kaisersoze Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2004 Slm . Ben oyuna daha yeni başlıyorumda , forumlardan ve ordan burdan duyduklarıma göre warior oldukça fazlaymış . bi çok kişi warrior da kendini geliştiriyormuş . Fakat ben mage olmak istiyorum . Bİr Mage in artıları eksileri nelerdir bana anlatabilecek varmı kısaca ? . Mesela lvl kaçtan sonra tam anlamıyla iyi bir büyücü olunur. ? Bide orc mu olmak lazım insan ırkımı . ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2004 Ben lvl 30+ yım ama hala solo yapamıyorum adam gibi. Sanırım bi 50 falan olmak lazım adam gibi bisiler yapabilmek icin.. tabi itemlerin da baya bi etkisi var oyunda.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Ben şu an 24 üm 21 ken solo yapabiliyordum werewolfları ??Bu arada fire mageim[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist) -- Turkish Knights -- For Albion İçim (Albion/MERLIN) [Bu mesaj emircanz tarafından 15 Ekim 2004 06:26 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 abi werewolf u solo yapıyorum tabi ki 600exp icin degmez. Adam gibi exp icin party sart yani.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2004 25 - 30 Solo Loup Garou 25 - 40 Party Meganthereon, Machirodus, Death Knight 35 - 40 Solo Lard ork 40 - 45 Party Ash Knight (alternatif Deruvish) 45 - 55 Mage için Harpy party, Melee için Apostle ve Deruvish[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch *Kendorf attacking to glacier giant* -Why? :( WHY?? -for die... (masochistic action, I'm relax :) [Bu mesaj Quanzi tarafından 15 Ekim 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 On 12.10.2004 at 09:20, kaisersoze dedi ki: Slm . Ben oyuna daha yeni başlıyorumda , forumlardan ve ordan burdan duyduklarıma göre warior oldukça fazlaymış . bi çok kişi warrior da kendini geliştiriyormuş . Fakat ben mage olmak istiyorum . Bİr Mage in artıları eksileri nelerdir bana anlatabilecek varmı kısaca ? . Mesela lvl kaçtan sonra tam anlamıyla iyi bir büyücü olunur. ? Bide orc mu olmak lazım insan ırkımı . ? LEvel 60 dan sonra butun klasslar kendini buluyor, Birazcik sabret her sey yoluna girecek. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2023 20 senede 3 çocuğu olmuştur be adamın Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2023 ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 MALİŞ Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2023 forum kendi içinde meme yapmış lan gdfbvxc çok iyi Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.