Qui Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Bir gün geçmiyorki Bioware'den saçmalık duymayalım. Bu seferki bomba sunuculara ait başlıkların gruplandırılması. Bir süreden beri herkes bas bas sunucu forumları açılsın diye bağırıyordu zaten. Sebebi de gayet basit: O sunucuyu ilgilendiren konuların konuşulduğu bir platform ihtiyacı. Bioware'in çözümü ise dahiyane: Sunucuların isimlerini A-C D-H vs vs gibi gruplandırmak. Bu kadar ahmakça bir çözüm üretmek için hakikaten üzerine düşünmek lazım. Kendi forumunuza girdiğinizde sunucunuza ait konuları görmek için arayıp duruyorsunuz. Konu başlıkları açarkende zor olmasın diye braketler içinde forum ismini yazmanız için liste çıkıyormuş. Zaten arama yapılamıyor...
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 İnaktif olduğum için guildim kiklemiş beni :( Neyse gogo subs cancel
Qui Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Şuda resmi açıklamanın sonunda; said: We understand that some players would still prefer individual server forums. If volume in the Server Group Forums dictates and it is still too difficult to locate information important to you that relates to your server, we will continue to consider additional changes. We believe this organization will allow us to have a thriving area for per-server discussion, and we’ll remain flexible and receptive to feedback from these changes. As always, if you have any other suggestions for the forums (new forums you’d like to see, changes that would be helpful), we’re glad to hear them. Thank you for providing your constructive feedback! Yaşanacak şeylerin ve şikayetlerinde farkındalar üstüne üstlük. Ha bu arada forumlar US-EU diye de ayrılmıyor O.o
mardox Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 amatörlük var bi de bioware varmış bunu öğrendim bu oyunla
Qui Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Viktor'u bekliyoruz resmi paticik görüşünü oluşturmak için. Paypal'a para yükleyip subs'ı devam ettirmeye elim gitmiyor nedense..
Evr Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 viktor materyal topluyordur :) bombalar birazdan ahah
nordlydian Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 viktor'un belgeler ışığında yapacağı resmi açıklamayı bekliyoruz..
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Tabi ki şu an chan'ın en iyi comiclerini toplayıp suratımıza çakacak, hatta ilerleyen saatlerde 1-2 video bile koyabilir bununla ilgili. Ay lav viktor.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 moderatörleri bölüştürmek istemiyorlar heralde. ama cidden saçmalamada rekor kırıyorlar.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 server names ta - the.. ahhaha adamlar batırcaklar şirketi bu gidişle, 2 yeni mod işe almak için bile bütçe yok demekki, ilk ciddi rakip oyunda 2ye bölüncek gemi.. aman yani şirket
Qui Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Sunucuları bölmek gönderilen toplam başlık sayısını değiştirmezki. Mod sayısı ile alakası yok. Pür gerzeklik.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 mod ile alakası var. toplam başlık değişmeyecek ama focuslanacakları alanlar değişecek. ama tamamen saçmalık şu durum. onu savunmuyorum. yetersiz ise elemanların alırsın bir kaç tane daha. alt tarafı moderator. bu arada bu mod eksikliği benim teorim tamamen. çünkü en "mantıklı" açıklama bu. başka neden böyle bir saçmalık yapsınlar bilemedim.
aente Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 abi bence şey demek için böyle yaptılar "biz oyuncularımızın isteklerini dinliyoruz, bakın forumları serverlara ayırıyoruz" bir de böyle videoya çekip anlatacaklar bunu, of.
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 sunuculara ayirmadilar, cunki cogu sunucu hayalet kasaba modunda realm forumlarini bombos gorunce millet OYUN BATIYOR diyicek diye bole bi sacmalik yaptilar, bu kadar basit adamalrda biliyro harfler egore guruplandirmanin embesillik oldugunu
Sin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 hahaha bioware cok fail ya gw2 cikana kadar sabredicez artik
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bioware risk yönetimi yapıyor bence. flame wars başlatıp bakalım kaç kişi bırakıyor diyorlar.
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=JPZOaPg1fqo
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 barbu said: moderatörleri bölüştürmek istemiyorlar heralde. ama cidden saçmalamada rekor kırıyorlar. ilk aklıma gelende buydu. fazla adam alıp para vermek istemiyorlar :d
Öne çıkan mesajlar