Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 heroic combat ne ya daha isimden kaybediyor, 8 yaşında mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 20 30 kişi bırakmış büyük kayıp şu an :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 burdaki insanlar 'ben oynamıyorum siz de oynamayın' mantalitesine bürünmüşler baya bi Bence bu topiklerde büyütüldüğü kadar kötü bir olay yok. Evet birçok konuda sıçtılar batırdılar, hatalar yaptılar falan filan ama daha 1 ay yeni oldu çıkalı.. milletin non-stop her türlü olaya laf edip ağlıyacağı da belliydi Ben devam ediyorum ve çok da zevk alıyorum oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Valla bende arkadaşlar için bir ay daha oynayım hadi diyip iptal ettiğim subsı yenilemek istedim. Ne paypal kabul ettirebiliyorum ne kredi kartı. Daha önce iptal ettirdiğim paypalıda hata veriyor, benim gibi pekçok kişi bu yüzden tekrar abone olamıyor. He 3 gün girmeyince oyuna zaten hiç özlemediğimi farkettim. Olmasa da olur, zaten gw2 ye kadar oyalasın diye giriyordum. Şubatta press OB si başlıyacakmış, youtube videolarını izlerim bundan daha eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Yahu ben yenilemedim subs'ı.. Paypal'da para yok. Ama halen acc açık. Kıyak mı geçmişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Sistem arızalı olduğu için çoğu kişiye sorun çözülene kadar bedava oynama süresi vermişler. Genelde telefonla arayanlara veriyorlar ama seni de arada.kaynatmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Viktor said: ahahahaha swowtor diyor herkes, tam tahmin ettigim gibi zaaaaaaaaaaaa hindenburg dan daha gumburtulu baticak bu kasimda yazilmisti bu Viktor said: sirf sizin yuzunuzden $##$@% gibi bu oyunu almak zorunda kalicam :(((((( buda hatta bolumumuzun resident biodrone u spark "WARHAMMER 40k GELENE KADAR BUNU OYNICAM" gibi talihsiz aciklamalarda bulundu, oyniyanlar paso problem olmiyan 1-30 araliginda degerlendirdiler oyunu DEMISTIM ama ehueheu Sparkcaster said: şu haliyle bile wowun pvpsinden iyi ya swtorun pvpsi üzgünüm sunuda lutfen cerceveleyin, neden sparkin lafi ile kuyuya inilmez tezinin en buyuk kaniti adam trooper, trololo 3 tus uzaktan adam kesio, pvp iyi git bide JK/SW ile oyna, bak bakalim ability delayden monitoru kiriyormusun adamlar 20 farkli ability vermis, 8 farkli damage evren ability var hepsi birbiri ile ayni damage range de, bitane adam gibi hart hitter yok ve clothielerden daha hizli geberiyorsun lol 1111 22222 111 222 oyniyan adam icin PvP iyi olur tabiki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 patchden önce battlemaster yaptım bana anlatma istersen pvp nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Viktor said: git bide JK ile oyna.... adamlar 20 farkli ability vermis, 8 farkli damage evren ability var hepsi birbiri ile ayni damage range de, bitane adam gibi hart hitter yok ve clothielerden daha hizli geberiyorsun JK da clothieden daha hızlı ölüp , hic hard hitter olmadıgını iddaa ediyosan l2p derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Sparkcaster said: patchden önce battlemaster yaptım bana anlatma istersen pvp nasıl 11111 - 2222222222 battlemaster kasmak eminim cok zor olmustur asdfdsf battlemaster hicbirsey ifade etmiyor, sirf farm wowda arena ratinginle gel genc dicem, ama bi kere biel seni PvP yaparken gormedik, cunki yetemiyosun asffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Qui said: Yahu ben yenilemedim subs'ı.. Paypal'da para yok. Ama halen acc açık. Kıyak mı geçmişler? +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ben devam ediyorum şahsen gayette zevk alıyorum. Bırakanlar bazı bahaneleri nedeniyle bırakıp oyuna laf ediyorlar.Kedi uzanamadıgı cigere mundar dermiş hesabı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 epic yorumlar gelmeye devam ediyor. O atasözü böyle durumlar için kullanılmıyor. Şimdi ben mesela ea in rakibiyim diyelim ,tam lucas ile anlaşıp oyunu ben yapıcakken ea gelip oyun haklarını alsa ve oyunu çıkarsa,bende sürekli oyuna laf etsem,o zaman bu atasözü uygun olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yok yok tam yerini buldu o atasözu sen rahat ol. Çoğu kişi maddi nedeni is,okul vs gibi nedenlerle oyunu bıraktı sonrada basladılar oyuna laf atmaya.Böle adamlar var iste oyunu oynasalar haa cok guzel oyun kendileri bırakınca kaka oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 maddi neden nedir ya,sanki aylık 200 eu ödemesi var oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 asgari ücretle calisan kirada oturan aileler var onlara ne diceksin peki ? nasıl ödesinler simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Su an mmo tarihinin en iyi oyunu swtordur bana göre. Wow pvpsi yuzunden swtorun gerisindedir. Yıllarca world pvp bekledi wowda millet swtor getirdi bunu. Bırakın bu isleri bu oyun olmus arkadas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Oyunu düzeltirlerse ekmeğini yerler ya. Insanlar bıraksada, vizyona girince, bir gaz alırız yine? :D (haber doğrudur herhalde?) eğer bu olay doğru ise, filmleri peş peşe gelir zaten. Ilk film için hazırladıkları materyalleri, 2 incisi 3 üncüsü... derken kullanmaya devam ederler. Hatta filmlerde olmayan bölümler diyede, bir iki tane çekip ekmeğini yerler. Bunun oyun ile ne gibi alakası var dersenizde, oyuna daha fazla yatırım yapılır. Eşek değiller herhalde? sürekli, peş peşe filmler gelirken mmo suna yatırım yaparlar. http://sanat.milliyet.com.tr/star-wars-nasil-3d-olur-/sinema/haberdetay/21.12.2011/1478431/default.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Su topicler çok iyi oldu ya 100 gayme tomalmaktan kurtulduk Şimdi me3 orjinal alicaklar düşünsün hah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Hannibal44 said: Su an mmo tarihinin en iyi oyunu swtordur bana göre. Wow pvpsi yuzunden swtorun gerisindedir. Yıllarca world pvp bekledi wowda millet swtor getirdi bunu. Bırakın bu isleri bu oyun olmus arkadas.. troll değilse mmo bölümlerine post atması yasaklansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sana mı soracaklardı ?? Sen Dungeons and Dragons oynamaya devam et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 yok şuan wowdayım swtordan sonra 2 yıldır oynamadığım wowu oynamaya başladım faili sen hesap et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Sevmeyenlerin özgürce dile getirmesini istiyoruz. Ama sevenlere karşı aynı şeylerin yapılmasını istemiyorsunuz. Hani biraz ilginç bir durum değil mi? Sen nasıl sevmediysen, başka bir insan sevmiş olabilir yani. Saygısızlıkta çığır açacağız. Her olumlu mesaj atan kişinin de üstüne gidilmezki? (Saygı sevgi dersi vermeye niyetim yok. Sadece unutulan birşeye dikkat çekmek istedim. ) warhmmer da çıktığı anda patlamıştı. İlk haftasında oyunu bırakanlardan değildim, iyide yapmışım 2 sene kadar eğlendim. Zamanında uo oynuyoruz diye arkadan gelip gülerlerdi. Zevk meselesi işte. Hem birde hesabımı satıyorum yahu, bu kadar kötülemeyin :P (bu paragraf ortamı germişsem, yumuşatabilmem için yazıldı. Gerçi bunu açıklayarak daha fazla germişte olabilirim? Yada sizin bu paragrafı yazarken ortamı gerdiğimi düşündüğümü bilmenizi istemiş te olabilirim. Belkide bu paragrafı yazarken ortamı yumuşutmak istediğimi fakat açıklama ile yapıpta daha fazla gerdiğimi düşündüğümü size belli etmeye çalışırken bunu uzatarak mokunu çıkartmaya çalışmış olabilirim. Yada.. Yada neyse, şu paragrafı okuyandan daha fazla küfür yemeyeyim ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar