Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ewt adnan o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: arcane, 09 Ekim 2004 14:03 tarihinde demiş ki: Ümit Özat, the legend. ahehe bayılıom bu adama adam kamerayamı bakıo başka yeremi belli değil eahaeh cok komik ya bizde bi ara kevin campbell vardı o herif süperdi topa vuramıodu eaheh vugrunes vardı süper adamdı gitti oda yaa arçil şota felan off off :) (gerçi arcil sakatlandıktan sonra kötü oynayama başlamıştı) aehaeh ama Şota rulz geçen kemere gittiğimde konuştuydum eaheah herif süper[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bi isminden dolayı Skilachi yi bilirim, bi de Fenerin eski Sıvenison mu ne öyle bi adamı vardı kurbağa gibi koşardı hehe.. Ha bi de Rıdvan , eski maçlarda ufak tefek hızlı hızlı milletin arasından geçermişti[signature][hline]The Last Sunrise - Türkçe Web Based MMORPG Paticik StarCraft Forumları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Svenisson Bjk deydi ayrıca Aslan Adnan bizim kaleyi 42 sine kadar korudu para yoktu kaleci alamıyorduk bu arada bie efsane de Otto Bariç dir Ts maçında oscar kazanmıştır :D[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Adamı sırtından vurdular =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 mauhah bizde lutu diye bi adam wardi terim doneminde herkes adini farkli okuodu lutsu diyen bile wardi adam feci kazmaydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bi de ilhan irem vardı ona noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 yok yok kaleci yaşar yedi 8 tane benim gözümde yapma hayrettin canlandı bi anda karşı takımda ingiltereydi gibi hatırladım ama deil[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ümit özat - tribüne sut çeker , gol olur ( sas1d1r kend1s1) sonra kaleye sut at1y1m der ( kad1köyde) top e-5 e duser hey allam ne mal her1f ya b1de tekn1k d1olar[signature][hline]We ,Turks, conquered the world once and the second will be soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 metin diyadin'in ayağını bir samsunlu kırmamış mıydı? sanki ben öyle hatırlıyorum, vole çakarken kırmamıştı ayağını. hatta celil'di galiba ayağını kıran, yanlış mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bir babayiğit de Duro dur genellikle Fifa 98 de görebilceğimiz şekilde orta sahadan gol atma meyinli[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bület korkmaz kadar cirkefi yok..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 komik futbolcular diyoruz şimdi niye bülenti kurcalıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bana gore Bulent cok komik yaptiklariyla..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Çirkef ayrı,komik ayrı....Karıştırmayalım[signature][hline]Bi'zamanlar bi sürü dostum vardı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Dünya ya gelmiş en çirkef oyuncu Zago dur[signature][hline]Lil'Alur for Shar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Zago bir, Serhat 2, Arif 3 Türkiye liginde...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 said: Revenant, 09 Ekim 2004 21:54 tarihinde demiş ki: Bana gore Bulent cok komik yaptiklariyla.. çalkala çalkala bir sağa bir sola[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Anlamadim ne demek istedigini? yada senmi anlatamadin?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Bülent her dili biliyo dünyanın bütün hakemleriyle istisnasız konuşabilme yeteneğine sahip. Tamam komik değil kültürlü kendisi.[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 şu manaya geliyo kıvırıyosun fazlasıyla direk çirkef diye girdin topic komiklikle ilgili sonrada komik diye değiştirdin hani illa olsunda bişi .. her dili bilmesine gerek yok ingce 3-4 cümle bilse yeter onuda biliyordur degil mi? uefa nın gorev verdigi bütün hakemlerde ingce bilmekte ayrıyetten[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 bi kere en komik hakan şükür. komik olmasa şaban demezdik eheh[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Kulak koparan vedatı unutmussunuz[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. . Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki: mostar köprüsü mü ==================== hatalıysaMSNarayın:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 abi diceklerimin çoğu dendi ama ben gene de sıraliyim: 1- ali eren -> adam tam amele yok daha ötesi 2- ümit özat -> adam şaşı, yok abartmiyalım şehla diyelim 4- wedat -> adam ısıran futbolcu[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2004 ali eren ferrari modena aldıydı bjk tesislerine geliyordu onla kamera çekiyo işte bjk li futbolcuların araba merakı diye modena dan ali eren indi ben orda bittim zaten :)[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar