Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İKK | Real Madrid - Barcelona @18.01.12 23:00

benjani

Öne çıkan mesajlar

DarKRideR said:

yazıldı mı bilmiyorum da mourinho açıklama yapmış, pepe'yi defalarca uyardım ve özel olarak konuştum ama halen bunları yapmaya devam ediyor diye asfds

abi adam çok yetenekli ve cidden kadronda olsa her şekilde oynatabileceğin biri lakin şu huyları ...

vazgeçilmez olduğu kadar da rahatlıkla silip atılabilecek bir adam,

bence o kadar yetenekli biri değil.
Bilica'nın biraz iyisi gibi düşünebiliriz. Hani Lugano'ya laf ederdik de bu adam gerçekten iğrenç.

Carvalho her haliyle çok iyi.

Barcelona'yı yenmen için yapılması çok zor olan bir şey var. Barcelona'dan bir şeyi daha iyi yapman gerekiyor. O da bir bölgede daha fazla kalabalıklaşmak gerekiyor. , Ramos sağ bek, Hamit Ronaldo'ya yakın, Higu tek forvet oynamalıydı. Ronaldo sağ açık oynayabilirdi. Fakat Barcelona'yı hızlı hareket eden bir takımın yenmesini beklemek de saçma. Real Madrid'in kaybetmesinin en büyük sebebi hızıyla maçlarını kazanması. Hız + kabiliyet. Fakat alanlara çok hakim ve kabiliyetli bir takım karşısında koşu yolu bulamayacağınız açık. Barselona'nın binlerce tecavüzünden de bunu rahatça görebiliyoruz.

Pas yapamayan bir takımın, oyunu idare bir şekilde ettirmeyi, topa hakim olma yüzdesini %50'lere getirmeyi başaramayan bir takım ( ki bu takım karşısında o kolay değil), Barselona'yı yenemez.
Sosyal ağlarda paylaş

Sonuç da clasico. Mourinho fanboylarını Barça yendiği zaman daha çok seviyorum, şey geliyo aklıma çünkü, kısmetse 8-10 maç sonra sonunda kazanmayı başarırlarsa "İŞTE MORİNYO REYİZ NASIL DA ALTETTİ BARÇAYI" diyecekler 80 kere yenilmemişler gibi eheh.

calimero said:

senle futbol tartışmak 1+1 sorusuna cevap veremeyen birisiyle matematik tartışmak gibi bişi. her tartışmada haksız çıkıp hala da futbol uleması gibi konuşuyorsun ya bir de...

Sakatlayıcı sertlikte bir hareket yok, yumruk tekme küfür vs. yok, son adam değil, kırmızıyla alakası bile yok. Üstüne gelip şöyle bir mesaj yazmak büyük komedi yani, sakin izle biraz bence. Etik mi dersen değil, ama kurallar dahilinde sarı kartı göze alıyorsa atağı kesmek için bu şekilde hafif bir çelmeyle veya arkadan çekerek düşürebilir adam.
Sosyal ağlarda paylaş

Topla dribbling yapabilen bir stoperden bahsediyoruz. Bir Messi, bir Ronaldo ne bilim bir Xavi-Iniesta değil yetenek olarak tabii ki fakat klasmanına göre üst düzey bir futbolcu Pepe,

Hayvan olması dışında hiçbir eksisi de yok. İnsanlığını saha dışında bırakıyor işte, bende o ele basma olayınca çok küfrettim. Bir şekilde buna artık son verilmeli ki bu herifin yaptıkları yüzünden kulüpte itibar kaybediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...