Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ayenn ucuza şampanya lağzım bi kaç şişe alıcam tadıda güzel olması lağzım koktey de kullanıp bellini yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bunların aynısını migrosa gidip yetkiliye söylüyorsun yardım cı oluyor sana :P Kokteyl içinse kaliteli olmasına gerek yok bilgin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ucuz şampanya olmaz sekt olur onlardan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 migrosdaki adam ne anlar tadından? şampanya kültürüm var öle harmansavurmalık şampanya hiç duymadım onu arıyorum ucuz şampanya bulmak kolayda hangisinin tadı güzel bilen varsa diye onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sampanyada degil, kopuren sarap demiyolarmi ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 vedat milor değilsin abi kasma al bir tane keyfine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ucuz olsun güzel olsun,bu dediklerin şarap türevlerinde geçersiz be canım. ayrıca şampanya çok leş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ucuza şampanya olmaz. Ucuz ama kalteli şarap olur ama asla pahalı ve kaliteli şarap gibi olmaz. Pahalı ve kötü şarap gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar