RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Abi yıllarım konsollarla geçti ama bu portable işlere hiç ısınamadım gitti. Ama geçte olsa canım çekmedi değil ve bir adette ben sahip olayım dedim. Dedim ama hiç fikrim yok hangisini alacağımdan 1000 serisi 2000, 3000 yok piano black ya da Psp GO şimdide VITA?! Gerçi VITA'ya şimdilik gerek yok nextgen almaya kırılacakta vs. pahalı kaçar zaten. Nese abi olay şu ki yazılımsal olarak illegal takılacağım ürün ne olmalı.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 2000 serisi yeni oyunları adam gibi çalıştırmıyo (legal olmıyanları diyelim) 3000 serisi alman mantıklı go'nun illegal özellikleri konusunda bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 2000ler illegal oyunları çalıştırmıyor mu? işlemci vs farkı da yok ki.. sana bendekini satayım :P analoğu bozuktu değiştirirsin 30 liraya takılırsın sonuna kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 son custom fw ler ile hepsi her işi görüyor artık. ama psp eski teknoloji vita daha mantıklı şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Vita çok pahalı 900 küsür para veremeyeceğim şimdi; Ps3'üm var zaten benim ki biraz çerezlik olacak. Bu arada biraz araştırdım 3004 alacağım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 3004 net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 3004ün ekran problemini çözmüşler miydi? :) adamın aklını karıştıralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 @kingv ya bende 2000 serisinden bişeyler vardı belki eski illegal yazılım var bilemiyorum ama yeni oyunların çoğunu çalıştırmıyo bildiğin çözümü varsa kutum seni bekliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 psp öldü artık oyun çıkmıyor birkaç aydır, almak için çok kötü bir zaman. vita'nın fiyat düşüşünü beklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 PSP 3004 Piano Black aldım; abi şimdi bu cihazı kırabilecek ve bilgi verebilecek sağlam adam var mı aranızda?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 abi 50 tane yerli site var bunu anlatan ve anlatmanın yasak olmadığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 öm ;) edit: bildiğin basitmiş 10 saniyelik iş hallettim eyw. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2012 para verip sonra kırıyor musunuz aleti? sonra bi de sokağa atıyorsunuzdur onu... http://www.youtube.com/watch?v=yxtEKDsK3VQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar