sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 beşiktaş barbaros yokusundaki tütüncüde vardı. alanları gördüydüm. ben hep george karellias alıyorum gerçi. yalnız bu aralar tütüne de sağlam zam geliyor euro yükseldiği için haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 american spirit'e geçtikten sonra hepsi fos sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Esh said: Artik ben de ayni soruyu sorabilirim. Tutun ne abi muhtar misiniz? Sdgdf Tütün iyi ya hem içimi fabrikasyon sigaralara göre 1000 kat daha lezzetli. Hem de depolarda , raflarda aylarca beklenirken fareler ve böcekler yemesin diye ilaçlanmıyor.. Daha sağlıklı birşey içiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 erasmusda drum tütün içtim 6 ay sıralamam sarı ≥ açık mavi > orjinal lacivert kırmızı varmış bir de ama bi deneyemedim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madborn Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Olaya bakış açına göre değişir. Tütün içerken karbonmonoksit, zifir sana stop çektiriyo kıvamında bırakıyosun. Elektronik sigarada sadece nikotin ve aroma var. Emzik gibi kullan. Yerini tutmaz. Israrcıyım bu konuda ikiside farklı çünkü. Ha portakal suyu yerine mandalin suyu içersin yerini tutar. Black-ice said: Öznel olayları tecrübeyle sabitleyemiyorsun yalnız. Ben de yazayım o zaman kolaysa bu kadar. Mesela ben bayadır e sigara içiyorum tütün hiç aramıyorum gerçekten. Not: Esigara tütünün yerini tutar. Tecrübeyle sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Black-ice said: erasmusda drum tütün içtim 6 ay sıralamam sarı ≥ açık mavi > orjinal lacivert kırmızı varmış bir de ama bi deneyemedim gitti. sarının farkı ne? hiç denk gelmedim sarısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 drum aromatik geliyo en iyi golden virginia yeşil akaar emmi gibi sarıyorum, çok net tasarruf ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Old holborn seviyorum ben de. Sanirim kizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Madborn said: Olaya bakış açına göre değişir. ben de onu diyorum zaten. senin için yerini tutmamış olabilir ama başkaları için tutabilir. benim için tuttu işte mesela. zaten bırakasım vardı elektroya geçtim hiç aramıyorum normal tütün. "tecrübeyle sabit" herkes için aynı etki yaratacak şeylerde kullanılır mesela "3 gün su içmedim baya kötü oldu tecrübeyle sabit denemeyin" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Flassh said: Black-ice said: erasmusda drum tütün içtim 6 ay sıralamam sarı ≥ açık mavi > orjinal lacivert kırmızı varmış bir de ama bi deneyemedim gitti. sarının farkı ne? hiç denk gelmedim sarısına valla aromatik demiş fistan sarı en aromatiğiydi işte. kendine has bi tadı oluyordu. açık mavi daha düzdü lacivertin light'ı gibi geliyordu bana. golden virginia çok ağırdı druma göre ya. kafa yapıyordu bende günde bi pakete denk içmeme rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Sarı drum en hafif içimi olan, en az koku bırakan vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar