Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 http://www.ntvmsnbc.com/id/25314892 said: Perry, Cumhuriyetçilerin başkan adaylarına yönelik FOX TV'de düzenlenen açık oturumda söylediği, ABD ve Türkiye'de infial yaratan Türkiye hakkındaki ağır sözleriyle ilgili olarak CNN televizyonunda gazeteci Wolf Blitzer'ın programına bağlandı. Blitzer'ın ''Sözlerinizi tekrar gözden geçirmeyi düşünüyor musunuz?'' sorusu üzerine Perry, ''Hayır asla'' dedi ve ''2011 yılında 140-160 töre cinayetinin olduğu bir ülkeyle Amerika'nın ilişki kurmaması gerektiğini'' ileri sürdü. Perry, ''Türkiye'nin Mavi Marmara saldırısını savaş eylemi olarak nitelediğini ve bölgedeki gerçek Amerikan müttefiki olan İsrail'e karşı giderek daha agresifleştiğini'' öne sürerek, ''Erdoğan rejiminin bir şekilde saygımızı hak ettiği fikri doğru değil'' ifadesini kullandı. 'TÜRKİYE BATILI DURUŞTAN UZAKLAŞTI' ''Türkiye'nin, Atatürk'ün ortaya koyduğu Batılı duruşundan uzaklaştığını'' ileri süren Perry, ''ABD'nin töre cinayetlerine izin verilen bir ülkeye dış yardım göndermemesi gerektiğini'' savundu. Blitzer'ın, Amerika'nın Türkiye'ye yardım yapmadığı, Türkiye'de töre cinayetlerinin yasak olduğu ve Türk hükümetinin de böyle bir şeyi desteklemediği sözlerini kabul etmeyen Perry, sinirlenip, CNN sunucusuna ''Töre cinayetlerini mi savunuyorsun?'' diye sordu. Blitzer'in, Perry'ye ''Türkiye'nin liderlerinin İslamcı terörist'' olduğu yönündeki sözlerinin arkasında olup olmadığına yönelik sorusu üzerine, Perry, töre cinayetlerini kastederek, ''Kendi vatandaşlarına bu şekilde muamele ediyorlarsa bu terminolojiye yaklaşıyorlar'' dedi. 'PİŞMAN DEĞİLİM' ''Türkiye'nin Amerika'ya izahatta bulunması gerektiğini'' ileri süren Perry, ''sözlerinden dolayı pişman olmadığını ve Türkiye'nin ABD'nin sahip olduğu Batılı değerleri yansıtan bir ülke olup olmadığı konusunda karar vermesi gerektiğini'' öne sürdü. Cumhuriyetçiler bizi sevmez miydi yahu? :P Boldlu cümle çok küstah bir dille söylenmemiş mi? Tam America Fuck Yeah kafası ama adam da Teksas valisi ne de olsa. İşin acısı dedikleri de doğru anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 adam zaten partisinden aday gösterilmeyecek, sırf su bulandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 dursun burda http://www.youtube.com/watch?v=0PAJNntoRgA darth vader's lightsaber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Bu adamlar taptıkları "kurucu baba"larının Amerika'da din olmasın diye uğraştıklarını neden bilmezden geliyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 BabacumMostors said: adam zaten partisinden aday gösterilmeyecek, sırf su bulandırma Gösterilmeyecek ziyade, cumhuriyetcilerin seçimini kazanamayacak. Mitt Romney'le Ron Paul çekişecek. Bu arada Cenk abimiz zaten gerekli ayarı vermiş. Hem Fox'a hem de hacımıza. http://www.youtube.com/watch?v=99NTRo0xFtY&feature=relmfu p.s.: inşallah Ron Paul alır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Rick Perry fail zaten, çok kafaya takmaya bile gerek yok. Şu an olay Mitt Romney vs Obama işte. Zaten Obama'nın alacağı kesin gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bu videoda yardımı kesmeliyiz diyo türkiyeye, abdden para yardımı mı alıyoruz haberimiz olmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 katy perrynin amca ogluymuş dendi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 rick perry'i amerikada kimse ciddiye almıyor biz niye alıyoruz? Adamın zaten son günleri önümüzdeki hafta çekilecek, Ron amcanın bu işi alıp götüreceği artık kesin gibi. Not: Herman Cain beni çok eğlendiriyordu hala yasını tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 şu anki popularitesi ile kendi karısı oy verirse gene iyi sgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 homoseksüellikten nefret ederim ama gay cowboylar gibi giyinip video çekmekte beis görmem gibisinden bir nükte yapmıştı bu adam için bir arkadaşım da, gül gül ölmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 rick perry adam degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Adam hakli beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Mighty_THoR said: rick perry'i amerikada kimse ciddiye almıyor biz niye alıyoruz? Adamın zaten son günleri önümüzdeki hafta çekilecek, Ron amcanın bu işi alıp götüreceği artık kesin gibi. Not: Herman Cain beni çok eğlendiriyordu hala yasını tutuyorum. abi şunu ilk başta anlamadım.. ne diyo lan bu edasıyla izliyodum. lip sync muhteşem olmuş lan aheah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 beylar texas işte olay basit yani niye zorluyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 adamı redneckler bile sevmiyor o derece kötü. republicanlardan çıkarsa mitt romney çıkar, o adam da bain capital'ın co-partner. tam bir vahşi kapitalist fdsgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 iyidir ya, memleket para kazanir biraz belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Şöyle geriye bakınca Obama'nın gelmiş geçmiş en büyük başkanlık seçimi hype'ı olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum. Change we believe in changeyeahright.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 baya komik çünkü adamın söyledikleriyle alakalı baya zıt fikirlerim var.. bazıları çok doğru bazıları çok yanlış.. ne diyeceğini şaşırıyor insan ama tabiki Ron Paul ftw. İnşallah kazanır ama izin vermicekler kesin.. orda burda oylamaları ayarlarlar ve kaybettirirler zavallı ron paulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Wispy said: Şöyle geriye bakınca Obama'nın gelmiş geçmiş en büyük başkanlık seçimi hype'ı olduğunu bir tek ben mi düşünüyorum. Change we believe in changeyeahright.jpg yooo seçildiğinden beri denir bu hatta South Park'ın bu konuda bölümü bile var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bu adam seçilse bile sanıyormusunuz bu söylediklerini yapacak? üsttekiler ne diyorsa onu yapacak. gelcek türkiyeye gülücükler dağıtacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 bir oyum vra o da obamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 palin,herman cain.diğer cumhuriyetçilerle pek ilgilenmiyorum bu ikisi yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://30.media.tumblr.com/tumblr_lw6h54dQO41qcfoo3o1_500.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar