Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Drum Tütün

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

Esh said:

Artik ben de ayni soruyu sorabilirim.

Tutun ne abi muhtar misiniz?

Sdgdf

Tütün iyi ya hem içimi fabrikasyon sigaralara göre 1000 kat daha lezzetli. Hem de depolarda , raflarda aylarca beklenirken fareler ve böcekler yemesin diye ilaçlanmıyor.. Daha sağlıklı birşey içiyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Olaya bakış açına göre değişir. Tütün içerken karbonmonoksit, zifir sana stop çektiriyo kıvamında bırakıyosun. Elektronik sigarada sadece nikotin ve aroma var. Emzik gibi kullan. Yerini tutmaz. Israrcıyım bu konuda ikiside farklı çünkü. Ha portakal suyu yerine mandalin suyu içersin yerini tutar.
Black-ice said:

Öznel olayları tecrübeyle sabitleyemiyorsun yalnız.

Ben de yazayım o zaman kolaysa bu kadar. Mesela ben bayadır e sigara içiyorum tütün hiç aramıyorum gerçekten.

Not: Esigara tütünün yerini tutar. Tecrübeyle sabit.
Sosyal ağlarda paylaş

Madborn said:

Olaya bakış açına göre değişir.

ben de onu diyorum zaten. senin için yerini tutmamış olabilir ama başkaları için tutabilir. benim için tuttu işte mesela. zaten bırakasım vardı elektroya geçtim hiç aramıyorum normal tütün. "tecrübeyle sabit" herkes için aynı etki yaratacak şeylerde kullanılır mesela "3 gün su içmedim baya kötü oldu tecrübeyle sabit denemeyin" gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

Black-ice said:

erasmusda drum tütün içtim 6 ay
sıralamam

sarı ≥ açık mavi > orjinal lacivert

kırmızı varmış bir de ama bi deneyemedim gitti.

sarının farkı ne? hiç denk gelmedim sarısına

valla aromatik demiş fistan sarı en aromatiğiydi işte. kendine has bi tadı oluyordu. açık mavi daha düzdü lacivertin light'ı gibi geliyordu bana.

golden virginia çok ağırdı druma göre ya. kafa yapıyordu bende günde bi pakete denk içmeme rağmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...