CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Fransa'nın çeşitli kentlerinden ve Avrupa'nın Almanya, Belçika, Hollanda, İngiltere gibi ülkelerinden gelen binlerce Türk, Paris’teki büyük yürüyüş için Denfert Rochereau meydanını doldurdu. Yaklaşık 40 bin kişiyi bulan kalabalık Senato'ya doğru yürüyüşe geçti. Fransız polis kaynakları, TSİ 14.00 sularında gösteriye 20 binin üzerinde kişinin katıldığını belirtmişti. Anadolu Ajansı'nın Fransa Türk Dernekleri Koordinasyon Birliği'nden aldığı bilgiye göre, yaklaşık 526 otobüs dolusu Türk vatandaşı çeşitli Avrupa ülkelerinden Paris'e ulaştı. Hadi bakalim... Detail Göstericiler, yürüyüş sırasında "Tarihçiler tarihle, siyasetçiler siyasetle uğraşsın", "Fransa'yı özgürlükleri ile seviyorum", "Fransa'daki bütün Türkler cezaevine mi girecek?", "Tarih siyasetin çıkarı olmamalı" ve "Seçim için çıkarılmak istenen yasa teklifini engelleyin" yazılı pankartlar taşıyor. Göstericiler, Türk, Cezayir, Azerbaycan ve Fransız bayraklarıyla sağanak yağmura ve soğuk havaya rağmen yasa teklifini protesto ediyor ve Fransız senatörleri sağduyulu olmaya davet ediyor. Yasa teklifinin mimarı olarak bilinen Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy aleyhinde slogan atan göstericiler, şarkılar ve türküler eşliğinde yürüyüşlerine devam ediyor. Gösterilerde olası provokasyonların engellenmesi ve kortej güvenliği için Fransız polisinin yanı sıra yaklaşık 500 mavi kol bantlı gösterici de bizzat kendi kortejlerinin güvenliğini sağlıyor. Link: KAYNAK Video: Video 1 Video 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Hala Almanya'da olsaydım ben de giderdim mutlaka, helal olsun. Ccccc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ulan varya şu türk ırkı kople dünyada bi ayaklansa ne olur acep aynı anda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 inletsin, benim için inletiyo sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=BtTQbLYUV-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 said: avrupa da turklerin ayak sesleri.. osmanlı göndermesi ıskalanmamış yorumlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yürürler gazları biter rahatlarlar. lobi gibi kalıcı faliyet yapmadıktan sonra tın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bir gün atlas okyanusu türk gölü olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 EY ŞANLI ORDUUU EY ŞANLI ASKER http://www.youtube.com/watch?v=dRKACo6_gY8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Yuruseler laf ediyorsunuz, yurumeseler laf ediyosunuz. Kusura bakmayin ama ne emmeye ne gommeye geliyorsunuz. Of kafiye oldu. Isine gelince oyle isine gelmeyince boyle olan bir milletiz apacik sekilde. O yuzden birakin insanlar tepkilerini gostersinler. Gayet guzel bir sey yapiyorlar su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 yürümeye genel olarak bir lafım yok. mesela Türkiyede çeşitli örgütler var düzenli olarak böyle yürüyüşler vs düzenleyerek tepki gösteriyorlar. güzel şeyler bunlar. hatta böyle konularda da çoğu zaman destekledim bu tarz şeyleri çünkü minik minik de olsa kolektif bir bilinç uyandırıyor. ama ermeniler orda arkadan gizli gizli lobi faliyeti yapıp meclisleri ele geçirirken(abartı oldu) ülkelerin meclisleri ile direk iletişime geçerken bu adamlar bir facebook eventi ile gaza gelip yürüyünce bişey olmaz malesef. bu tarz şeyleri sürekli yapan bir örgüt lazım. bir yürüyüşle bir halt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Türkiye'nin yürüyüş değil politika yapması lazım. Halk hareketi ile çözülecek mesele değil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 O da doğru, ermeniler işi politika seviyesinde yürütüyor çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 tunca said: http://www.youtube.com/watch?v=BtTQbLYUV-g oha bunu izlerken kurdun savaş alanı diye belgesel geldi yuotube'da. sağol tuncacık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Abi yavas yavas. Hani daha ne kadar yavas olabilir diyeceksiniz, katiliyorum ama en azindan gelisme sayiyorum ben bunlari. Su kadar adam Turkiye'de de cikip yuruseydi keske bir cok sey icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 where is our camel now Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 GERGE said: Türkiye'nin yürüyüş değil politika yapması lazım. Halk hareketi ile çözülecek mesele değil bu. Akp ve yabancı ülkelerle başarılı politika yürütmek şu an ancak şu şekilde anlatılabilir; Önümüzdeki iktidarlara bakıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ben geçenlerde ziyaret ettim parisi. Gerekli ayarı verdim. Eiffel kulesindeki ziyaretçi defterine türlü küfürler tezahuratlar ve NO ARMENIAN HOLOCAUST yazdım ayrıca şehrin çeşitli barış dilek kutularına da aynı şeyleri yaptım iyi etmiş miyim? bence vazgeçecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 orada toplasan 40 kiş var lan ne 40bin i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 viyana kapılarına kadar giderler mi acaba bu sefer? geçenkinde kapıya sıkışmıstım ben o yüzden geri dönmek zorunda kalmıstık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ALAR MOUNT PARIS TÜRKLERİN ELİNE GEÇTİ DİYE HAYKIRIYORLAR HERYERDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 huun said: tunca said: http://www.youtube.com/watch?v=BtTQbLYUV-g oha bunu izlerken kurdun savaş alanı diye belgesel geldi yuotube'da. sağol tuncacık tam da mount and blade e giriyodumdfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar