Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Çünkü sadece güzellik için evlendin mi ileride 50 tane sorun yaşarsın ondan. Sonra boşanınca bağda solda sorunlu bebeler doluyor okullarda. Dil, din, ırk farkı şimdi kasmaz ama ileride yorar adamı.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bu topicte eksık var. Forum eskı gucunde degıl.
Butcherofego Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Bir yakınım rusla evli , çocukları hem çifte vatandaş hem de gayet mutlu mesut yaşıyorlar.Gerçi kadın konsolosun kızıydı adam işinden atıldı kızı bir türkle evlenince sdf
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Absolut said: Çünkü sadece güzellik için evlendin mi ileride 50 tane sorun yaşarsın ondan. Sonra boşanınca bağda solda sorunlu bebeler doluyor okullarda. Dil, din, ırk farkı şimdi kasmaz ama ileride yorar adamı. boşanmıyorlar ama ruslar pek. evlenince istakoz çiftler gibi oluyorlar.
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konsolos kızı veya multimilyoner kızı bulursan evlen zaten ona bişi demiyoruz :P
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Absolut doğru diyor da Türk kızının bokumda boncuk bulun kaprisleri ve tempralığı da nice yiğitleri akıldan maldan candan etti ama
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 +1 bizimkilerde alcak gonulluluk sifir.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Türk kızlarına o konuda çok kırgınım
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hazır rus kızlarını övüyorken iranıda övelim eksik kalmasın (referans umut sarıkaya)
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 ULan sizde Türk erkeğisiniz ulannnn titreyin kendinize gelin. Vaktim olsa maçoluk dersi verirdim isteyenlere ama hanım izin vermiyor işte.
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Türk kızlarının saklanan şey daha değerlidir ve merak edilir anlayışı yok mu deli ediyorlar beni Sonra ileriki yaşlarda ortalık tombul teyzelerden geçilmiyor
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Absolut said: Çünkü sadece güzellik için evlendin mi ileride 50 tane sorun yaşarsın ondan. Sonra boşanınca bağda solda sorunlu bebeler doluyor okullarda. Dil, din, ırk farkı şimdi kasmaz ama ileride yorar adamı. üst modele geçeriz aga
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Çocukları at gitsin diyorsun yaneee heheh bekara karı boşamak kolay diyorum ve yola devam ediyorum.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 fenn said: Türk kızlarının saklanan şey daha değerlidir ve merak edilir anlayışı yok mu deli ediyorlar beni Sonra ileriki yaşlarda ortalık tombul teyzelerden geçilmiyor Göster ama elletme ve Göster ama verme şeklinde versiyonları mevcut
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Absolut said: Çocukları at gitsin diyorsun yaneee heheh bekara karı boşamak kolay diyorum ve yola devam ediyorum. çocuk mu o ne ? 45inden önce ne çocuğu LÜT FEN! ps: bu sırada tatlı tatlı dalga geçiyorum trollemek gibi bi niyetim yok :)
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Kadınların bizi ciğere sulanan kedi gibigörmesinden ve bu düşünceyle mastürbasyon yapmasından cidden sıkıldım artık. Rekabet kaliteyi getirir.Sonuna kadar destek rusların sayısı artsın
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 SenariouS said: Absolut said: Çocukları at gitsin diyorsun yaneee heheh bekara karı boşamak kolay diyorum ve yola devam ediyorum. çocuk mu o ne ? 45inden önce ne çocuğu LÜT FEN! ps: bu sırada tatlı tatlı dalga geçiyorum trollemek gibi bi niyetim yok :) 65 te 19 yaşında bir ergen çocuk çekilirmi yahu
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 bir rus ile evlenmek isterdim. hatta çocuk da yapardık, sarışın ufak tefek veletler falan
fenn Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 fenn said: Kadınların bizi ciğere sulanan kedi gibigörmesinden ve bu düşünceyle mastürbasyon yapmasından cidden sıkıldım artık. Rekabet kaliteyi getirir.Sonuna kadar destek rusların sayısı artsın arkada kalmasın
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 sana yazmıştım bu sayfanın ilk mesajını
Raze Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 şu espriyi yapayım da eksik kalmasın rusyada kışlar soğuk olur o yüzden çift kazakla yatmak gerekir. hohoho
Öne çıkan mesajlar