tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://img39.imageshack.us/img39/7251/dergiler.png çok hoş değil mi? artık dergi almıyorum. eski günlere imrendim şu an. ne güzel oyun heveslisiydik, her ay dergimizi alır gelecek ay olmasını beklerdik yeni sayı için. 2 senedir hiç dergi almadım. dergilerin atıldığını sanıyordum. dün babaannem "şu kitaplara bir bak, atılacaksa atalm" dedi. bir baktım, benim dergiler duruyor. :D saklamış babaannem. biraz yıpranmışlar ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bone'un hadi oricinal oyunlarımızı gösterilim topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 96'dan 2004'e kadar her ay ayrı ayrı alınmış international construction ve chip dergileri, ayrıca ara ara alınmış muhtelif stuff, t3 ve benzeri dergileri tek kelimeyle çöpe atmış idi babam ben yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ne tutuyorsun at gitsin hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ben dergi alirken oyungezer yoktu ya. yil 99 falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ne güzel millet dergileri kolileyip falna skalamış ya. bizimkiler ortalıklarda duruyordu her temizlikte de atılıyorlardı. bi 2 yıl önce taşınırken 98 chip falan bulduk üst raflarda 3-4 tane onun dışında kalmamıştı hiçbir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Qualance said: Ne tutuyorsun at gitsin hepsini.atılır mı abi... tarih bunlar tarih. duygusal anlar yaşıyorum şu an. level'da işgal'i okuyorum, wasp konseri falan. dergiyi aldığım dönemde metal ile uzaktan yakından alakam yoktu, wasp'ı da tanımıyordum. şu an okuyunca ayrı bir lezzetli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 o diil de stuff ne dergiydi ya. hem muhteşem hatunlar vardı, hem teknoloji. elinde macbook tutan üstsüz hatunlar falan. bir roket adamın hayatta kendini adadığı ana 2 şeyi herifler dergi yapmıştı. paso alıyodum. eve gidince bakıcam umarım duruyodur. eski günleri yad ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bone dan beklemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Benim PC dergileri komple attım da seri şeklinde Atlas dergileri duruyor. Çok iyiler kıyamadım atmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 tekrar dergi almaya başlama kararı aldım. Hem ocak ayındayız, ocak 2012'den itibaren güzel bir arşivleme yapayım yine. 10 sene sonra bakar yine bu duyguları tadarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bende de birikmiş 20-30 Atlas, bir o kadar Wired vardı, son taşınmada attım hepsini eski sayılara 2-3 yıldır bakmadığımı farkedince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Gameshow kapandıktan sonra oyun dergisi almanın anlamı kalmamıştı. ANIIIĞĞĞĞĞĞĞLAAAAAAAAAAAR http://www.sadecebirmuze.com/index2.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Dün gibi hatırlarım. Asıl aradığım istanbul efsaneleri kapağıydı ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 oyungezer in eski sayılarına bakıyorum sitesinden, aldığımı hatırladığım ama kolide çıkmayan nerden baksan 10-12 tane daha dergi var. sanırım annem çöpe atmış onları. çok üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bu dergileri okuyup atan bi benim herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 level'ın 98 yılındaki haydarlı kapağının üstüne tanımam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 gameshowun ilk renkli sayısı bile duruyor bende hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 mesela kitap alınca okuduktan sonra atmazsın. dergilere neden o muamele yapılmıyor anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 gameshowlar hariç hepsini gönderdim ben zamanında, 93 ten beri dergi alınca biraz fazla yer kaplıyordu, dergi almayı da level el değiştirdiğinde bırakmıştım. yıl 2012 olmuş kagıt dergi gereksiz. arada bikaç gamepro kaldı onlarıda kaçırdığım oyun var mı diye bi tarayıp gg yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bende geçen sene mi ne atmıştım hepsini gerçi çok yoktu maks 30-40 taneydi.cdleri için almıştım çoğunu sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 1999 pc gamer dergisi var bende de atmaya kıyamıyorum. ara sıra açıp nostalji yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 fakat bu bir bonec konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://images.gittigidiyor.com/4236/PC-BILGISAYAR-OYUN-DERGISI-PC-OYUN-1996-23__42363787_0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 FHM yok dergiler arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar