mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 daha çok patipr0n a benziyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 o da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 huun said: şöyle bir kalıp işleme hakkın vardı ve bunu mu yaptın? şuna katılıyorum başka şey mi bulamadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi vazelin sürsen açılır bence harddisk. denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sen kötü bir insan değilsin fede. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 çevresi kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Makine Mühendisleri toplandı, vazelin kelimeside geçti başlıkta. Bombayı bırakıp kaçıyorum. Tahrik olmayın fazla. http://www.yilmazrulman.com.tr/resimler/galeri/1642010131641.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 deathblade fotosunu çekmiş beyler modlar kaldırmadan asılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Skf sabit bilyalı, en sevdiğimden fmhsfss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 uu made in france tam da zamanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 allahtan makina okumamışım, ne hallere düşürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 makinayı okuyamazsın, makina seni okur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 oysa yurt dışındaki makine fakülteleri böylemi, bakın ne öğrenciler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben slovenyaya erasmusa gittiğimde makina dersleri de aldım. derste öyle olmasa da ders çıkışı çimenlerde öyle güneşlenenler vardı. koridorda soyunuyolardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Geleneksel aylık meslektaş toplantısına hoşgeldim. Metroloji ve kalibrasyonla ilgili her türlü sorununuzda 24 saat yardımcı oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sac kalıp tasarım konusunda bendeniz talaşlı imalat konusunda ise seagle arkadaşımız sizlere hizmet vermektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 robotik ve laser deposition konularında da ben yardım ediyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 otomotiv konusundada bendeniz yardımcı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fordda çalışmıosun umarım(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 hangisinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 projelerini yapıyorum anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 fordda değil, fordla çalışıyosun o zaman(?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 SeaGle said: Yok abi makine mühendisliği bölümünde zerre böyle uygulamaya dayalı eğitim yok tr sınırlarında. Belki bi odtü, o da daha çok ileri teknoloji uygulamaları yapıyor. Normal piyasaya yönelik pek uygulama yaptıran okul yok. Bunlar benim 5-6 yaşımdan beri babamın dükkanda takılmam neticesinde kazandığım şeyler. İmalattır malzemedir çözüm üretmedir, bunlar okulda kazanılmıyor, ne yazık ki. Makine mühendisliğinin bana kattığı şeyler bi ısı transferi ile ilgili bilgiler, bi de casio fx-82ms yi hızlı kullanabilme yeteneği. Elle tutulur başka bi şey vermedi bana henüz. 3 dönem daha var bakalım belki hayatın sırrını son sene söylüyorlardır sdf Aha ben daha bu sene imalat mühendisliği dersi aldım dediğin herşeyi hca da anlattı resimler videolar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 "forda" okumuşum sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar