xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 abi eskişehir'de hücum falan düşünmeyin hiç. takımda gol atcak adamlar: diego, dede, alper. belki kamara. forvet yok takımda. mehmet vardı (ne kadar memnun olmasam da) o da gitti. bi de kris boyd vardı, o oynamadan gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 sorarlar o zaman ersun yanal'ı niye getirdin diye. boştakilerden rastgele günü kurtarmaya seçildiyse de anlamsız olmuş bence biraz. adam bi plan çerçevesinde çalışmayınca gayet vasat bi hoca zira. trabzondayken özellikle böyle olmuştu. neyse umarım en azından bu sezonu öyle böyle götürür de seneye kendi takımını oluşturabilir. denizli ve gençler zamanındaki takımları gayet iyi hale getirmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 skibbe'yi göndermek büyük hataydı falan diye konuşuyorlardı ben maçı izlerken etrafımdakiler. skibbe gönderilmedi ki, kendisi gitti. yönetimle arasındaki problemler yüzünden. 6 maç kaybetmeyen takım kaybetmeye başladı. anlamsız dediğin kısım geçerli tamamen. başka bi açıklaması yok gibi. önümüzdeki sene kalcağını da hiç sanmıyorum. başka bi hoca getirilir, muhtemelen yabancı olur. ismi de skibbe gelmeden önce anılan isimlerden biri olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 gs puan kaybetmis meh tadi tuzu yokki ligin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 11v11 dememiş kimse başka türlü olay çıkmaz bu topicte :) edit : modların ne kadar iyi çalıştığının bir göstergesi kimse gelip gs topicini trolle(ye)miyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 :):):):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Baros olsa gol atar veya penaltı alırdı bu maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 kırk yılda bir bi maçını izlemedim gs'nin onda da puan kaybetmişiz, meh. nası olsa plıyıf var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 S-H said: 11v11 dememiş kimse başka türlü olay çıkmaz bu topicte :) edit : modların ne kadar iyi çalıştığının bir göstergesi kimse gelip gs topicini trolle(ye)miyor :) Yani durduk yere hiç bir şey yokken tutupda modlara laf atmak. Amaçsız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Btw denildi 11-11 zor olmuş diye de, ağzımız köpürerek saldırmıyoruz işte biz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 o smileyler hiç mi hiç kurtarmıyor yalnız postu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 11v11 degil ki, sabri vardi bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 sdfs yazsaydım kurtarır mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 yok o postu mr. green gelse kurtaramaz öyle köpüklü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 "Selçuk Dereli" said: Cüneyt Çakır’ın maçtaki en önemli hatası Alper Potuk’u ikinci sarı karttan oyundan ihraç etmemesiydi. Alper Potuk sarı kartı olmasına rağmen Melo’ya kayarak yapmış olduğu sert müdahale sonrasında ikinci sarı kartı haketmişti. Cüneyt Çakır, Fenerbahçe-Trabzonspor derbisinde Aykut’un Gökhan Gönül’e teması olmamasına rağmen onu ihraç ederken, burada Alper Potuk’un rakibine yapmış olduğu sert ve temaslı faulü es geçti ve kendi içinde standart eksikliğini gösterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 S-H said: sdfs yazsaydım kurtarır mıydı Hiç bir şey yazmasan kurtarırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Alper'in derdini anlamadım ben. İki üç menajer abisinin tavsiyesiyle Fener'den ne kadar para koparırsam kardır diyerek yıllık talep ettiği ücreti şişirip haydi canım diye köskös dönüyorsun. Karşında sana bu ülkede en çok değer yükleyebilecek teknik direktörelrden birinin takımına karşı oynuyorsun, hırstan mücadeleden anladığı buysa göze batmak için eyvallah. Ama bu adamı ben hiç bu kadar kasap görmedim, Selçuk şanslı olmasa ayağını eline almıştı o pozisyonda. Direk kırmızı görmesi gereken adam ikinci sarıdan bile atılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 elimden bu kadar geliyor abiler kusura bakmayın,koca camianın trollüğünü tek başıma çekemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bayağı gözyaşı akmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 semihin yaptıgı hatada gol yiyebilirdik ama topun önünde urfalı atladı ve dönüp semihe hiç bişi demedi bile.öyle benimsemişler birbirlerini.biri hata yaptı mı öteki atlıyor.urfalıda semihin genç oldugunun bilincinde ki herkes hata yapabiliyor ztn maç içinde. orda servet falan olsa cocugu dövmediği kalırdı.urfalı daha öncede en çok anlaştıgım stoper semih diyerek servet ve gokhan zan kütüklerine gönderme yapmıştı ha birde sabrinin kıçını topladılar devamlı.bir insan her kademeye mi giremez yada her çalımı yer mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 eboue den sonra sabri'nin işe yaramazlığı 2 kat daha kanıtlandı.O değilde kazıma sürekli bir mevki yaratma çabasını anlamış değilim fatih terimin. Aralarında nasıl bir bağ yakınlık arkadaşlık varsa..fadsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar