Zach Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Pepe'nin salak olduğu zaten herkesçe biliniyor da, yapacağını o kadar belli etme bari. Basmadan önceki adımını küçük atıyor bir de ayarlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Ya o bu değil de, eline bastı dediğimizde damacana resmi koyan reyou ilk ve ikinci golden ve maç sonrasında neden /vanish çekiyor anlamış değilim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 he basma demiyor da akıl veriyor bu da ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 vaperon said: Ya o bu değil de, eline bastı dediğimizde damacana resmi koyan reyou ilk ve ikinci golden ve maç sonrasında neden /vanish çekiyor anlamış değilim. :D unf unf 2-1 diye öm atalım ona da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 carvalyo nun sarı gördüğü pozisyon için mi kırmızı diyorsun calimero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 valla o kadar saçmaladı ki hakem hangisi olduğunu hatırlamıyorum carvalho'nun sarı gördüğünün. ama messi yardırmış, topu ayağından açmış giderken carvalho'nun topa müdahale şansı olmaksızın kasıtlı olarak arkadan çelmesi kırmızı kartlık diyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yok sarı onun cezası. son adam falan olsa anca kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 nası sarı abi? son adam olunca her türlü denge bozma bile kırmızı zaten. golü önlemek için, kasıtlı, arkadan yapılan hareket var, bu bildiğin kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bence de sarı doğru orada ya, 2-3 realli daha vardı önünde messinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bariz gol şansı varmış işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Su cheaterz liars videosunu biri koysun lutfen. Icerigi hakkinda zerre bilgisi olmayan lisesi dostlarima armagan olsun, o antrenman goruntuleri "Welcome to the Internet" olabilecek kadar eski malesef. Acinasi bir mac oldu R.Madrid adina. Barcelona ezemedi malesef, tokatlar, ele basmalar falan olunce tabi olmuyor. Ama "hakeme ragmen" kazanamayan tiptop Madridtop takimini tebrik ediyorum, icten ve samimi olarak niyetlerini gosterdikleri icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Hehehehe Hahahahahahaah Hakeme rağmen... Zaaaaaaaaa ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 yine üst, yine tek maç,yine oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 said: Edit: [burası biraz geç oldu] neyse tartışmanın manası yok. son adam olmasına gerek yok kırmızı olması için bir faulun yalnız, onu belirteyim. sadece o durumda olan her türlü faul kırmızı oluyor, bu farka dikkat edelim.[/burası biraz geç oldu] Bir de maçı skysports'dan izledim. adamların pinto hakkındaki yorumu bombaydı ne kadar doğru bilinmez. işte yorumcu neden bu maçta valdes'i oynatmadı fln diye sordu diğer yorumcuya. diğeri de "messi ile çok iyi arkadaş, pinto takımdaki dengeleri sağlıyo bu yüzden onu takımda tutması gerek. e takımda tutacaksa da bazı maçlarda böyle oynatıyo işte" dedi. dumur oldum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Sırf şu el classico için İddia oynamayı öğreneceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 calimero helal hakkaten o pozisyon kırmızıymış nasıl dersin ya hızla atağa kalkmış adama gitmesin diye çelme takıyor.ki orda bikaç realli daha var. sert bir hareket değil.bariz gol şansı değil.neye kırmızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Kirmizi kart konusunda, gecen haftaki Man City - Man Utd macinda Kompany'nin gordugu kartin pozisyonuna bakin. ek not, kendisi karti kabul etti ama kurallarin uygulanisinin agir oldugundan dem vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 ha bi de red, uzatmayalım dedim de, senle futbol tartışmıyorum zaten. senle futbol tartışmak 1+1 sorusuna cevap veremeyen birisiyle matematik tartışmak gibi bişi. her tartışmada haksız çıkıp hala da futbol uleması gibi konuşuyorsun ya bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Apis said: Sırf şu el classico için İddia oynamayı öğreneceğim. hem futbol keyfi, hem iddaa geliyo falan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 aman ezbere laflar.şu futbol bölümünde haksız oldugum 3 veya 4 den fazla mesaj bul futbol cahili tittle ı talep edicem saçma sapan pozisyona bu kırmızıydı diyen sen futbolu biliyorsan.ben bilmiyorum kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 neyse tamam ben bilmiyorum futbolu, tartışmaya gerek yok. bundan sonra karşılıklı ignore çekelim futbol konusunda. yanlış anlama herhangi bir garezim fln yok, diğer konulara da yansıtmam bu söylediğimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 kompany çift bacak dalmış.hani bu tarz girişlerde hakemler çok sert temas olmasada verebiliyorlar niyetten dolayı.biraz hakem takdiri oluyor o konu.vermeyende çok calimero: bilip bilmemeye getiren sensin.ben sana kişisel bi yaklaşımda bulunmadım o pozisyonda kırmızı kartı barcelonalı futbolcular bile düşünmedi.ne hikmetse sen direk kırmızıydı diye girince olaya mantıklı bi şekilde açıkladım bilinçlice yapılmış bir atak kesme hareketi.cogu maçta olan birşey barcelona fanboyu ömer üründül de bi cümle kurdu o kartla ilgili unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yazıldı mı bilmiyorum da mourinho açıklama yapmış, pepe'yi defalarca uyardım ve özel olarak konuştum ama halen bunları yapmaya devam ediyor diye asfds abi adam çok yetenekli ve cidden kadronda olsa her şekilde oynatabileceğin biri lakin şu huyları ... vazgeçilmez olduğu kadar da rahatlıkla silip atılabilecek bir adam, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kırmızı değildi o pozisyon abartmanın anlamı yok. pepe atılmalıydı 3-4 kere orası ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar