Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bi iş olcaksa oluyo.Kasmaya taktiğe gerek yok.Kız beğendiyse gözünü kestirdiyse siz bi şekilde tanışırsınız zaten.

Onun dışında yok ütü almak yok bilmemne.Zaten eğer kız sana karşı bişey hissetse abisi değil kapıya kendi koşardı senin gelme ihtimalini düşünerek ya da açtıktan sonra kim olduğuna bakar ütüyü o çocuk yerine kendisi getirirdi.Eğer kestirse gözüne sen ne kadar kasıyosan tanışmak yakınlaşmak için o da uğraşırdı.

Okulda baktığında karşılık alırdın.Farketse seni selam verirdi zaten o kadar önemsizsin.

Kısacası otur evinde xartı aç kendinle mutlu olmaya çalış.Bu kızdan da ekmek yok sana.

Sorry but true story
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Bi iş olcaksa oluyo.Kasmaya taktiğe gerek yok.Kız beğendiyse gözünü kestirdiyse siz bi şekilde tanışırsınız zaten.

Şu çok doğru. Eğer kız beğenirse ne yaparsan yap o iş oluyor zaten. Eğer garip bir şeyler yapıp dikkatini çekersen başkası daha garip bir şey yapana kadar anca yürür o ilişki.

Bir şekilde gidip normal bir diyalog kurman yeterli. Anlaşılır ondan sonrası.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Onun dışında yok ütü almak yok bilmemne.Zaten eğer kız sana karşı bişey hissetse abisi değil kapıya kendi koşardı senin gelme ihtimalini düşünerek ya da açtıktan sonra kim olduğuna bakar ütüyü o çocuk yerine kendisi getirirdi.Eğer kestirse gözüne sen ne kadar kasıyosan tanışmak yakınlaşmak için o da uğraşırdı.

Okulda baktığında karşılık alırdın.Farketse seni selam verirdi zaten o kadar önemsizsin.

Kısacası otur evinde xartı aç kendinle mutlu olmaya çalış.Bu kızdan da ekmek yok sana.

Sorry but true story
:D ölmeni istiyorum şu an
Mesaj tarihi:
Redeagle said:

Dartanian said:

Şu çok doğru. Eğer kız beğenirse ne yaparsan yap o iş oluyor zaten. Eğer garip bir şeyler yapıp dikkatini çekersen başkası daha garip bir şey yapana kadar anca yürür o ilişki.

Bir şekilde gidip normal bir diyalog kurman yeterli. Anlaşılır ondan sonrası.
aynen ben de katılıyorum şuna.

misalen, bir kız hoşuma gitmişti. arkadaşa dedim, şu kıza sor bakalım sevgilisi varmıymış dedim. sordu, kız yok dedi kim soruyor dedi. arkadaş benim söylediğimi söyledi, "o ece ile çıktı ve ben onu o yüzdne kötü tanıyorum, ece anlatırdı hep" falan dedi. iyi öyleyse tamam de geç dedim ben, arkadaş tamam dedi geçti.

ben de bir şey yazmadım artık. 5-6 gün geçti. o kızdan mesaj geldi. bir şey konuşabilir miyiz diye, konuşalım dedim. şu an çok sarhoşum ve x'in söyledikleri doğru mu dedi. evet, hoşsun dedim. :D sonra işte mesajlar yürüdü gitti, ertesi gün buluştuk falan devamı geldi...

DEDİĞİNİZ GİBİ. OLACAĞI VARSA OLUYOR.
Mesaj tarihi:
bir keresinde de kızın teki var, sürekli kesişiyoruz falan... arkadaşı yolladım, benim onun numarasını istediğimi söylemesini söyledim. söyledi, kız verdi. sonra o şekilde tanışıp buluşmuş ve tam 8 ay sevgili kalmıştık.

OLACAĞI VARSA OLUYOR.
Mesaj tarihi:
Devam ediyorum,

Kendin için yakışıklıyım demişsin ki bu kendine güvenini gösterir.Bu davranışlarına yansır ve kendine güvenen erkekler her zaman daha çok tercih sebebidir.Tabi sadece sanal alemde böyle gösteren aslında kendine hiç güvenmeyen biri de olabilirsin ama seni tanımadan sadece senin dediğin şeylere inanarak fikrimi söyleyebilirim.

Eğer böyle biriysen mutlaka çevren de sana bakan farkında olduğun yanına gitsen kabul edicek kızlar vardır.Eğer kötü durumduysan bu kızlardan birini tercih edebilirsin.Tutmucak duaya amin diyorsun hep alakasız kızları tavlamaya çalışıyosun başarısız oluyosun.Kendine güvenin kırılcak.

Eğer kötü durumda değilsen sabret ve bekle elbet senin de hoşlandığın bi kız senden hoşlanıcaktır.Düşünme, arama sadece bekle.
Mesaj tarihi:
bekleyerek olmaz.
istersen dunyanin en berbat insanı ol.
dişi sineğe bile sulan. tanıştığın her kıza yaz. 100 kızda 1 tane düşürürsün artık. o da olmazsa umutsuzluga kapılma, 200 de 1 düşürürsün.
Mesaj tarihi:
msn facebook bi şeyine ulaş ordan çalış. ordan çalış.
karşılıklı şarkı yollama aşamasından sonra, eski sevgililer ilişkiler konuşulmaya başlanınca saldır hocam.
budur.
Mesaj tarihi:
Dartanian said:

Devam ediyorum,

Kendin için yakışıklıyım demişsin ki bu kendine güvenini gösterir.Bu davranışlarına yansır ve kendine güvenen erkekler her zaman daha çok tercih sebebidir.Tabi sadece sanal alemde böyle gösteren aslında kendine hiç güvenmeyen biri de olabilirsin ama seni tanımadan sadece senin dediğin şeylere inanarak fikrimi söyleyebilirim.

Eğer böyle biriysen mutlaka çevren de sana bakan farkında olduğun yanına gitsen kabul edicek kızlar vardır.Eğer kötü durumduysan bu kızlardan birini tercih edebilirsin.Tutmucak duaya amin diyorsun hep alakasız kızları tavlamaya çalışıyosun başarısız oluyosun.Kendine güvenin kırılcak.

Eğer kötü durumda değilsen sabret ve bekle elbet senin de hoşlandığın bi kız senden hoşlanıcaktır.Düşünme, arama sadece bekle.
yeter artık saçmaladığın.

olmayacak duaya amin diyip sürekli başarısız olduğum falan yok. bir kez başarısız oldum daha,hatırlatırım. şu ana kadar konşup, yazıp reddedildiğim olmadı.

daha önce ki yazılarımda da söylediğim gibi, benim borum benim çöplüğümde ötüyor. kendi yaşadığım yerde gayet giderli ve hoşuma giden hatunu elde edebilecek potansiyele sahibim.

buraya topic açma sebeplerimin temeline bakacaksak olursan hep daha büyük bir şehre gelmiş olmamın ve daha önce karşılaşmadığım durumların meydana gelmiş olmasından olduğunu göreceksin.

daha önce de söylediğim gibi ben çoğu zaman kimseye yazmam. beklerim, ve gelir de.

söylediğin gibi zaten etrafımda benim bir kelimeme bakacak hatunlar mevcut. ancak ben hoşuma giden hatunla sevgili olurum, her önüme gelenle çıkacak, bunu yapabilecek biri değilim. zorlasam da olmuyor.

ilk topici açtığım hatundan ciddi anlamda etkilendim. uzun zaman sonra hatta bu kadar etkilendim desem yeridir. ancak olacağı yok gibiydi. sonra bir başka hoşuma giden hatunun topici açtım, bunda bir şey yok. saçma sapan kuruntular yapmaktan vazgeç artık.

ayrıca yakışıklıyım demedim. o çok net bir söylem, ben elim yüzüm düzgündür giderim vardır dedim. über bir yakışıklılığım falan yok, dediğim gibi memleketimde popülariteden kazanıyordum. okulun grubunda çalıp, her yaz barlarda solo gitar olarak çalarsan emin ol sen de popüler olursun. her taraf bu tarz tiplere ağzı sulanarak bakan kızlarla dolu...

sen direkt baltalamak amaçlı yazıyorsun. yazdıklarında hiçbir yapıcı yan bulamıyorum.
Mesaj tarihi:
memleketime geldim. benim en yakın arkadaşımdı bir tane çocuk, sonra problem oldu aramızda. bana bir şerefsizlik yaptı, kız meselesiydi. onun 2 yıllık sevgilisi var, ayrıldılar. kız şimdi bana yazıyor.

bugün mesaj attı geldin mi diye, geldim dedim. buluşalım dedi, işim var dedim. yarın buluşalım dedim, yarın da onun işi varmış. 2 hafta buradayım ben dedim, tamam haberleşiriz dedi.

sanırım bana şerefsizlik yapan o şahsın, 2 yıllık aşkıyla işi pişirerek çok derin bir darbe vuracağım bu gidişle.
  • Yeni Oluştur...