Catzee Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape said: bunun "ağlama" ile alakası yok. resmen anadolu takımlarının hakkını gasp ediyor bu fenerbahçe ve çetesi. defolsun gitsin artık bankasya ligine herkes bıktı resmen. http://images.fungopher.com/N/u/N/NuNhERjUb/How-much-did-you-drink-last-night.jpg hahahaahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape said: bunun "ağlama" ile alakası yok. resmen anadolu takımlarının hakkını gasp ediyor bu fenerbahçe ve çetesi. defolsun gitsin artık bankasya ligine herkes bıktı resmen. bende bunu anlamıyorum işte bütün anadolu takımları nasıl düşmesin diye onaylıyor hayret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 CthuLhu said: Lingam said: 68dk ya kadar oda kaleyi bulmayan 1 sutu var manisanin. fb ninse heralde bi 25 sutu vardir. Sapina kadar haketti fener. kaleyi bulan sut 6ydi Simdi baktim 58. Dkya kadar kaleyi bulan tek sut yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Lingam said: Beraber gideriz belki ne dersin;) ben galatasaraylıyım, fenerbahçe kadar pisliğimiz yok bizim türk futbolu üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 şike şike yenmişiz yine ağlama duvarına dönmüş ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 unal aysal hapiste olsa ben futbol bolumune bakmaya utanirim. adamlar ne diyor la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yıldırım demirören hapiste olsa ben sokağa cıkmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 isaac promise fenerle anlaşmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 neyse küme düşerlerse onların yararına en azından galatasarayın bu muthiş rüzgarından uzaklarda olacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://i.imgur.com/joKUD.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape said: bunun "ağlama" ile alakası yok. resmen anadolu takımlarının hakkını gasp ediyor bu fenerbahçe ve çetesi. defolsun gitsin artık bankasya ligine herkes bıktı resmen. şu maçta noldu abi bu kadar laf ediceğin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ilahi adalet ezdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 meraba. ahahahahahahahahhahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Nasıl kafalar ya Hahahasffdgs, yılların birikmişliği tabii normal. Bu arada yiğit şike anlaşılmasın diye yatmış o kadar, iyi taktik bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 escape said: bunun "ağlama" ile alakası yok. resmen anadolu takımlarının hakkını gasp ediyor bu fenerbahçe ve çetesi. defolsun gitsin artık bankasya ligine herkes bıktı resmen. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 gençler sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 azgın teke gibisiniz yeminlen haaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 1. belli, 2. kim ikinci ;) O değil de Fener'in forvetsiz işi zor. Adam gibi forveti olsa zaten iyi takım, kolay maç kaybetmiyor Fener, kolay gol yemiyor. Ama Anadolu takımları da baya dandik bu sene 1-2 tanesi dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Of birader ne aglamissiniz. 4 puan fark varken aglamalar baslamis. Eze eze yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Lingam said: CthuLhu said: Lingam said: 68dk ya kadar oda kaleyi bulmayan 1 sutu var manisanin. fb ninse heralde bi 25 sutu vardir. Sapina kadar haketti fener. kaleyi bulan sut 6ydi Simdi baktim 58. Dkya kadar kaleyi bulan tek sut yok fener'in kaleyi bulan sutundan bahsediyor olabilir miyim sence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 İyide ben mac sonu icin 25 sut dedim arti kaleyi bulanda demedim feneri derken zaten devrede 17 sutu var fenerin. Nerenle okuyosun bilemem ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 tribünlere şut çekmenin bi anlamı yok demeye çalışmış şair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Ha daogru kalecenin kucagina 3 suta bi penalti vardi demi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ya kutulu ağlama lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar