Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

filesonic de gg

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

sabonis said:

filesonic bu sabah bitmişti bala bak :D

rapidshare aldık 5 aylık, patlamaz umarım, adamlar biz isviçre firmayız server'larımız da burada demişler. bakalım umarım patlamayız :D

rs bedava ki ? hani ben atıyorum download managera takır takır çekiyor partları. premium ya da herhangi bir üyelik yok?
Sosyal ağlarda paylaş

Jeeztro said:

sabonis said:

filesonic bu sabah bitmişti bala bak :D

rapidshare aldık 5 aylık, patlamaz umarım, adamlar biz isviçre firmayız server'larımız da burada demişler. bakalım umarım patlamayız :D

rs bedava ki ? hani ben atıyorum download managera takır takır çekiyor partları. premium ya da herhangi bir üyelik yok?

Zaten RS bir hayır kurumuydu. Tey allam :D
Sosyal ağlarda paylaş

abi yani cevap veriym demişsin de, cevap olmamış. hani sıkıntın ne, benim dediklerim mi yalan, neresi yanlış, zaten soru işareti fln var orda bilmediğim ne var diye. :D şu kodumun smileysini kullanıcam diye şekilden şekile giriyorsunuz. forumlarda cool adam olma dönemi geçti ya, bak burdakiler bile bıraktılar artık onu troll fln olmaya başladılar.

iki bilgi paylaşımı yapalım diyoruz onun da içine ediyorsunuz. rage e girdim akşam akşam.

şimdi götünden sallamalı aşağılamalı fln msj at rahatla.
Sosyal ağlarda paylaş

Rapidshare neden kapanmayacak ki?
Dünkü linkte vardı kapanmaları sorun değil önemli olan orda herkesin neyi download neyi upload ettiğinin kredi kartı ile kaydı var diyordu amcanın biri. Yani adamların elinde çok büyük bir kitle için data var istediğinde kullanabileceği.
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese dava açamazlar ama ellerinde gerektiğinde kullanabilecekleri bir yaptırıım olacak. Yani çok uç noktaya gitmek gerekirse ABD vizesi istediğinde herif belki diyecek ki vize istiyorsan korsan kullanımlarının karşılığı 2500$ı şu nolu hesaba yatırın. Çok attım ama diyebilecek bir alt yapısı artık var.
Sosyal ağlarda paylaş

Vize verirken sıkıntı çıkarmazlar bence, oraya ayak bastığında kitlerler :) Şaka bi yana MU'dan kore film/dizi hariç pek birşey indirmedim(US'de sorun çıkarıcağını sanmam) ama diğerlerininde download bilgilerine ulaşırlarsa US'e gitmeyi çok ciddi düşünmek gerektirir benim için, gidince orda başımız belaya girebilir :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...