Deacon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ozgur iraden sonra gelecek arguman "kaldiramayacagi kadar buyuk tas" olsa gerek. adsgf. edit: FAIL.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Deacon said: Katibim 10/10 Xunn'un immunity'e penetre etmis. Abi artık patiye beni enrage'leme attempt'i dısında post atmıyorsun farkında mısın? Özlüyoruz. İki dakka rahat dur şu çocuk patladı patlayacak sdf.
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 konuyu artık takip etmiyorum istediğinizi söyleyin kendi aranızda eğleşin aaa allah yok hihihi ne komik.... Eğlenin gülüşün gençlik hadi ii geceler yarın mesai var
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Inanıyorum abi, Enki yaptı onu. Kanıtla istersen senin tanrının yaptığını.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: konuyu artık takip etmiyorum istediğinizi söyleyin kendi aranızda eğleşin aaa allah yok hihihi ne komik.... Eğlenin gülüşün gençlik hadi ii geceler yarın mesai var Mantık görünce kaçıyorlar iste. I win by default.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 allah yaratamayacağı kadar büyük bir taş kaldırabilir mi? SHUT DOWN EVERYTHING
Karea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Bezerye said: hala mı inanmıyorsunuz ? öle linkde kalmasın ya ben görmemişim bunu
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: konuyu artık takip etmiyorum istediğinizi söyleyin kendi aranızda eğleşin aaa allah yok hihihi ne komik.... Eğlenin gülüşün gençlik hadi ii geceler yarın mesai var Abi adam bize İslam'ı anlatmayarak sonsuz cehenneme mahkum etti az önce. SODOM & GOMORRAH, FUUUU-
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 http://aimg.mynet.com/M/Minka-Kelly-Pictures/minka-kelly-picture-1.jpg şöyle birşeyin tesadüfen oluşması mümkün değil arkadaşlar
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ardeth said: Katibim said: valla ben açıkçası insanların yaptıkları işle dalga geçilmesinden rahatsız oluyorum başka bi derdim yok Bilirsinizki ümreye gitmek islama göre gayet güzel bişey Nasılki namaz kılmakta özgür oruç tutmakta özgürse ümrede özgür bişeydir insanların hür fikirleriyle dalga geçecek ne makamdasınız ne yerdesiniz... Diyanet işlerinin öğrencileri umreye götürmesine ne diyorsun? Devlet vergilerinin herkese yönelik hizmetlerde kullanılması gerekirken bu davranışı doğru kılmak mümkün mü acaba? parasını verip gidiyorlar :/
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: konuyu artık takip etmiyorum istediğinizi söyleyin kendi aranızda eğleşin aaa allah yok hihihi ne komik.... Eğlenin gülüşün gençlik hadi ii geceler yarın mesai var Ahaahha direk kulaklarini elleriyle kapatip "SENI DINLEMIORM KI LALALA HOHOHO" yapan insan geldi gozumun onune.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sparkcaster said: http://aimg.mynet.com/M/Minka-Kelly-Pictures/minka-kelly-picture-1.jpg şöyle birşeyin tesadüfen oluşması mümkün değil arkadaşlar abi nasil olustugu hic onemli degil ya, valla bak.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Allah'ın yarattığı şeye neler yaparım biliyor musun? Unf unf unf.
Karea Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 cennette bundle pack veriyorlarmış işte - 100 lük pack
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 onu yarattiysa, bizi de yaratti, ne yapmamiz icin yarattigi ortada, bugun allah icin gene sevisemedim ben, kesin cehennemdeyim.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Karea said: cennette bundle pack veriyorlarmış işte - 100 lük pack http://i.imgur.com/rlEaB.gif
Cystein Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yahu şuncacık çocukların beyinlerini zorla ALLAH ALLAH ALLAH diye yıkıyorlar. katibim gibi adamlar da hayhay çekiyor. geçelim. xunn'a daha fazla katılamazdım. tek tanrılı dinler uydurması insanoğlunun başına gelen en kötü şey...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 size 100 tane at vercekler istediğinizi yaparsınız
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 beni yarattı türkiyede oda yetmezmiş gibi bir ıspartalı olarak yarattı allaha bu konuda kırgınım bi san francisco fln of
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sparkcaster said: size 100 tane at vercekler istediğinizi yaparsınız http://www.youtube.com/watch?v=XfuBREMXxts
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 iki elinizin parmaklarını birbirine geçirin ve ellerinizi açın ne yazıyo ? -allah, şimdi de inkar edin de göreyim !11
Öne çıkan mesajlar