerlidir ve merak edilir anlayışı yok mu deli ediyorlar beni

Sonra ileriki yaşlarda ortalık tombul teyzelerden geçilmiyor
Mesaj tarihi:
Absolut said:

üst modele geçeriz aga
Mesaj tarihi:
fenn said:

Türk kızlarının saklanan şey daha değerlidir ve merak edilir anlayışı yok mu deli ediyorlar beni

Sonra ileriki yaşlarda ortalık tombul teyzelerden geçilmiyor

Göster ama elletme ve Göster ama verme şeklinde versiyonları mevcut
Mesaj tarihi:
Absolut said:

Çocukları at gitsin diyorsun yaneee heheh bekara karı boşamak kolay diyorum ve yola devam ediyorum.

çocuk mu o ne ?
45inden önce ne çocuğu LÜT FEN!
ps: bu sırada tatlı tatlı dalga geçiyorum trollemek gibi bi niyetim yok :)
Mesaj tarihi:
Kadınların bizi ciğere sulanan kedi gibigörmesinden ve bu düşünceyle mastürbasyon yapmasından cidden sıkıldım artık.

Rekabet kaliteyi getirir.Sonuna kadar destek rusların sayısı artsın
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

Absolut said:

Çocukları at gitsin diyorsun yaneee heheh bekara karı boşamak kolay diyorum ve yola devam ediyorum.

çocuk mu o ne ?
45inden önce ne çocuğu LÜT FEN!
ps: bu sırada tatlı tatlı dalga geçiyorum trollemek gibi bi niyetim yok :)

65 te 19 yaşında bir ergen çocuk çekilirmi yahu
Mesaj tarihi:
fenn said:

Kadınların bizi ciğere sulanan kedi gibigörmesinden ve bu düşünceyle mastürbasyon yapmasından cidden sıkıldım artık.

Rekabet kaliteyi getirir.Sonuna kadar destek rusların sayısı artsın

arkada kalmasın
  • Yeni Oluştur...