Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sunucu Forumları Gruplandırması


Qui

Öne çıkan mesajlar

Bir gün geçmiyorki Bioware'den saçmalık duymayalım. Bu seferki bomba sunuculara ait başlıkların gruplandırılması. Bir süreden beri herkes bas bas sunucu forumları açılsın diye bağırıyordu zaten. Sebebi de gayet basit: O sunucuyu ilgilendiren konuların konuşulduğu bir platform ihtiyacı.

Bioware'in çözümü ise dahiyane: Sunucuların isimlerini A-C D-H vs vs gibi gruplandırmak.



Bu kadar ahmakça bir çözüm üretmek için hakikaten üzerine düşünmek lazım. Kendi forumunuza girdiğinizde sunucunuza ait konuları görmek için arayıp duruyorsunuz. Konu başlıkları açarkende zor olmasın diye braketler içinde forum ismini yazmanız için liste çıkıyormuş.

Zaten arama yapılamıyor...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şuda resmi açıklamanın sonunda;

said:
We understand that some players would still prefer individual server forums. If volume in the Server Group Forums dictates and it is still too difficult to locate information important to you that relates to your server, we will continue to consider additional changes. We believe this organization will allow us to have a thriving area for per-server discussion, and we’ll remain flexible and receptive to feedback from these changes. As always, if you have any other suggestions for the forums (new forums you’d like to see, changes that would be helpful), we’re glad to hear them. Thank you for providing your constructive feedback!


Yaşanacak şeylerin ve şikayetlerinde farkındalar üstüne üstlük.

Ha bu arada forumlar US-EU diye de ayrılmıyor O.o
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mod ile alakası var. toplam başlık değişmeyecek ama focuslanacakları alanlar değişecek.

ama tamamen saçmalık şu durum. onu savunmuyorum. yetersiz ise elemanların alırsın bir kaç tane daha. alt tarafı moderator.

bu arada bu mod eksikliği benim teorim tamamen. çünkü en "mantıklı" açıklama bu. başka neden böyle bir saçmalık yapsınlar bilemedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...