Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İKK | Real Madrid - Barcelona @18.01.12 23:00

benjani

Öne çıkan mesajlar

Su cheaterz liars videosunu biri koysun lutfen. Icerigi hakkinda zerre bilgisi olmayan lisesi dostlarima armagan olsun, o antrenman goruntuleri "Welcome to the Internet" olabilecek kadar eski malesef.

Acinasi bir mac oldu R.Madrid adina. Barcelona ezemedi malesef, tokatlar, ele basmalar falan olunce tabi olmuyor. Ama "hakeme ragmen" kazanamayan tiptop Madridtop takimini tebrik ediyorum, icten ve samimi olarak niyetlerini gosterdikleri icin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Edit:

[burası biraz geç oldu] neyse tartışmanın manası yok. son adam olmasına gerek yok kırmızı olması için bir faulun yalnız, onu belirteyim. sadece o durumda olan her türlü faul kırmızı oluyor, bu farka dikkat edelim.[/burası biraz geç oldu]

Bir de maçı skysports'dan izledim. adamların pinto hakkındaki yorumu bombaydı ne kadar doğru bilinmez.

işte yorumcu neden bu maçta valdes'i oynatmadı fln diye sordu diğer yorumcuya. diğeri de "messi ile çok iyi arkadaş, pinto takımdaki dengeleri sağlıyo bu yüzden onu takımda tutması gerek. e takımda tutacaksa da bazı maçlarda böyle oynatıyo işte" dedi.

dumur oldum resmen...
Sosyal ağlarda paylaş

kompany çift bacak dalmış.hani bu tarz girişlerde hakemler çok sert temas olmasada verebiliyorlar niyetten dolayı.biraz hakem takdiri oluyor o konu.vermeyende çok

calimero: bilip bilmemeye getiren sensin.ben sana kişisel bi yaklaşımda bulunmadım

o pozisyonda kırmızı kartı barcelonalı futbolcular bile düşünmedi.ne hikmetse sen direk kırmızıydı diye girince olaya mantıklı bi şekilde açıkladım

bilinçlice yapılmış bir atak kesme hareketi.cogu maçta olan birşey

barcelona fanboyu ömer üründül de bi cümle kurdu o kartla ilgili unuttum şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

yazıldı mı bilmiyorum da mourinho açıklama yapmış, pepe'yi defalarca uyardım ve özel olarak konuştum ama halen bunları yapmaya devam ediyor diye asfds

abi adam çok yetenekli ve cidden kadronda olsa her şekilde oynatabileceğin biri lakin şu huyları ...

vazgeçilmez olduğu kadar da rahatlıkla silip atılabilecek bir adam,
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...