Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Skill seçimi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Slm . Ben oyuna daha yeni başlıyorumda , forumlardan ve ordan burdan duyduklarıma göre warior oldukça fazlaymış . bi çok kişi warrior da kendini geliştiriyormuş . Fakat ben mage olmak istiyorum . Bİr Mage in artıları eksileri nelerdir bana anlatabilecek varmı kısaca ? . Mesela lvl kaçtan sonra tam anlamıyla iyi bir büyücü olunur. ? Bide orc mu olmak lazım insan ırkımı . ?
Mesaj tarihi:
Ben lvl 30+ yım ama hala solo yapamıyorum adam gibi. Sanırım bi 50 falan olmak lazım adam gibi bisiler yapabilmek icin..

tabi itemlerin da baya bi etkisi var oyunda..
Mesaj tarihi:
Ben şu an 24 üm 21 ken solo yapabiliyordum werewolfları ??Bu arada fire mageim[signature][hline]Imsonia Sumotoru (Level 50 Cabalist)

-- Turkish Knights --

For Albion İçim (Albion/MERLIN)

[Bu mesaj emircanz tarafından 15 Ekim 2004 06:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
25 - 30 Solo Loup Garou
25 - 40 Party Meganthereon, Machirodus, Death Knight
35 - 40 Solo Lard ork
40 - 45 Party Ash Knight (alternatif Deruvish)
45 - 55 Mage için Harpy party, Melee için Apostle ve Deruvish[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)

[Bu mesaj Quanzi tarafından 15 Ekim 2004 12:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • 18 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
On 12.10.2004 at 09:20, kaisersoze dedi ki:

Slm . Ben oyuna daha yeni başlıyorumda , forumlardan ve ordan burdan duyduklarıma göre warior oldukça fazlaymış . bi çok kişi warrior da kendini geliştiriyormuş . Fakat ben mage olmak istiyorum . Bİr Mage in artıları eksileri nelerdir bana anlatabilecek varmı kısaca ? . Mesela lvl kaçtan sonra tam anlamıyla iyi bir büyücü olunur. ? Bide orc mu olmak lazım insan ırkımı . ?

LEvel 60 dan sonra butun klasslar kendini buluyor, Birazcik sabret her sey yoluna girecek.

• 2 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:

cevap verelim de bari dursun bu forum yüzünden knight online'a başlamıştım vicdansızlar şimdi dalga geçiyor 

warrior oynayacaksan 80 level'a kadar attack geri kalan skill def ver 50 ye kadar kalanı master

83 sonrası 83 passion, 50 def, gerisi master. 

• Yeni Oluştur...