Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Herşeyi işi büyütmek açısından görmek de yanlış. Bir şarap evi açıp hayatımın sonuna kadar mutlu mesut yaşayabilirim ben. Zaten açmayı da düşünüyorum para olduğunda. Tabii, PS mekanı aynı şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi.... 4 sayfanın hepsini okudum da şimdi... ahahdabsakjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Günde 1000 lira mı, peh. Benim arkadaşımın var öyle bir dükkanı, bayağı eski bir dostum, günde 10000 kazanıyor. Hani görmesem inanmam. Siz buraya post atmakla kastığınız süre içinde o 1765.34 Tl kazandı bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Deathblade said: Günde 1000 lira mı, peh. Benim arkadaşımın var öyle bir dükkanı, bayağı eski bir dostum, günde 10000 kazanıyor. Hani görmesem inanmam. Siz buraya post atmakla kastığınız süre içinde o 1765.34 Tl kazandı bile. kusura bakmada o dükkan umumhane olsa arkadaşında mama olsa o kadar para kazanamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 benim teyzem gabe newell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 saplashaman said: Deathblade said: Günde 1000 lira mı, peh. Benim arkadaşımın var öyle bir dükkanı, bayağı eski bir dostum, günde 10000 kazanıyor. Hani görmesem inanmam. Siz buraya post atmakla kastığınız süre içinde o 1765.34 Tl kazandı bile. kusura bakmada o dükkan umumhane olsa arkadaşında mama olsa o kadar para kazanamaz yalnız deathblade doğru diyor.ortak arakdaşımız.herif para sayma makinesi ile geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 paralarını sayması için adam tuttu o ben de tanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ha onu bilmiyorum bi süredir gorusmedik yetmedi demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 GERGE said: Herşeyi işi büyütmek açısından görmek de yanlış. Bir şarap evi açıp hayatımın sonuna kadar mutlu mesut yaşayabilirim ben. Zaten açmayı da düşünüyorum para olduğunda. Tabii, PS mekanı aynı şey değil. neden şarap daha mı cool ps3 ten yarın ps4 sonra ps5 gider öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 dayımın ilçeye paintball getirmek gibi bir projesi vardı. o tutabilirdi mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 olabilir. benim teyzemin oğlu yaptı o işi köyde mesala. köyün nüfusu 4. ama işte bağımlısı oldular, 7/24 oynayalım derken adamı zengin ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 kaç para sermaye ile açtı? bizde arazi derdi yok, 20 dönüm arazi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Bin gosterim basina 1.5$ kazansa toplam bannerlar Gunluk bir milyon gosterim 1500$ eder 45bin dolar eder aylik Tbi 1.5 $ bayag iyi bi rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 devlet 400bin liralık yatırıma 1 milyon hibe veriyor,inanmayan iç anadolu kırsal kalkınma muhabbetini bir araştırsın,ab kriterlerine uygun çiftlik kuruyorsun 400binle projeyi falan veriyorsun 3 ayda para cepte,hala oğlu yapalım diye yalvarıyor ama biliyorumki o parayı batırıcam o yüzden başka vatandaş faydalansın dedimki hala oğluda bi boktan anlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bizim koyde adamin biri acti boyle teknik servis adami gecenlerde izmirde gordum, altinda porsche vardi vallaha saka yapmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 O para hibe değil,çiftçileri kooperatif kurmaya yönlendirmek için teşvik. Geri ödemesi var yani ama çok uzun vadeli ve geniş bir kredi. Var öyle bildiğim bir kaç köy,büyük baş hayvan alımı,üretim tesisi kuruyorlar sonra ucuza sütü sütaş'a,pınar'a vs satıyorlar.Sütten edinilen karda krediyi ödemeye gidiyor. Kısa vadede kar yok yani.Öyle tek çiftçiye de vermiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Bahsedilen kredinin %35`i hide %65`i faizsiz uzun vadeli geri odeme seklinde oluyor, dogrudur fakat mevcut sartlarda inanin o faizsiz krediyi bile odemek cok zor. Sut fiyati su fiyatindan ucuz, ureticinin birinci elden para kazanma sansi yok. Besicilik deseniz yurtdisindan ithal edilen anguslardan sonra ayaga dustu. Yeni ciftlik kuran illaki var fakat onlar genellik kasap mandira vs. zinciri olan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sonütücü said: Bizim koyde adamin biri acti boyle teknik servis adami gecenlerde izmirde gordum, altinda porsche vardi vallaha saka yapmiyorum.hassss oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konu Oyun siteleri gelirleri değilmiydi... BUgünlerde çok dağılıyor konular bu şeklide. Bannerlardan okadar kolay kazanmıyorsunuz Yerel çalışırsanız. adama diyorsun 10bin Gösterim 1000 Lira bu gibi paralarla anlaşıyorsun diyorsun mesela 100bin gösterim 10bin. Bu fiyatlar aylık oluo o Gün boyunca 100bin gösterim istersen 100 Bin lira ödüosun. Şuan için biz pek öyle yerel çalışmamız olmadı en büyük yerel reklam çalışmam 3 aylık Bannerda devamlı kalması 5Binlira aldım okadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 site ne senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRSERVinc Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 tarkandakiahtapot said: site ne senin OyunPortalı diyelim oyuncuyuz.com aka. mix.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 gamyun.net parayı kırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 TRSERVinc said: tarkandakiahtapot said: site ne senin OyunPortalı diyelim oyuncuyuz.com aka. mix.gen.trgirmiyor 5 bin liralık reklam aldıysan, gerçekten üst düzey bir pazarlama kabiliyetin varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Deathblade said: olabilir. benim teyzemin oğlu yaptı o işi köyde mesala. köyün nüfusu 4. Bu topicte esprilerimle ve yaratıcılığımla akmıştım. GG Wp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2012 sigarayı bıraktıktan sonra nublaştın iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar