Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ezdik, kalanı gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 gecen haftadaki verilmeyen gol tmm ama su mac hakem sadece kotuydu son 20 dk surekli sacmaladi onune gelene catir catir sari vermeye basladi.kazandigimizdan fazlasini verdik. Almeida cezali heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 iyi ki iki hafta hakemler hata yapmış lehimize. vah halinize size nasıl malzeme çıkacaktı :( Bu arada Hakkı Yeten'i bu salak hak yeme muhabbetine sokan insanların ciddi anlamda zekasını sorguluyorum. Saygı denen şeyden bile bi' haberler. İnsan yazarken utanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 BJK'nin hakkı son dakika kurtarılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 http://fromalltoall.files.wordpress.com/2012/01/carlos-reyis-500.gif?w=529 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 tarkandakiahtapot said: applev0dka said: Abi topicde cok fatal hatalar var yazıp kacicam siz burda birbirnzi yiyin.. 1-) 3 hafta diye aglanmista.. bursanin golu gol degil 3-1i de koyduk mis gibi.. 2-) Lig tv ölçtu 19 santim ofsayt olan gole aglayanlar sevetin 4 sene önce antepte 3 metre ofsayttan gol atıpta sampiyon oldgunu nasl unuttular ? 3-) Besiktas fener gibi dansözluk yapti diyenelre cok gulmek istiyorum ama bir yandan da uzuluyorum hallerine.. Demirören cıkıp da 1 tane acıklama yapmadi BESİKTAS ADİNA !!! klupler birligi baskani sifatiyla alınan kararlari anlatti adam dönek oldu lol.. akıl fikir beyin fln filan please.. 4-)Etik kurulu raporunda hakkında bişey cıkmayan besiktasi 10 kusur macta boka batmis fenerle kıyaslamak priceless.. 5-)Sözde futbol konusan arkadaslar (hani bide bunlar maci izledklerni iddia ediyorlar ya..) neden almeida'nin sari kart gördgu pozisyona bakıp da ''Abi böyle faul calınırsa macta 90dk'nin 80i faul kullanmakla gecer'' diyemiyorlar ? at gözluklerni bırakn ondan sonra gelin yorum yapın baroşun elle duzeltmelerne,kalecinin elindeki toplara vurularak atılan gollere alışık bir takımın taraftarndan böyle 1 macta hönekeejeh besiktasi hakemler koruyor moduna girmesi de ilginc tabi.. adamsın. dibisin dibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Llama, boşver abi. Onlar hakkı yenen takımın yanında hep. Anca o zaman gelip beşiktaşın yine hakkı yendi yazıyorlar. Oh wai... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o zaman 6 Günde 3 Maç diyorum konuyu kapatıyorum öylemi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 CARVALHAL SOHOYO GÖRDÖ FÖDÖRÖSYÖN SOHO KOPOTMO COZOSU VÖRMÖLÖ Yalnız haftalarca oynamayan holosko td koşup gelince ilk sarılan oluyor ona o da ilginç bir nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 tinu said: böyle çirkeflik yapan , numaradan yerden kalkmayan , her takıma uyuzum ben , fenerde olsa gs da olsa hiç farketmez böyle karaktersiz takımlar beter olsunlar. hatta böyle ofsayttan yenilmeleri bile daha tatlı geldi bana yemin ediyorum. kudursunlar şimdi, adam gibi oynasalardı da 6 dk uzatmasaydı hakem adam gibi kazansalardı maçlarını , aynen, trollemek yerine önce maçı tamamen izleyen insan farketmiştir şu durumu. bu tip futbola çok fena uyuz olmakla beraber, her daim küçük takımların fakir edebiyatıyla bu tip futbol dışı pis oyun anlayışlarına tolerans gösterilmesinden nefret ediyorum. buna benzer şekilde: Red said: beşiktaş deplasmanında puan almak için bir anadolu takımının böyle şeyler yapması normal her takım yapıyor böyle kabullenmek de yanlış bence. belli seviyelerdeki liglerde neden küçük takımlar futbol dahilinde ellerinden geleni yapmakla beraber bizimkiler gibi abuksubuk pisliklere, sertliklere, yerde yatmalara , kalkmamalara bu kadar çok başvurmuyor ? çünkü büyük ölçüde buna izin verilmiyor istisnai durumlar haricinde. bizde küçük takımlar için doğal hak gibi yerleşmiş. yok öyle yağma futbol oynayarak puan alacaklar. beceremiyorlarsa da vah vah, yapcak bişey yok gidip kendi rakiplerinden alsınlar puanlarını. büyük takım kayırılsın demiyorum, mesele sadece futbol oynamak olmalı "eh bunlarda futbolun içinde var" geyiği baymadı mı sizi de? sezon içinde bissürü puan kaybedip de, büyük takımla olan maçta türlü kolpa taktikler ile iki eli kanda olsa o maçtan puan çıkarmak için elinden geleni ardına koymama haline hastayım bunların. hakem yönetimlerimiz genel olarak rezil öyle bir pozisyon iki pozisyon değil mevzu. faullerden, kartlardan tut zaman geçirmeye, itirazlara liste uzar.. markaymış değermiş, peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Ohh be yenmişiz mis gibi. Kıskananlar çatlasın çaaaat çaaat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Wispy said: CARVALHAL SOHOYO GÖRDÖ FÖDÖRÖSYÖN SOHO KOPOTMO COZOSU VÖRMÖLÖ Yalnız haftalarca oynamayan holosko td koşup gelince ilk sarılan oluyor ona o da ilginç bir nokta. abi önüne ilk cıkana sarılıyor adam :D secmiyor yani kime koşsam diye. o son dakikadaki olay takımın kenetlenmesni gösteriyor, TD oyuncu arasnda ne problem ne bişey oldgnu Carlos'un ne kadar içten oldugnu falan gösteriyor bize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kaybedilince verilen tepkiler daha onemli aslinda ama holoskonun isi zor 433 oynandiginda Q7 ile simaonun yedegi veli oluyor pektemek oluyor 422 oynandiginda edu ile almeidanin yedegi pektemek oluyor adamin sahaya girebilmesi icin yildizlarin hizaya girmesi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 https://www.facebook.com/photo.php?v=288251827897565 burda tribün ne diyor tam çıkartamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 carvalhal dandik td falan ama beşiktaş için güzel oldu ya, mourinho gibi artise tercih ederim böyle adamı. ramoş dövmüş zaten onu sevindim dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 yav said: https://www.facebook.com/photo.php?v=288251827897565 burda tribün ne diyor tam çıkartamadım? yere yatsana yere yatsana abdullah ercan yere yatsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 eyv kardeşim ihih çok iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Çok iyi çok çok iyi 15 maçtır yenilmiyoruz nazar değmesin =) Üstleik en zor dönemimizden geçiyoruz q7,simao,ersan,bebe yok. Neyse ersan başlamış maçlara çıkmaya a2 ile q7 simao da döndü bebe de gelse tam olsak. Ben o adamı görmek istiyorum ileride. Almedia gol atıyor ama hala çok ağır adam yanına pektemek bebe değişmeli oynarsa çok şık olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 dusuncelihayvan said: yav said: https://www.facebook.com/photo.php?v=288251827897565 burda tribün ne diyor tam çıkartamadım? yere yatsana yere yatsana abdullah ercan yere yatsana hayır yaa hakemin ismini söylüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 evet öyleymiş =) yere yatsana tolga özkalfa yere yatsana =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar