Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 backpedal attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Resim ekle diyip link yapıştır, sonra içinden http:// sil. Böyle oluyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 xunn said: Browse'lamayı bilmeyen newfaglerin dramı. Siz beta test edin tabii, finale konuyoruz ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 >This is what casuals actually believe.jpg Gördüğüm muazzam geyiklerin 20'de 1'ini koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Sadece burada forcen geyiği görüyoruz tabii. :coolface: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 9gag çalıyor zaten güzellerini travesti ölü görmekten kurtulmuş oluyoruz. bu arada wp bölümünde çok güzel işler çıkıyo :) edit : http://9gag.com/gag/1973919 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 9gag o kadar lame kalıyorki çoğu zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 CP' ye kayar diye bekledim de kaymadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 9gag o kadar lame ki şirket bile engellemiyor açılmasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Karma bitch slap gibi post gelsin. http://9gag.com/gag/1973919?ref=fb Artık anında /a/'nın da materyalini çalmaları ne eglenceliymiş. Yakında altına 9gag banner bile koyarlar. Ben bunu çizen adam olsam kütürt diye huzursuzluk çıkarırım 9gag'de görsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Hahahahah yavşaga gel altına watermark bile koymuş, olamaz böyle bir yetersizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 3310 şakalarına rofl çeken bi community ne bekliyorsunuz şirketinizde en yeto . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://boards.4chan.org/a/res/60138495 9gag makes reddit look like a paragon of originality I swear to fucking god. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ops newfag oldum engellenmiş -_-' eve gidince bakarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 >May the Internet be saved. I want to show how awesome is 9gag to my kids one day. http://www.ubim.org/wp-content/uploads/2010/12/Rage1-291x300.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 xunn said: >This is what casuals actually believe.jpg Gördüğüm muazzam geyiklerin 20'de 1'ini koyuyorum. bana yetiyo ya haftada 1 muazzam geyik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://4umi.com/image/book/orwell/1984-writing2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Ardeth said: xunn said: >This is what casuals actually believe.jpg Gördüğüm muazzam geyiklerin 20'de 1'ini koyuyorum. bana yetiyo ya haftada 1 muazzam geyik zaten E ne güzel işte. Sadece geyik değil abi 4chan, paticik'e gülmeye girmiyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 çok şükür know your meme gibi siteler var ama yoksa of 4chanda çıkan her yeni çıkan memeyi aradığımı düşünemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 4chande bulmak istediğin bişey nasıl bulunur? yancı site filan var mı arşiv sitesi vardı sanki bi iki tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 4chan = ergen dendi bana dogrumudur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 4chanci değilim de ergenlerin girdiği tüm sitelere ergen sitesi diyeceksek site kalmaz internette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 üf çok ahmakça olmuş =-/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ne ahmakçası? adamlar interneti kıracaktı şu RT, 4chan, anon tepki göstermeseydi. Gösterilen tepki ister oturduğun yerden "bu yanlış." demek olsun ister RT gibi bunu duyurmak olsun ister anon gibi birilerini cezalandırmaya kalkmak olsun sen bilgiye sorunsuzca ulaş diye gösteriliyor. Bunun dışında youtube'da ve bloglarında bu tasarıyı insanlara duyurmaya çalışanları saymıyorum bile. Oradaki çizimin kalitesi veya plot vesaire değil olay. beş on tane şirketin lobicilerine kanıp parayı indiregandi yaptıktan sonra oturup yasayı kaleme alan herifin yazdıklarını ahmakça değil bunu ahmakça olarak görebiliyor olmak büyük başarı. az bile yazmış demek adam tasarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Don't get trolled bro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar