Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En komik Topçular..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
arcane, 09 Ekim 2004 14:03 tarihinde demiş ki:
Ümit Özat, the legend.

ahehe bayılıom bu adama adam kamerayamı bakıo başka yeremi belli değil eahaeh cok komik ya

bizde bi ara kevin campbell vardı o herif süperdi topa vuramıodu eaheh

vugrunes vardı süper adamdı gitti oda yaa arçil şota felan off off :) (gerçi arcil sakatlandıktan sonra kötü oynayama başlamıştı) aehaeh ama Şota rulz geçen kemere gittiğimde konuştuydum eaheah herif süper[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır
Mesaj tarihi:
Svenisson Bjk deydi ayrıca Aslan Adnan bizim kaleyi 42 sine kadar korudu para yoktu kaleci alamıyorduk bu arada bie efsane de Otto Bariç dir Ts maçında oscar kazanmıştır :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar
Mesaj tarihi:
Adamı sırtından vurdular =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
ümit özat - tribüne sut çeker , gol olur ( sas1d1r kend1s1) sonra kaleye sut at1y1m der ( kad1köyde) top e-5 e duser hey allam ne mal her1f ya b1de tekn1k d1olar[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon...
Mesaj tarihi:
metin diyadin'in ayağını bir samsunlu kırmamış mıydı? sanki ben öyle hatırlıyorum, vole çakarken kırmamıştı ayağını. hatta celil'di galiba ayağını kıran, yanlış mıyım?
  • Admin
Mesaj tarihi:
said:
Revenant, 09 Ekim 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
Bana gore Bulent cok komik yaptiklariyla..

çalkala çalkala
bir sağa bir sola[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
  • Admin
Mesaj tarihi:
şu manaya geliyo kıvırıyosun fazlasıyla
direk çirkef diye girdin topic komiklikle ilgili sonrada komik diye değiştirdin
hani illa olsunda bişi ..

her dili bilmesine gerek yok ingce 3-4 cümle bilse yeter onuda biliyordur degil mi?

uefa nın gorev verdigi bütün hakemlerde ingce bilmekte ayrıyetten[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
Mesaj tarihi:
Kulak koparan vedatı unutmussunuz[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

====================
hatalıysaMSNarayın:[email protected]

Mesaj tarihi:
abi diceklerimin çoğu dendi ama ben gene de sıraliyim:

1- ali eren -> adam tam amele yok daha ötesi
2- ümit özat -> adam şaşı, yok abartmiyalım şehla diyelim
4- wedat -> adam ısıran futbolcu[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
  • Admin
Mesaj tarihi:
ali eren ferrari modena aldıydı bjk tesislerine geliyordu onla
kamera çekiyo işte bjk li futbolcuların araba merakı diye
modena dan ali eren indi ben orda bittim zaten :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG
  • Yeni Oluştur...