Suark Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Selam, Lazım oldu artık, windows xp kullanıyorum bilgisayarımda, kullandığım programlardan bazıları windows 7 de çalışmıyor. yeni bi partition açıp oraya windows 7 kursam, başlangıçtan seçsem hangisini açacağını falan sıkıntı olur mu?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 onun yerine vmware player kullansana. unity moda girersin gayet de şuku olur.
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 win xp uyumlu sekılde calıstır tarzı bısı var onu denedinmi win un kendı ıcınde olan bı uygulaması
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 WMwarede usb sorunu vardı çözdüler mi? Bendeki eski versiyon da olabilir bilmiyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Windows XP Mode var Pro ve üstünde. Onu kullandım ben çok.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 said: Windows XP Mode and Windows Virtual PC, available on Windows 7 Professional and Windows 7 Ultimate, allow you to run multiple Windows environments, such as Windows XP Mode, from your Windows 7 desktop. http://www.microsoft.com/windows/virtual-pc/default.aspx
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o windows virtual pc için işlemcide bir özellik olması gerekiyordu snaırım, doğrudan her bilgisayarda yükleyebiliyor muyuz?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Absolut said: WMwarede usb sorunu vardı çözdüler mi? Bendeki eski versiyon da olabilir bilmiyorum. sorun mu? ne sorunu ya hiç görmedim ben?
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 USB tanımıyordu ama benim kullandığım baya eskisi belki ondandır.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Myshkin said: o windows virtual pc için işlemcide bir özellik olması gerekiyordu snaırım, doğrudan her bilgisayarda yükleyebiliyor muyuz? O özellik yok benimkinde, olsa zaten KVM girerim direk, ama XP Mode güzel çalışıyor.
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 versiyon 5'ten itibaren vmware kullanırım, usb'yi tanır. belki seninkinde bir sorun vardır abso. virtual pc için bios'ta bir ayarı açman gerekebiliyor.
Öne çıkan mesajlar