Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL | Eskişehirspor - Galatasaray - 22.01.2012 @ 19.00

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

sorarlar o zaman ersun yanal'ı niye getirdin diye. boştakilerden rastgele günü kurtarmaya seçildiyse de anlamsız olmuş bence biraz. adam bi plan çerçevesinde çalışmayınca gayet vasat bi hoca zira. trabzondayken özellikle böyle olmuştu.
neyse umarım en azından bu sezonu öyle böyle götürür de seneye kendi takımını oluşturabilir. denizli ve gençler zamanındaki takımları gayet iyi hale getirmişti.
Sosyal ağlarda paylaş

skibbe'yi göndermek büyük hataydı falan diye konuşuyorlardı ben maçı izlerken etrafımdakiler.
skibbe gönderilmedi ki, kendisi gitti. yönetimle arasındaki problemler yüzünden. 6 maç kaybetmeyen takım kaybetmeye başladı.
anlamsız dediğin kısım geçerli tamamen. başka bi açıklaması yok gibi. önümüzdeki sene kalcağını da hiç sanmıyorum. başka bi hoca getirilir, muhtemelen yabancı olur. ismi de skibbe gelmeden önce anılan isimlerden biri olur.
Sosyal ağlarda paylaş

"Selçuk Dereli" said:

Cüneyt Çakır’ın maçtaki en önemli hatası Alper Potuk’u ikinci sarı karttan oyundan ihraç etmemesiydi. Alper Potuk sarı kartı olmasına rağmen Melo’ya kayarak yapmış olduğu sert müdahale sonrasında ikinci sarı kartı haketmişti. Cüneyt Çakır, Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinde Aykut’un Gökhan Gönül’e teması olmamasına rağmen onu ihraç ederken, burada Alper Potuk’un rakibine yapmış olduğu sert ve temaslı faulü es geçti ve kendi içinde standart eksikliğini gösterdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Alper'in derdini anlamadım ben. İki üç menajer abisinin tavsiyesiyle Fener'den ne kadar para koparırsam kardır diyerek yıllık talep ettiği ücreti şişirip haydi canım diye köskös dönüyorsun. Karşında sana bu ülkede en çok değer yükleyebilecek teknik direktörelrden birinin takımına karşı oynuyorsun, hırstan mücadeleden anladığı buysa göze batmak için eyvallah. Ama bu adamı ben hiç bu kadar kasap görmedim, Selçuk şanslı olmasa ayağını eline almıştı o pozisyonda. Direk kırmızı görmesi gereken adam ikinci sarıdan bile atılmadı
Sosyal ağlarda paylaş

semihin yaptıgı hatada gol yiyebilirdik ama topun önünde urfalı atladı

ve dönüp semihe hiç bişi demedi bile.öyle benimsemişler birbirlerini.biri hata yaptı mı öteki atlıyor.urfalıda semihin genç oldugunun bilincinde ki herkes hata yapabiliyor ztn maç içinde.

orda servet falan olsa cocugu dövmediği kalırdı.urfalı daha öncede en çok anlaştıgım stoper semih diyerek servet ve gokhan zan kütüklerine gönderme yapmıştı

ha birde sabrinin kıçını topladılar devamlı.bir insan her kademeye mi giremez yada her çalımı yer mi ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...