Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac Os X Garip Islem ?

Darqainu

Öne çıkan mesajlar

10.7.2 lion kurulu. Icine 8gb ram koydum ve bootcamp'le win7 kurdum bunlar aylar once oldu. Soyleyecegim olay Mac mail app,mozilla ve chrome acik oldugu durumlarda daha cok dikkatimi cekti ama bunlara bagli mi emin olamadim.

Giristeki bilgiler dogrultusunda simdi merak ettigim yere gelelim :

MacOS'tayken son 1 aydir falan gunde bir kac kez ekranda bi ufak bilgi penceresi cikiyor , sanki biri cikar cikmaz "OK" butonuna basmiscasina da yok oluyor. Hirs yaptim bir turlu okuyamadim ne yazdigini cikan ufak pencerede.

Sizce nedir bu aletin kendi kendine yaptigi is gunde bir kac kez ?
Sosyal ağlarda paylaş

bi de şu lion yüzünden çabuk biten şarj olayına çözüm bulsak süper olacak. alet 3 saatte yattara oluyor :/

hazır mac kullanıcıları buradayken şunu da sorayım bari,
lion'da otomatik save gibi bişey var galiba, uygulamalardan save etmeden çıksam da o uygulamayı tekrar açmışım gibi her şeyi geri getiriyor.
mesela keynote'da bişeyler yaptım, savelemeden çıktım diyelim, bi daha açtığımda en son hali geliyor. ya da restart attığımda tüm kapalı programları tekrar açıyor. zaman zaman işe yarayan bi özellik ama kendi insiyatifimde olsun istiyorum, bu olayı kapatmanın bi yolu var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

versions. beni de rahatsiz ediyor o. textedit'te not aliyorum, kaydetmeden cikiyorum, bir dahaki acilista tak diye o notlar cikiyor.

soyle cozuyorum ben bu olayi: cmd+w ile acik pencereyi kapattiktan sonra cmd+q ile programdan cikinca son dosyayi acmiyor. 3 parmak scroll hareketlerini de kisayollara atadim. yukari cekince cmd+w, asagi cekince cmd+q seklinde ayarladim, 3 parmak yukari asagi yapinca program temiz bir sekilde kapaniyor.

bu 3 parmak hareketleri tab kapamak icin filan da cok ise yariyor. bilmeyen varsa bettertouchtool
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...