Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Let the competition begin! http://www.swtorprogress.com/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 gereksiz bi site columi/champ gearli herif en cok gear puanini almis beni inspect etse heralde kafadan 10000 verir full rakata pve gear full champ/battlemaster pvp gear 680 expertise bu tarz noob sitelere pek inanmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 öfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 gereksizin danikası, armory tarzı bişey olmadığı için millet elle giriyor gearı, ee ozaman doğru bir progression tracker olmucak ki.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 black talon hard mode down&die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 inanılmaz bir site. özellikle republic guildlerini koyu mavi, empire guildlerini kırmızı yapmalarına bayıldım doğrusu ! vauv ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 güzel bir yaklaşım bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sothra Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bioware gereksiz şeylerin uğraşlarını önceden yaptığı için armory gibi birşeyi önemli bugları fixlemeden tez zamanda çıkaracaklarını düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 progression için herkesin yazılmaya başladığı en ciddi site bu.. ne kadar salakça puan veriyor olsalar da yeni yeni başlıyor herşey bakarsınız 1 ay sonra çok daha iyi yapan başka bir progression sitesi çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Sothra said: Bioware gereksiz şeylerin uğraşlarını önceden yaptığı için armory gibi birşeyi önemli bugları fixlemeden tez zamanda çıkaracaklarını düşünüyorum. bu konuda açıklama geldi şu anda armory üzerinde çalışılmıyor, en azından major buglar ve istekler halledilmeden. Sovereign, bioware armory sunmadan daha iyisini yapmak pek mümkün değil be abi, sonuçta hepsi oyuncuların kendi gearlarını elle girdikleri, hata payı yüksek şeyler olacak. bide progression'sa neden 16-man Nightmare mode FK yapan the condemned en başta değil? saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar