fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 kaynak: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 selamın aleyküm serkan, açılmıştı kardeş. http://forum.paticik.com/read.php?13,6023415,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 tüh ya buda goldeğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 seçmeli ise iyi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Geçen istanbulda bir ilköğretimdeyiz, duvarda asılı olan özlü sözler, felsefe panoları falan hep bilinç altına oynuyordu. Mesela, "Türkler başarmak için yaratılmıştır" (Atatürk'ün sözüymüş) "inanç başarmanın temelidir" Heryer bu tip yazılarla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Zararı da yok ayrıca. Şeçmeli geliyor, arapça güzel bir dil hem. Ülkenin müslüman olduğu ortada, dinin dilinin öğretilmesinde şeçmeli olarak sorun yok. İyi bence. Uzaktan yakından dinle bağlantısı kuralabilecek herşeyi eleştirmek de iyi bir tavır değil. Bu arada o garip alfabe olmasa okulda bende almak isterdim bunu, epey zengin bir dil Arapça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 fenn said: tüh ya buda goldeğil sdfadfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ya habibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 arapça iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 en iyi dil ölü dildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 keşke latince gösterseler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 osmanlıca da görelim ağdalı ağdalı konuşalım böyle ardından da lorem ipsum sit amet deriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 hem ben latince biliyorum kal vas flam an ex por in mani ylem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 ben arapça öğretmeni olarak iyi olmuş diyorum. Tamamen pragmatik düşünüyorum tabii ki. Çünkü diğer türlü imam hatip lisesi'nde öğretmenlik yapmam gerekir ki oralara da hep ilahiyat mezunu kendi elemanlarını alıyorlar, ben 5 yıl arapça okurken, arapçayı sadece ders olarak gören adam-kadın atanıyor. Gerçi fransızca ve almanca da vardı da ne oldu, yine atama yok. atanamayanöğretmeninferyadı. dgdjgjdjggdksk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar