Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Ersun YanaL Anketi


Mave

Öne çıkan mesajlar

Cevap E: Hiçbiri!

Ersun Yanal, internette düzenlendiği ankette "Milli Takım başarıya ulaşacak mı?" sorusuna yanıt aradı. Yanal'ın "Hayır" şıkkına "Zaten Dünya 3.'lüğü de şanstı" yorumunu eklemesi şaşkınlık yarattı

BİLAL MEŞE


Dört seçenek sundu
MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Ersun Yanal, "www.ersun-yanal.net" isimli kişisel internet sitesinde Ay - Yıldızlı takımın geleceğiyle ilgili bir anket hazırladı. "Milli Takım sizce başarıya ulaşacak mı?" sorusunun yanıtının arandığı anketin dört seçeneğinden üçünün olumlu bittiği gözlerden kaçmadı. Tek olumsuz görüşün yer aldığı seçenek ise kafaları karıştıracak cinsten.

Başarı mı, şans mı?
YANAL'IN başarısız olacağını düşünenler "Hayır, zaten Dünya 3'lüğü de şanstı" seçeneğine tıklamak zorunda. Yani Yanal'ın başarısız olması durumunda Şenol Güneş yönetimindeki Dünya 3.'lüğünün aslında şans olduğu sonucuna ulaşılıyor. Oy kullanan 329 kişiden yüzde 44'ü başarıya inanırken, garip şıkkı seçenlerin oranı yüzde 15'ti. "Sanmam, ama umarım" diyenler ise yüzde 19'da kaldı.

P.S : Kaynak MiLLiyet Gazetesi
http://www.milliyet.com.tr/2004/10/07/spor/aspo.html[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü

[Bu mesaj Mave tarafından 07 Ekim 2004 08:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mave tarafından 07 Ekim 2004 08:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ersun YanaLın MiLLi takım performansı için henüz başarıLı veya başarısız demek çok erken. Ama yine de benim fikrime göre başarısız oLacak çünkü zekası , futboL biLgisi bana göre Türkiye MiLLi takımı gibi büyük bekLentiLeri ve potansiyeLi oLan bir takım için yetersiz.

Burada daha vahim oLan durum , başka bir teknik adamın şansLa veya biLgiyLe eLde etmiş oLduğu başarıyı küçük göstermeye çaLışarak kendine prim yapmaktır. AhLaki açıdan çok büyük kayıp kendisi için.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

YanLız atLadığın bişey var , anketi düzenLeyen kişi Ersun YanaL[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ersun yanal koymaması gereken ama gerçek olan bi şıkkı anketine eklemiş

unutmayın dünya üçüncüsü olurken bizden güçlü/gücümüze denk sınıfta olan rakiple 2 maç yaptık.ikisindede yenildik.

ikinci konuya gelirsek. ben ersun yenal ın başarısız olucağı görüşündeyim.
ersun yanalın taktiği çok adamla hücuma çıkma prensibi üzerine. hücum sırasında kaybedilen toplarıda ani ve çok adamlı presle kapmak kapamadığımız zamanda faul yapmak. bu taktik türkiye gibi hakemlerin rezalet futbol bilgileri olan liglerde işler. ama avrupada maalesef bu işe yaramıyor. bakın son 2 maçımızdaki kart rakamlarına şekil ortada. ersun hoca yönetiminde türk milli takımı daha çoook maçta 10-9 kişi kalıcağız.

ersun hocanın 2. bir sorunuda aklını fenerbahçe yedek kulubesine yaskanmaya odaklamış olmasıdır kanımca.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ersun Yanal modern futbolu bilen, rakamlarla istatistiklerle arası iyi, genç bir antrenördür.

Milli takımın başına Fatih Terim gibi bir eski moda hoca getirmek takıma yapılabilecek en büyük kötülük olur. Terim ve futbol anlayışı kökten terkedilmelidir. Siz bakmayın hıncal uluçun KORKAK/CESUR ayrımına. İyi teknik drektör maç kazandırandır.

Luchesku'ya demediklerini bırakmayan ve başarılı olduğu halde işine son veren her takım darmadağın oldu mesela.

Hagi'de iyi bir TD'dir bana sorarsanız. Ellemeyin Ersun Yanal'ı[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

brezilya ile yaptığımız maçları unutuyorsunuz
yenmiş değiliz ama rezil rüsva da olmadık
hatta son ana kadar zorladık.
o başarının şans olduğunu düşünmüyorum.kolay takımlar çıkmış olması şans olabilir ama olmasaydı da iyi işler yapardık bence.[signature][hline]It outnumbers you one to many.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ŞansLa veya başka birşeyLe , hiç önemLi değiL , matematikte oLduğu gibi futboLda da sonuçLara göre değerLendirme yapıLır.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence direk final maçı bizim brezilya maçımızdı. O maçı alan kupa alacaktı. Almanya bala geldi oralara. Kolay takım geldi diye değil kötü oynadığı için. Bence grup maçlarından sonraki her maçda güzel oynadık. Kimse oyuna bişi demesin bence.[signature][hline]Eee ben varya ben
Hem Kellindil
Hem Khazid'hea
Hem de Guenhwyvar

YAaa
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kolay takımlar?

Unutuyorsunuz galiba Türkiye 50 yıl sonra Dünya Kupasına katılabildi.Kupada Türkiye ye pek fazla şans verilmiyordu bile.
Senagal gibi takımlar bizden daha iyi gözüküyordu.
Biz böyle gittik Dünya Kupasına Türkiye 3. lükten sorna zaten avrupanın en iyilerinden biri oldu.
Brezilya ile ilk oynadığımız maçta hakem sayeside mağlup olduk.
İkinci maçta ise çok zorladık.
Eh ama Brezilya idi sonuçta.

Bence şans değildi.Türkiye o takımlardan daha zayıf olarak gözüküyordu.[signature][hline]tuana...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...