sabonis Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 filesonic bu sabah bitmişti bala bak :D rapidshare aldık 5 aylık, patlamaz umarım, adamlar biz isviçre firmayız server'larımız da burada demişler. bakalım umarım patlamayız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 avrupa direk domalır ya bu konuda. çok güvenmeyin avrupa ülkelerine bizim hukukumuz şöyle böyle diye. işin içinde çok büyük paralar var. hükümet araya giriyor böyle şeylerde ufak bi düzenleme ve gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 sabonis said: filesonic bu sabah bitmişti bala bak :D rapidshare aldık 5 aylık, patlamaz umarım, adamlar biz isviçre firmayız server'larımız da burada demişler. bakalım umarım patlamayız :D rs bedava ki ? hani ben atıyorum download managera takır takır çekiyor partları. premium ya da herhangi bir üyelik yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 paralel dl yapamıyorsun falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Jeeztro said: sabonis said: filesonic bu sabah bitmişti bala bak :D rapidshare aldık 5 aylık, patlamaz umarım, adamlar biz isviçre firmayız server'larımız da burada demişler. bakalım umarım patlamayız :D rs bedava ki ? hani ben atıyorum download managera takır takır çekiyor partları. premium ya da herhangi bir üyelik yok? Zaten RS bir hayır kurumuydu. Tey allam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 abi yani cevap veriym demişsin de, cevap olmamış. hani sıkıntın ne, benim dediklerim mi yalan, neresi yanlış, zaten soru işareti fln var orda bilmediğim ne var diye. :D şu kodumun smileysini kullanıcam diye şekilden şekile giriyorsunuz. forumlarda cool adam olma dönemi geçti ya, bak burdakiler bile bıraktılar artık onu troll fln olmaya başladılar. iki bilgi paylaşımı yapalım diyoruz onun da içine ediyorsunuz. rage e girdim akşam akşam. şimdi götünden sallamalı aşağılamalı fln msj at rahatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 küfürsüz mesajalr da silinmeye başlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 şöyle haberleri okudukça legal şeylere para vermekten daha da bi uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 linkleri de sıralamıştım benim de elimde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Büyük arşivlerle uğraşan birisinden alıntı:"filejungle and fileserve robbed their affiliates, banned everyone and deleted all files" Şu anda büyük firmalardan sanırım wupload kaldı bi çalışan ama oda kapanır diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 rapid? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Hotfile da gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 oha ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 en cok rapidshare'e yariyacak gibi bu kapanma isleri. en cok fileserve'e uzuldum ama hakikaten hizliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Rapidshare neden kapanmayacak ki? Dünkü linkte vardı kapanmaları sorun değil önemli olan orda herkesin neyi download neyi upload ettiğinin kredi kartı ile kaydı var diyordu amcanın biri. Yani adamların elinde çok büyük bir kitle için data var istediğinde kullanabileceği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 paypal (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Kredi kartı sorun değil, zaten hükümetlerin rahatça erişebileceği bir bilgi o; ama kimin neyi indirdiğinin de ellerinde olması dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Herkese dava açamazlar ama ellerinde gerektiğinde kullanabilecekleri bir yaptırıım olacak. Yani çok uç noktaya gitmek gerekirse ABD vizesi istediğinde herif belki diyecek ki vize istiyorsan korsan kullanımlarının karşılığı 2500$ı şu nolu hesaba yatırın. Çok attım ama diyebilecek bir alt yapısı artık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Vize verirken sıkıntı çıkarmazlar bence, oraya ayak bastığında kitlerler :) Şaka bi yana MU'dan kore film/dizi hariç pek birşey indirmedim(US'de sorun çıkarıcağını sanmam) ama diğerlerininde download bilgilerine ulaşırlarsa US'e gitmeyi çok ciddi düşünmek gerektirir benim için, gidince orda başımız belaya girebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2012 hepsini götürüyorlar yavaş yavaş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 herkese dava açmaları imkansız adalet sistemi kilitlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 ee fileserve geri gelmiş? indirebiliyorsunuz eskisi gibi. http://gifsforum.com/images/gif/happy/grand/92613496-happy-.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2012 http://media.tumblr.com/tumblr_lyajfsgUbG1qlwtkx.gif Görüyorum ve arttırıyorum. http://i1197.photobucket.com/albums/aa422/missvampired/Funny%20GIFS/2d81jdj.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2012 gene patlamış fileserve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar