Katibim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 arkadaşlar hatırlatırım sizin vergilerinizle bu çocukları ümreye gönderen devlet aynı vergilerle van daki ermeni ortadoks kilisesini restore edip hristiyan vatandaşların hizmetine açtı al sana sosyal devlet Yanlış anlamayın ben rte nın yandaşlarından birisi değilim kendisinide hiç mi hiç sevmem ama yeri gelir islam diniyle dalga geçilirse mensubu olduğum dini sonuna kadar savunurumm Siz eğer inanmıyorsanız inanan insanların inancına saygısızlık etmeyip bu post u cevapsız bırakmanız bence en makulü
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ben benim inanmadıgım takdirde yanacagımı söyleyen dinle dalga geçerim arkadaş. Onu geçtim de ben her dinle dalga geçerim ya. İnternet baglantım var, geçmeyip ne yapıcam
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ermeni kiliselerini vs genelde ermeni cemaatleri restore ettirir. bir tane kilise restore ettirdi ayda yılda bir diye herkese eşit mesafede durmuş olmuyor. Zaten bana kalsa ideal olan hiç bir dine devletin herhangi bir yatırım yapmamasıdır. A
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 xunn said: Ben benim inanmadıgım takdirde yanacagımı söyleyen dinle dalga geçerim arkadaş. Onu geçtim de ben her dinle dalga geçerim ya. İnternet baglantım var, geçmeyip ne yapıcam Dalga geçmek güzel bişey aslında evet sen geç dalganı nasılsa moda oldu artık dinle dalga geçmek zamane gençlerinin ağzında Hepimiz marjinaliz ya geçin dalganızı
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi daha bi müslümanın inanmıyorum diye bana saygı gösterdigini görmedim sizden ögrendik bunları sonucta
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Abi ne diye rage yapıyorsun bu kadar? Ahahaha şaka gibi ya. Adam istediğini yazmakta özgür. Rahatsız olduysan moderasyona havale et ünlemden, gerekli görülürse uyarıyı alır zaten adam. Sen kimsin ki millete had öğretiyorsun?
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 SNA1L said: islamcokacayipdin bunu diyen bir insana saygı göstermemi mi bekliyorsun Saygısızlık etmediğime dua et dicem dua da bilmiyorsun neyse
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 vaperon said: Abi ne diye rage yapıyorsun bu kadar? Ahahaha şaka gibi ya. Adam istediğini yazmakta özgür. Rahatsız olduysan moderasyona havale et ünlemden, gerekli görülürse uyarıyı alır zaten adam. Sen kimsin ki millete had öğretiyorsun? had öğretmek bana kalmadı ben kimseye had öğretmiyorum... Sadece yukarıdaki postlar beni rahatsız ediyor... Nasılki siz dalga geçmekle bunları yazmakla özgürseniz bende bunları yazmakta özgürüm sen kimsinki bana had öğretiyorsun ?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: Aluriel said: sana mı soracaktık neyle dalga geçeceğimizi? islamlol arkadaşım dalga geçeceğin kısma dikkat et insanların dini değerleri senin dalga konun değildir. Yeri ama.
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: Siz eğer inanmıyorsanız inanan insanların inancına saygısızlık etmeyip bu post u cevapsız bırakmanız bence en makulü Siz eğer inanıyorsanız bence inanmayan iyi insanlara saygısızlık etmeyip, onların ölünce cehennemde alevler içinde yanacağını, canları daha çok acısın diye derilerinin soyulup soyulup tekrar çıkacağını söyleyen bir dini insanların gözüne sokmayın.
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: xunn said: Ben benim inanmadıgım takdirde yanacagımı söyleyen dinle dalga geçerim arkadaş. Onu geçtim de ben her dinle dalga geçerim ya. İnternet baglantım var, geçmeyip ne yapıcam Dalga geçmek güzel bişey aslında evet sen geç dalganı nasılsa moda oldu artık dinle dalga geçmek zamane gençlerinin ağzında Hepimiz marjinaliz ya geçin dalganızı Ya sagda solda saçmalarım ama modaya da uyarım arkadaş. http://i.imgur.com/iFL1D.jpg
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: vaperon said: Abi ne diye rage yapıyorsun bu kadar? Ahahaha şaka gibi ya. Adam istediğini yazmakta özgür. Rahatsız olduysan moderasyona havale et ünlemden, gerekli görülürse uyarıyı alır zaten adam. Sen kimsin ki millete had öğretiyorsun? had öğretmek bana kalmadı ben kimseye had öğretmiyorum... Sadece yukarıdaki postlar beni rahatsız ediyor... Nasılki siz dalga geçmekle bunları yazmakla özgürseniz bende bunları yazmakta özgürüm sen kimsinki bana had öğretiyorsun ? Allah mısın birader? Kimsin? İnandığın yaratıcı bile insanlara kişisel özgürlük verirken sen kim oluyorsun da insanlara bıdı bıdı ediyorsun? Ahahaha hala şaka gibi. Devam devam. Gece gece eğlence çıktı.
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 vaperon said: Katibim said: vaperon said: Abi ne diye rage yapıyorsun bu kadar? Ahahaha şaka gibi ya. Adam istediğini yazmakta özgür. Rahatsız olduysan moderasyona havale et ünlemden, gerekli görülürse uyarıyı alır zaten adam. Sen kimsin ki millete had öğretiyorsun? had öğretmek bana kalmadı ben kimseye had öğretmiyorum... Sadece yukarıdaki postlar beni rahatsız ediyor... Nasılki siz dalga geçmekle bunları yazmakla özgürseniz bende bunları yazmakta özgürüm sen kimsinki bana had öğretiyorsun ? Allah mısın birader? Kimsin? İnandığın yaratıcı bile insanlara kişisel özgürlük verirken sen kim oluyorsun da insanlara bıdı bıdı ediyorsun? Ahahaha hala şaka gibi. Devam devam. Gece gece eğlence çıktı. Boşuna kasıyorum ya şu yazın bile kiminle hangi seviyede insanla tartıştığımı gösteriyor ... Eğlence konusunda güzel bi lafım var ama burası ne yeri nede gecenin bu saati zamanı
Katibim Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 xunn said: 3 sayfaya banlanır. 3 max. Ben inanadığım konuda yorumumu yapiim laf söyletmiimde banlarsanız banlayın sizin bileceğiniz bir iş Eminim adminlerden birisi olayın farkındadır
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 al bak bu kafa işte direk savunduğun şey. http://forum.paticik.com/read.php?62,6108109 yok efendim günde 72 huri vericeklermiş. işin sonunda ödül büyükmüş aslına bakarsan
xunn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim said: xunn said: 3 sayfaya banlanır. 3 max. Ben inanadığım konuda yorumumu yapiim laf söyletmiimde banlarsanız banlayın sizin bileceğiniz bir iş Eminim adminlerden birisi olayın farkındadır Hiiiiç efendi ayakları yapma closet fascist. Dünyanın başına gelmiş en kötü şey din, özellikle islam baya gerzekliğe sebep olmuş bir din. Ben bunu istediğim gibi söylerim valla.
Roqq Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Allah yoksa katibi kim yaratti peki ? wohoo
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Ayrıca tanrı varsa ve herşeye kadirse mantık derki özgür irade yok. Öyleyse inanmadığım için şuçlanıp cehemmene yollanamam. Eğer yollanacaksam bu tanrının mükemmel olmadığını gösterir çünkü gereksiz kibir bir ahlaksızlıktır ve ahlaksız bir tanrı herşeye kadir ve özellikle mükemmel bir varlık olamaz ve tapılmayı hak etmez. Ama tanrının varlığının temel anlamı tapınma, güç, ve bilgelikse; ve gördüğümüz üzere bilgelik ve güç kendi aralarında çatışarak özgür irade dahil evrene ve ilahi yargılamaya bağlı ilahi herşeyi yok ettiği için, tek tanrılı dinlerin sadece koca birer yalanlardan ibaret olduğunu anlayabiliriz. Bu nedenle ben tek saygı duyduğum ve arada sırada dua ettiğim tanrıça Inanna'ya tapmaya devam ediyorum. Daha mantıklı tek tanrılı komik ve anlamsız dinlerden. Eğer senin tanrına inanmamı istiyorsan kötülük sorununu ve özgür iradenin yokolmasını çöz. Söz veriyorum, inanırım o zaman.
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Katibim 10/10 Xunn'un immunity'e penetre etmis.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 inandigin konuda yorumunu yap da, laf soyletmiim ne birader.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben en çok neye acıyorum biliyor musunuz? dalga geçene kimse saygı göstermiyor :(
Öne çıkan mesajlar