titanguard Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Köylü iyiki kırmızı kart gördü,önümüzde ki maç tanju oynayacak büyük ihtimal.İyi değerlendirirse şansını rotasyon olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Hayır Beşiktaş'a atılan gollerin sayılması için topun nereye girmesi gerekiyor onu çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 İsmail'in ve Beşiktaş'ın hakkı yendi ama kazandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 EricCantona said: Hayır Beşiktaş'a atılan gollerin sayılması için topun nereye girmesi gerekiyor onu çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 şu verilmeyen gol beşiktaşın lehine olsa seldi buralar şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 El-Barto said: türkçe ilkokul 1, espri ilkokul 2 seviyesinde ama yine de dediğin gibi yine de yenerdik diyebilcez :D eh artık diyemiceksiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Baba Hakki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Hakemler golu vermeyerek güzel bir uygulama gösterdi kural kitabına göre cidden tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 eskişehir maçından korkuyorum puan farkı azaltılcak sanırım sdfs ünal başkanın gelirken söylediği ilk şey hakemleri yenicek kadro kurucaz boşa değilmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 CthuLhu said: şu verilmeyen gol beşiktaşın lehine olsa seldi buralar şimdi. her türlü sel olur. said: Carvalhal: Avrupa Ligi maçı öncesi nasıl bir fikstür olacak merak ediyorum..Yine 3 günde 1 mi oynayacağız..Hangi takım böyle oynayacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 aut çizgisi düzgün değil ki kale çizgisi düz olsun. belki içeri eğimli çizgi? bu arada ciddi olursak, yan hakemin pozisyonu görmediği çok net. Golü vermemesinden değil, önünde adam olduğundan. Ama içerden çeldiğini görmek için de çizgi hakemi olmak gerekmiyor. Çok net yani. Hakemin gözünün önünde olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 orta hakem görmeliydi zaten, yan hakeme bırakmamalıydı o posizyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 EzDiK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 EricCantona said: Hayır Beşiktaş'a atılan gollerin sayılması için topun nereye girmesi gerekiyor onu çözemedim ben. iyi düşün bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 hak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 abi ahahahaha şimdi gördüm pozisyonu...İlk defa bjk kazandıktan sonra vanish getirtcek bi pozisyon. Herşeye rağmen beşiktaşın hakkı yine yenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 GS akmış topic'e yine. Geçen haftaki gol dildi ama bu haftaki direk şu resmi hatırlattı sdg http://notsoccer.com/wp-content/uploads/2010/06/ger-v-engdisallowed-goal.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 http://img805.imageshack.us/img805/6830/afyok.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Abi hakemler çok kötü ; kuddusi müftüoğlu , halis özkahya , koray gençerler .. özellikle bu hakemlerin lisansı filan iptal edilmeli , orta hakem orda golü veremez belki ama o pozisyondan sonra o kadar basit hatalar yapmaya başlayıp , eyyama başladı ki.. işte bu kötü hakemliğine örnek.. 1 taraf kayırılıyor diye bişey yok abi , sadece kötü hakemler büyük takımlara karşı eziliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 bizim hakemler çok kolay faul çalıyor, o yüzden futbol izleyemiyoruz. buna bir çözüm lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Şu maçı kazandık ama cidden üzüldüm Antalya adına. Adamlar baya baya yenmişti bizi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marduq Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 tarkandakiahtapot said: bizim hakemler çok kolay faul çalıyor, o yüzden futbol izleyemiyoruz. buna bir çözüm lazım abi nereye kolay faul çalınıyor 2. yarı özellikle antalyasporlu oyuncular pogo yaptılar kanattan bindirme yapana omuzla dirsekle girdiler yapmayın gözünüzü seviyim bizim ligde yapılan haraketlerin yarısı kırmızı kartlık haraketler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Ulan Beşiktaş'ın yenen tüm hakkı bizden çıktı ya. Selam olsun Baba Hakkı'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 ama yuh fileye degmesi gerekiyo heralde gol sayılması icin LOL izledimde pozisyonu baya komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar