Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.Lig 22. Hafta | Beşiktaş JK - Gaziantepspor | 24 Ocak - 20.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

tarkandakiahtapot said:

applev0dka said:

Abi topicde cok fatal hatalar var yazıp kacicam siz burda birbirnzi yiyin..

1-) 3 hafta diye aglanmista.. bursanin golu gol degil 3-1i de koyduk mis gibi..
2-) Lig tv ölçtu 19 santim ofsayt olan gole aglayanlar sevetin 4 sene önce antepte 3 metre ofsayttan gol atıpta sampiyon oldgunu nasl unuttular ?
3-) Besiktas fener gibi dansözluk yapti diyenelre cok gulmek istiyorum ama bir yandan da uzuluyorum hallerine.. Demirören cıkıp da 1 tane acıklama yapmadi BESİKTAS ADİNA !!! klupler birligi baskani sifatiyla alınan kararlari anlatti adam dönek oldu lol.. akıl fikir beyin fln filan please..
4-)Etik kurulu raporunda hakkında bişey cıkmayan besiktasi 10 kusur macta boka batmis fenerle kıyaslamak priceless..
5-)Sözde futbol konusan arkadaslar (hani bide bunlar maci izledklerni iddia ediyorlar ya..) neden almeida'nin sari kart gördgu pozisyona bakıp da ''Abi böyle faul calınırsa macta 90dk'nin 80i faul kullanmakla gecer'' diyemiyorlar ? at gözluklerni bırakn ondan sonra gelin yorum yapın

baroşun elle duzeltmelerne,kalecinin elindeki toplara vurularak atılan gollere alışık bir takımın taraftarndan böyle 1 macta hönekeejeh besiktasi hakemler koruyor moduna girmesi de ilginc tabi..
adamsın.

dibisin dibi
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

böyle çirkeflik yapan , numaradan yerden kalkmayan , her takıma uyuzum ben , fenerde olsa gs da olsa hiç farketmez böyle karaktersiz takımlar beter olsunlar.

hatta böyle ofsayttan yenilmeleri bile daha tatlı geldi bana yemin ediyorum. kudursunlar şimdi, adam gibi oynasalardı da 6 dk uzatmasaydı hakem adam gibi kazansalardı maçlarını ,

aynen, trollemek yerine önce maçı tamamen izleyen insan farketmiştir şu durumu. bu tip futbola çok fena uyuz olmakla beraber, her daim küçük takımların fakir edebiyatıyla bu tip futbol dışı pis oyun anlayışlarına tolerans gösterilmesinden nefret ediyorum. buna benzer şekilde:

Red said:

beşiktaş deplasmanında puan almak için bir anadolu takımının böyle şeyler yapması normal

her takım yapıyor

böyle kabullenmek de yanlış bence. belli seviyelerdeki liglerde neden küçük takımlar futbol dahilinde ellerinden geleni yapmakla beraber bizimkiler gibi abuksubuk pisliklere, sertliklere, yerde yatmalara , kalkmamalara bu kadar çok başvurmuyor ?
çünkü büyük ölçüde buna izin verilmiyor istisnai durumlar haricinde.
bizde küçük takımlar için doğal hak gibi yerleşmiş. yok öyle yağma futbol oynayarak puan alacaklar. beceremiyorlarsa da vah vah, yapcak bişey yok gidip kendi rakiplerinden alsınlar puanlarını.

büyük takım kayırılsın demiyorum, mesele sadece futbol oynamak olmalı "eh bunlarda futbolun içinde var" geyiği baymadı mı sizi de?

sezon içinde bissürü puan kaybedip de, büyük takımla olan maçta türlü kolpa taktikler ile iki eli kanda olsa o maçtan puan çıkarmak için elinden geleni ardına koymama haline hastayım bunların.

hakem yönetimlerimiz genel olarak rezil öyle bir pozisyon iki pozisyon değil mevzu. faullerden, kartlardan tut zaman geçirmeye, itirazlara liste uzar..

markaymış değermiş, peh.
Sosyal ağlarda paylaş

Wispy said:

CARVALHAL SOHOYO GÖRDÖ FÖDÖRÖSYÖN SOHO KOPOTMO COZOSU VÖRMÖLÖ

Yalnız haftalarca oynamayan holosko td koşup gelince ilk sarılan oluyor ona o da ilginç bir nokta.

abi önüne ilk cıkana sarılıyor adam :D secmiyor yani kime koşsam diye. o son dakikadaki olay takımın kenetlenmesni gösteriyor, TD oyuncu arasnda ne problem ne bişey oldgnu Carlos'un ne kadar içten oldugnu falan gösteriyor bize :)
Sosyal ağlarda paylaş

kaybedilince verilen tepkiler daha onemli aslinda ama holoskonun isi zor 433 oynandiginda Q7 ile simaonun yedegi veli oluyor pektemek oluyor 422 oynandiginda edu ile almeidanin yedegi pektemek oluyor adamin sahaya girebilmesi icin yildizlarin hizaya girmesi lazim
Sosyal ağlarda paylaş

Çok iyi çok çok iyi 15 maçtır yenilmiyoruz nazar değmesin =)

Üstleik en zor dönemimizden geçiyoruz q7,simao,ersan,bebe yok.

Neyse ersan başlamış maçlara çıkmaya a2 ile q7 simao da döndü bebe de gelse tam olsak. Ben o adamı görmek istiyorum ileride. Almedia gol atıyor ama hala çok ağır adam yanına pektemek bebe değişmeli oynarsa çok şık olur.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...