cici83 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Arkdaşlar test amacıyla Troya adlı serverımızı açtık. Sizlerden ricamız serverımıza girip, test etmenizdir ve bizlere eksikleri bu site aracılığı ile iletebilirsiniz. Account olayı free dir. İstediğiniz şifre ve kullanıcı adını yazıp girebilirsiniz. Teşekkürler... IP: 81.214.149.162,2593 Client olarak ise 2.0.3 ü kullanacaksınız.
Apache Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 bir sürü açık server var zaten.oyuncuları orjinal sunuculara yöneltmek varken,emule edilmis zilyontane sunucuya niye zilyon+1 i eklersinizki?[signature][hline]shinsetsu desu..
NotoriuS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Hesaplarıma göre Türkiye olarak en çok server a sahip ülke olmamız gerekiyor. Olsun Size Başarılar...[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me [Bu mesaj NotoriuS tarafından 14 Ekim 2004 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Suark Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ya aslında bu server acanlar birleşse fln.. hic dusunmuyormusunuz boyle bir şey?[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
cacan3 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 önce page sistemini yapin ayriyetten bari nbl scplerinle açıyorsunzu help menüsünde forumlar web butonlarindaki linkleri kaldırı verinde nebulaya girmesin direk nbl scplerini indirip açmışınız ben 1yıldır uraşıyom daha bir okadar daha var önce bir page sistemini kuurn sora comandlari yapin sora nebilim hatali ev sistemi yok onu yapin faction kurun vendor koyun vs... indirip açmışınız
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 yok ya hepsi birbirinden beterler gerek script gerekse edit bakımından adam gibi sunucu açmak gerekiyorsa o türkiyede biraz zor.Nebula scriptleri dağıtılmasaydı görürdünüz 1-2 sunucu dışında hiçbir sunucu olmuyacaktı o sunucularıda belirteyim... Nebula Exile Quaxis Corbeau[signature][hline]Plus jonq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Merak ettim bu yorumu neye dayanarak yapıyorsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Apache Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: plus, 14 Ekim 2004 20:45 tarihinde demiş ki: yok ya hepsi birbirinden beterler gerek script gerekse edit bakımından adam gibi sunucu açmak gerekiyorsa o türkiyede biraz zor.Nebula scriptleri dağıtılmasaydı görürdünüz 1-2 sunucu dışında hiçbir sunucu olmuyacaktı o sunucularıda belirteyim... Nebula Exile Quaxis Corbeau keşke hiçbiri olmasaydıda,herkes osi sunucularına gelseydi.[signature][hline]shinsetsu desu.. Parapa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Jonq a cevaben Bunu neyemi dayanarak söylüyorum Amentes , Avatar vs gibi sunucularda yaşanan edit olaylarına dayanarak söylüyorum 3 ay online olup 4.ay offline olan sunuculara dayanarak söylüyorum edit nebulada'da oldu exile'dede oldu olmadı diyen çıkmaz sanırım.Exilenin ilk zamanları vardı.Nebula'da vardı hala varmı bilemiyeceğim Apache ye cevaben Keşke öyle olsaydı insanlar uo oynarken biraz olsun eğlenebilirlerdi malum kasıp kasıp geri gitmesi sunucu kapanmaları vs. vs. [Bu mesaj plus tarafından 14 Ekim 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir] Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Her sunucuda oynamadan hepsini aynı kefeye koymak saçmalamak olur. Ancak genel olarak böyle denilebilir.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: cici83, 14 Ekim 2004 18:28 tarihinde demiş ki: eksikleri bu site aracılığı ile iletebilirsiniz. Paticik babana mı aitte boyle bişi soyluyosun . Daha bir web siten bile yok testmiş . Sana sadece :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: . İnsanı sinir edersiniz .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim sarpo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Black sitesi olması lasım.Sanırım bu unliveın tAKA Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Suark, 14 Ekim 2004 20:29 tarihinde demiş ki: Ya aslında bu server acanlar birleşse fln.. hic dusunmuyormusunuz boyle bir şey? bir kez daha dusun bu dedigini istersen boyle birsey imkansiz kaos cikar o serverin omru uzun olmaz olsa bile ali osman ahmet dayi eniste amca durumlari meydana gelir herkes en basta olmak icin birbirini yer bitirir[signature][hline] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: sarpo, 14 Ekim 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Black sitesi olması lasım.Sanırım bu unliveın Abi olup olmaması önemli değil ... Şimdi yanlış düşünüyosam yanlış diyin . Ayıptır ama yani bu oturup adam gibi kasan butun server çalışanlarına bi hakarettir . E ozaman oturuyum iki dakka da açayım bende bi server . Valla hemen iki dakkada mis tertemiz açayım . Bu işler bu şekilde yürüyosa ne yazık bizim halimize ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim cici83 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Cevap veren arkadaşlara teşekkürler ilk önce. Şimdi bunlar nebula scp leri evet haklısınız, editlenecek ama bunun da farkındasınız. Zevkine açtım baktım ilk olarak, nasıl oluyor diye. Makinayı ve bağlantıyı kontrol edip, arkadaşlarla takılıyorum. Testten kastım bakalım girebiliyor musunuz sizler. Yoksa sitesi olmayan serverın olmayacağını biz de biliyoruz. Gerçi Türk insanlarının hepsi aynı, ancak tenkit edersiniz yeni bir şey yapmaya çalışanları. Kardeşim ben yarın açıyorum mu dedim serverı ? Sizler direk saldırırsınız. Yok olmamış, yok şöyleymiş. Page sistemini hallettim. Yavaş Yavaş her şey hallolacak. Siz sadece biraz yapıcı ve olgun davranın. Eksikleri söyleyin yeter. Eğer çok bilginiz var ise siz açın serverı, ben tenkit etmem sizin gibi destek olurum şahsen, ya da susun. Nebula iyi ki dağıtmış scriptleri, dağıtmasa yeni serverlar yeni tadlar bulamayacaktık. Lafım anlayana... RaVena Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Başarılar Size Ozaman ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 15 Ekim 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] jonq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: cici83, 15 Ekim 2004 00:11 tarihinde demiş ki: Nebula iyi ki dağıtmış scriptleri, dağıtmasa yeni serverlar yeni tadlar bulamayacaktık. Lafım anlayana... Guzel bir dusunce ancak biz hic bir fark goremedik bugune kadar NBL scp leri ile acilan serverlar arasinda, bu yuzden belkide boyle bir tepki veriliyor.. Sende haklısın Plus in yaptıgı gibi tum serverlari aynı kefeye koyabiliriz ancak Rewendor unda dedigi gibi bu sacmalıktır burda sadece onyargılı davranmış oluruz. Başarılar ve sabırlar..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: plus, 14 Ekim 2004 20:45 tarihinde demiş ki: Nebula Exile Quaxis Corbeau elanı eklemeyi unutmussu..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light.. ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet Elan Realms eklemeyi unutmuş :) Bu sıralar Lostage'de eklenebilir durum olarak quaxis'den iyi gözüküyor. Exile zaten bir efsane benim gözümde :) tabi charlar silinmiş kimse sallamıo ama olsun euheuhu cici83 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: cici83, 14 Ekim 2004 18:28 tarihinde demiş ki: Arkdaşlar test amacıyla Troya adlı serverımızı açtık. Sizlerden ricamız serverımıza girip, test etmenizdir ve bizlere eksikleri bu site aracılığı ile iletebilirsiniz. Account olayı free dir. İstediğiniz şifre ve kullanıcı adını yazıp girebilirsiniz. Teşekkürler... IP: 81.215.27.31,2593 olarak İP değişmiştir.Bilgilerinize Client olarak ise 2.0.3 ü kullanacaksınız. saksuka Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 simdik bu ne anlama geliyor ? Daniel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Böyle bir yere varamazsınız adam gibi bir sitenizin ve bir sponsorunuzun olması şart...[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sylveria yı koymayı unutmuşunuz sylveria da nbl scpleri olmadan bugune kadar gelebildi. Parapa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Kerhuzad, 15 Ekim 2004 20:32 tarihinde demiş ki: sylveria yı koymayı unutmuşunuz sylveria da nbl scpleri olmadan bugune kadar gelebildi. evet doğru söylüyorsun :)[signature][hline]Plus -Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya uplamayin sunu serverin ismini goren gordu zaten[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Paylaş https://forum.paticik.com/topic/610689-yeni-server-alpha-version-troya/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Yeni Server (Alpha Version) - "Troya" × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
jonq Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Merak ettim bu yorumu neye dayanarak yapıyorsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Apache Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: plus, 14 Ekim 2004 20:45 tarihinde demiş ki: yok ya hepsi birbirinden beterler gerek script gerekse edit bakımından adam gibi sunucu açmak gerekiyorsa o türkiyede biraz zor.Nebula scriptleri dağıtılmasaydı görürdünüz 1-2 sunucu dışında hiçbir sunucu olmuyacaktı o sunucularıda belirteyim... Nebula Exile Quaxis Corbeau keşke hiçbiri olmasaydıda,herkes osi sunucularına gelseydi.[signature][hline]shinsetsu desu..
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Jonq a cevaben Bunu neyemi dayanarak söylüyorum Amentes , Avatar vs gibi sunucularda yaşanan edit olaylarına dayanarak söylüyorum 3 ay online olup 4.ay offline olan sunuculara dayanarak söylüyorum edit nebulada'da oldu exile'dede oldu olmadı diyen çıkmaz sanırım.Exilenin ilk zamanları vardı.Nebula'da vardı hala varmı bilemiyeceğim Apache ye cevaben Keşke öyle olsaydı insanlar uo oynarken biraz olsun eğlenebilirlerdi malum kasıp kasıp geri gitmesi sunucu kapanmaları vs. vs. [Bu mesaj plus tarafından 14 Ekim 2004 21:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Her sunucuda oynamadan hepsini aynı kefeye koymak saçmalamak olur. Ancak genel olarak böyle denilebilir.[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: cici83, 14 Ekim 2004 18:28 tarihinde demiş ki: eksikleri bu site aracılığı ile iletebilirsiniz. Paticik babana mı aitte boyle bişi soyluyosun . Daha bir web siten bile yok testmiş . Sana sadece :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: . İnsanı sinir edersiniz .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
sarpo Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Black sitesi olması lasım.Sanırım bu unliveın
tAKA Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: Suark, 14 Ekim 2004 20:29 tarihinde demiş ki: Ya aslında bu server acanlar birleşse fln.. hic dusunmuyormusunuz boyle bir şey? bir kez daha dusun bu dedigini istersen boyle birsey imkansiz kaos cikar o serverin omru uzun olmaz olsa bile ali osman ahmet dayi eniste amca durumlari meydana gelir herkes en basta olmak icin birbirini yer bitirir[signature][hline] ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum...
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 said: sarpo, 14 Ekim 2004 23:11 tarihinde demiş ki: Black sitesi olması lasım.Sanırım bu unliveın Abi olup olmaması önemli değil ... Şimdi yanlış düşünüyosam yanlış diyin . Ayıptır ama yani bu oturup adam gibi kasan butun server çalışanlarına bi hakarettir . E ozaman oturuyum iki dakka da açayım bende bi server . Valla hemen iki dakkada mis tertemiz açayım . Bu işler bu şekilde yürüyosa ne yazık bizim halimize ...[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz. Aklımıza güvenelim
cici83 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Cevap veren arkadaşlara teşekkürler ilk önce. Şimdi bunlar nebula scp leri evet haklısınız, editlenecek ama bunun da farkındasınız. Zevkine açtım baktım ilk olarak, nasıl oluyor diye. Makinayı ve bağlantıyı kontrol edip, arkadaşlarla takılıyorum. Testten kastım bakalım girebiliyor musunuz sizler. Yoksa sitesi olmayan serverın olmayacağını biz de biliyoruz. Gerçi Türk insanlarının hepsi aynı, ancak tenkit edersiniz yeni bir şey yapmaya çalışanları. Kardeşim ben yarın açıyorum mu dedim serverı ? Sizler direk saldırırsınız. Yok olmamış, yok şöyleymiş. Page sistemini hallettim. Yavaş Yavaş her şey hallolacak. Siz sadece biraz yapıcı ve olgun davranın. Eksikleri söyleyin yeter. Eğer çok bilginiz var ise siz açın serverı, ben tenkit etmem sizin gibi destek olurum şahsen, ya da susun. Nebula iyi ki dağıtmış scriptleri, dağıtmasa yeni serverlar yeni tadlar bulamayacaktık. Lafım anlayana...
RaVena Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Başarılar Size Ozaman ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U'' [Bu mesaj RaVena tarafından 15 Ekim 2004 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
jonq Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: cici83, 15 Ekim 2004 00:11 tarihinde demiş ki: Nebula iyi ki dağıtmış scriptleri, dağıtmasa yeni serverlar yeni tadlar bulamayacaktık. Lafım anlayana... Guzel bir dusunce ancak biz hic bir fark goremedik bugune kadar NBL scp leri ile acilan serverlar arasinda, bu yuzden belkide boyle bir tepki veriliyor.. Sende haklısın Plus in yaptıgı gibi tum serverlari aynı kefeye koyabiliriz ancak Rewendor unda dedigi gibi bu sacmalıktır burda sadece onyargılı davranmış oluruz. Başarılar ve sabırlar..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: plus, 14 Ekim 2004 20:45 tarihinde demiş ki: Nebula Exile Quaxis Corbeau elanı eklemeyi unutmussu..[signature][hline]Nature and nature's Laws lay hid by night.God said ''Let newton be'' and all was light..
ultrAslan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 evet Elan Realms eklemeyi unutmuş :) Bu sıralar Lostage'de eklenebilir durum olarak quaxis'den iyi gözüküyor. Exile zaten bir efsane benim gözümde :) tabi charlar silinmiş kimse sallamıo ama olsun euheuhu
cici83 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: cici83, 14 Ekim 2004 18:28 tarihinde demiş ki: Arkdaşlar test amacıyla Troya adlı serverımızı açtık. Sizlerden ricamız serverımıza girip, test etmenizdir ve bizlere eksikleri bu site aracılığı ile iletebilirsiniz. Account olayı free dir. İstediğiniz şifre ve kullanıcı adını yazıp girebilirsiniz. Teşekkürler... IP: 81.215.27.31,2593 olarak İP değişmiştir.Bilgilerinize Client olarak ise 2.0.3 ü kullanacaksınız.
Daniel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Böyle bir yere varamazsınız adam gibi bir sitenizin ve bir sponsorunuzun olması şart...[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 sylveria yı koymayı unutmuşunuz sylveria da nbl scpleri olmadan bugune kadar gelebildi.
Parapa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 said: Kerhuzad, 15 Ekim 2004 20:32 tarihinde demiş ki: sylveria yı koymayı unutmuşunuz sylveria da nbl scpleri olmadan bugune kadar gelebildi. evet doğru söylüyorsun :)[signature][hline]Plus -Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya uplamayin sunu serverin ismini goren gordu zaten[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin Paylaş https://forum.paticik.com/topic/610689-yeni-server-alpha-version-troya/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar UO Scriptsharing Yeni Server (Alpha Version) - "Troya" × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
-Revenant- Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 ya uplamayin sunu serverin ismini goren gordu zaten[signature][hline] Msn Adresim Revelador Revenant - Rv - Whea, 29 Eylul 2004 13:56 tarihinde demiş ki: baba yanlış anlama ama sen virus degil g..tten yemişin
Öne çıkan mesajlar