MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 abi biyerlerde doğalgaz kesintisi olacak çalıştırmayın tarzı bişeyler okumuştum. bi araştır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 birazdan bütün petekleri açacak çalışacak bence. ayrı boru hattı döşememiş olabilirler su için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Eöö, kombin tek eşanjörlü muhtemelen. Kalorifer devredeyken ve yüksek sıcaklıktayken sıcak su boylerini ısıtmaya yetemiyor kombi. İşte bu yüzden alırken çift eşanjörlü kombi alın, ilk yatırım maliyeti yüksek olsun ama uzun vadede konfor versin diyoruz sdfg. Kaloriferi kapatınca sıcak su verir. Gerçi normalde tek eşanjörlü kombiler çift yüklenince yetemediğinde kaloriferden fedakarlık eder sıcak su verir ama senin kombi garipmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bi dk lan. Senin sorunun ayrı, maşallah 10 parçaya bölmüşsün konunun anlatımını fsdgfsfs Üç yollu vana gibi senin sıkıntı ha, söyliim sana. Kalorifer tesisatı tek petekle kullanılmaz, en az 2 petek açıcaksın. Pompayı ve diğer ekipmanları zorlarsın. Üç yollu valfi yemişsin tahminen. Kombinin en pahalı parçalarından biridir kendisi, geçmiş olsun sfgsdgds Tamirini yapan da pek bulamazsın, değiştirilir. 300 kağıttan kapı açarlar haber vereyim sfgsdgfdsgd Uzun yıllardır çalışan ve temizlenmeyen kombilerde pislik de tıkayabilir valfleri. Sıcak su valfi tıkanırsa sen sıcak suyu açınca valf açılmaz, su tesisatta dönmeye devam eder. Senin su ısınmadan geçer eşanjörden bu yüzden. Ama tek petek açman yüzünden de olabilir. Hassas bi eleman zaten, elektronik bi valf. Fazla zorlamaya gelmez. Bazıları temizleyebiliyor ya da tamirat yapabiliyor ama zor bulursun öyle servis bence. Genelde değiştirirler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hele bide motorlu valfse filan ouu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Motorlu valf ise zaten direk tamiri yok. Girdi kol gibi servis faturası kikikikiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 tek kelime : kireç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 3 yollu valfi yemiş olma ihtimalim daha yüksek çünkü dün sadece benim odanınkini açıp diğerlerini kapattım. ama öyle olsa kaloriferlerin de ısınmaması gerekmiyormuydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 senko said: ha? herşey doğru gözüküyor kalorifer petekleri ısınıyor kombideki basınç 2barı gösteriyor herşey düzgün ışıkları doğru yaniyor aletin e peki bu neden suyu ısıtmıyor sonda olmasına rağmen su zımbırtısı fikri zikri olan konuyu hiç okudamadan mesaj atıyorum. büyük ihmal aletin anakartında sorun var. bi tanıdıkta olmustu aynısı. sıcak su ara ara kesiliyordu hatta petekler sıcaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 senko said: 3 yollu valfi yemiş olma ihtimalim daha yüksek çünkü dün sadece benim odanınkini açıp diğerlerini kapattım. ama öyle olsa kaloriferlerin de ısınmaması gerekmiyormuydu? İki konumdan birinde kalıyor işte. Kalorifer devresi kapalı vaziyette sende şu an. Sıcak suda kopma var. Kaç yıllık kombi bu arada. Pislikten de olabilir. Her sene bakım yaptırın kombilere, para tuzağı gibi geliyor da aslında gerekli. Verim de yükseliyor arıza çıkarma riski de düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 hmm anladım durumu off ya tamir edilene kadar biton bekliyecem şimdi :S kaç yıllık en son ne zaman bakımı yapılmış vs hiç bilmiyorum, dediğim gibi yurttayım zaten, bana giren çıkan bişi de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 telefonda yardım hesabı dediydim yav ben teknik desteği. valfi yemişse falan demişiniz ya, kendi kendine gg olma ihtimali yok mu, kullanıcı hatası olmadan? tek peteğe düşürme olayından bahsetme bari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bahsedermiyim abi hiç :) salağa yatcam tabii ki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 el becerim var diyosan bence diyafram contasını bir kontrol et o sağlamsa zaten ya valften dir ya board dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 da bi dakka ya ben kendi odamınkini yaksam bile banyodaki petek hep açıktı 2 petek her halukarda açıktı yani... benim yüzümden olamaz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bizim kombi 7-8 ayda bir duzenli olarak yapiyor bunu, contami tapami gibi bisi var icinde bole kaucuk gibi, servis gelio 50 liraya degistiriyor, tazzikli sudak patliyormus o arada Ayni durum oluyor, petekler sicak ama suyu isitmiyor bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Banyodaki petek değil havlupan ise bi işe yaramaz, ısıtma olarak da debi olarak da pek bi etkisi yok tesisata sdf Basınç ya da kir, bozar valfi. Çok da sağlam naneler değiller zaten. Valf yine iyi, pompayı da zorlar ve bozar o durum. En az 2metretül peteğe yüklenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ÇÜNKÜ ATACAK KUŞ KALMAMIŞ ısısısısısıssısısıssssşerifıssısısısısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 her odaya bi tane atmasaydın böyle olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 SeaGle said: senko said: 3 yollu valfi yemiş olma ihtimalim daha yüksek çünkü dün sadece benim odanınkini açıp diğerlerini kapattım. ama öyle olsa kaloriferlerin de ısınmaması gerekmiyormuydu? İki konumdan birinde kalıyor işte. Kalorifer devresi kapalı vaziyette sende şu an. Sıcak suda kopma var. Kaç yıllık kombi bu arada. Pislikten de olabilir. Her sene bakım yaptırın kombilere, para tuzağı gibi geliyor da aslında gerekli. Verim de yükseliyor arıza çıkarma riski de düşüyor. Seagle sen bu işlerin uzmanısın. Bizimde bi kombi var maşallah 15 sene oldu gidip geliyo ama çalışıyo, arada 3 yollu vana bozuluyo değiştiriyoruz fln bu zamana kadar vana dışında bi sorun olmamıştı. Şu anda şöyle bi sorun var bi yorum getirebilirsen sevinirim. Alet ateşleme yaptıktan sonra , ateşleme ışığı bazen yanmıyo ve kendini kapatıyo. Bi kaç kere resetleyince fln düzeliyo ama düzenli olarak bu gerçekleşiyo. Birini çağırdık bakması için beyin bozulmuş dedi. Tabi oda anakart diye biliyorum. Tamiri için 150 lira fiyat çekti. Anakartın tamiri mümkün mü pek zannetmiyorum sen ne düşünüyosun ayrıca fiyat makul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 15 senelik kombide beyin ne arar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 iarwain said: el becerim var diyosan bence diyafram contasını bir kontrol et o sağlamsa zaten ya valften dir ya board dan. doğru cevap buydu bu arada şimdi güncellerde görünce aklıma geldi birden :) hatta gelen servis bunu tamir ettikten sonra, şu sıcaklık ayarı zımbırtısını kırdıydı yanlışlıkla ve kırarken de ayar sonda kaldıydı 2aya yakın full en yüksekte yandıydı kombi tey gibi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 "Tatar Ramazan" said: 15 senelik kombide beyin ne arar Öyle çok iyi gitti yine kombi şimdi yeni bi kombi alsak 5 sene dayanmaz eskisi gibi kaliteli üretim yapmıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 meme yapmış kombi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 ne yurdunda kalıyorsun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar