Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Selam, Lazım oldu artık, windows xp kullanıyorum bilgisayarımda, kullandığım programlardan bazıları windows 7 de çalışmıyor. yeni bi partition açıp oraya windows 7 kursam, başlangıçtan seçsem hangisini açacağını falan sıkıntı olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 onun yerine vmware player kullansana. unity moda girersin gayet de şuku olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 win xp uyumlu sekılde calıstır tarzı bısı var onu denedinmi win un kendı ıcınde olan bı uygulaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 WMwarede usb sorunu vardı çözdüler mi? Bendeki eski versiyon da olabilir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Windows XP Mode var Pro ve üstünde. Onu kullandım ben çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 said: Windows XP Mode and Windows Virtual PC, available on Windows 7 Professional and Windows 7 Ultimate, allow you to run multiple Windows environments, such as Windows XP Mode, from your Windows 7 desktop. http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/default.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o windows virtual pc için işlemcide bir özellik olması gerekiyordu snaırım, doğrudan her bilgisayarda yükleyebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Absolut said: WMwarede usb sorunu vardı çözdüler mi? Bendeki eski versiyon da olabilir bilmiyorum. sorun mu? ne sorunu ya hiç görmedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 USB tanımıyordu ama benim kullandığım baya eskisi belki ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Myshkin said: o windows virtual pc için işlemcide bir özellik olması gerekiyordu snaırım, doğrudan her bilgisayarda yükleyebiliyor muyuz? O özellik yok benimkinde, olsa zaten KVM girerim direk, ama XP Mode güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 versiyon 5'ten itibaren vmware kullanırım, usb'yi tanır. belki seninkinde bir sorun vardır abso. virtual pc için bios'ta bir ayarı açman gerekebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar