Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 10.7.2 lion kurulu. Icine 8gb ram koydum ve bootcamp'le win7 kurdum bunlar aylar once oldu. Soyleyecegim olay Mac mail app,mozilla ve chrome acik oldugu durumlarda daha cok dikkatimi cekti ama bunlara bagli mi emin olamadim. Giristeki bilgiler dogrultusunda simdi merak ettigim yere gelelim : MacOS'tayken son 1 aydir falan gunde bir kac kez ekranda bi ufak bilgi penceresi cikiyor , sanki biri cikar cikmaz "OK" butonuna basmiscasina da yok oluyor. Hirs yaptim bir turlu okuyamadim ne yazdigini cikan ufak pencerede. Sizce nedir bu aletin kendi kendine yaptigi is gunde bir kac kez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Print screen yakalamaya calis. yada hypercam gibi programlarla ekrani video kaydina al. gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Virus de taradim, olmadi azimle masaustunu kaydedip bakicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Bende de oluyor lan ahahahah ohaa Alt+tab falan yaparken de cikiyor bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 lol iyi yalniz degilmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 denedim bende öyle birşey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 *nix değil mi bu? Vardır kesin bir system log bir yerinde, bakın oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Mac'ler , hatasız virüssüz , allahın kulu ve elçisi değil miydi ? Şaka bi yana , normal bir mac kullanıcısı , öyle birşey olamaz ki ya tribine girip , ilgilenmezdi bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 ohahahah bende de oldu bugğn sdlfksdf. uyarı mesajı bu uyarı tabelası vardı sarı ama çıkıp hemen kayboldu. enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Ozaman artik sorun yok farzediyorum.Ama bi gun sinirlenip havada sivrisinege tokat atma hareketi var ya , o suratle cmd+shift+3 falan yapicam yakalicam o uyariyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2012 bende hiç olmuyo la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 iCloud vs. config leriniz var mi? Adam cloud a sync olmaya calisiyor, olamiyor ve oyle sacma salak notification vermeye calisiyor olabilir. Hic karsilasmadim bu arada, gunde 10 saat kullaniyorum alet i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Darqainu said: Virus de taradim, olmadi azimle masaustunu kaydedip bakicam Nasil? MacOs dayim dedin? Virus taramak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 MacOs'ta virus tarayamiyor muyuz ? (clamxav diye program bile yapmislar) baktim cozemiyorum ortada ne dondugunu windows aliskanligi genel temizlige giristim Icloud ayarlarim muhtemelen yok bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Vay arkadaş herkeste var lan, iOS dev işine girmek için bi mac mini alcaktım illa aldırcanız ha. Ofiste hayvan gibi kasmakta olan bi mac mini var ama onda böyle bi problem yok bu arada. Lion'la alakalı olabilir mi? Bu Snow Leopard çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Lion'la alakali gibi gozukuyo simdilik. Topic'ten diger insanlar da lion'la denedi sanirim Icloud yokmus ben de , kaldirdim mi noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 ben de lion kullaniyorum, onunla alakasi oldugunu sanmiyorum. yukledigin uygulamalarla alakali olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2012 O anki acik applicationlari saymistim iste, onlardan kaynakli diye dusundum ama bulamadim. Bir kac kisi daha yasadigini soyluyor belki ayni applicationlari da kurmus olabiliriz bakmak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 background processlerden de kaynaklaniyor olabilir. activity manager'dan ss lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bu daily,weekly ve monthly maintenance icin belli kodlar varmis. Terminalden onlari uyguladim, bir kac cookie falan temizledim ondan sonra sanki tekrarlamadi bir iki gundur. Ama takipteyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bi de şu lion yüzünden çabuk biten şarj olayına çözüm bulsak süper olacak. alet 3 saatte yattara oluyor :/ hazır mac kullanıcıları buradayken şunu da sorayım bari, lion'da otomatik save gibi bişey var galiba, uygulamalardan save etmeden çıksam da o uygulamayı tekrar açmışım gibi her şeyi geri getiriyor. mesela keynote'da bişeyler yaptım, savelemeden çıktım diyelim, bi daha açtığımda en son hali geliyor. ya da restart attığımda tüm kapalı programları tekrar açıyor. zaman zaman işe yarayan bi özellik ama kendi insiyatifimde olsun istiyorum, bu olayı kapatmanın bi yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 GERGE said: *nix değil mi bu? Vardır kesin bir system log bir yerinde, bakın oraya. /var/log/system.log Oldugu anda log u buraya pasteleyebilirsen bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 versions. beni de rahatsiz ediyor o. textedit'te not aliyorum, kaydetmeden cikiyorum, bir dahaki acilista tak diye o notlar cikiyor. soyle cozuyorum ben bu olayi: cmd+w ile acik pencereyi kapattiktan sonra cmd+q ile programdan cikinca son dosyayi acmiyor. 3 parmak scroll hareketlerini de kisayollara atadim. yukari cekince cmd+w, asagi cekince cmd+q seklinde ayarladim, 3 parmak yukari asagi yapinca program temiz bir sekilde kapaniyor. bu 3 parmak hareketleri tab kapamak icin filan da cok ise yariyor. bilmeyen varsa bettertouchtool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 iyiymiş ya saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2012 Bi arkadaşla konuşuyoduk maclerle ilgili de, o esnada bu topik geldi aklıma, sordum, growl yapıyo olabilir dedi. O ne ola ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar