Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lumosity


calimero

Öne çıkan mesajlar

Selam

Bu yakında hangi siteye girsem bu http://www.lumosity.com/ ile karşılaşıyorum. İşte beyninizi geliştirin fln. Biraz bakındım free trial muhabbetine, oyunlarla beyni geliştiriyor sözde, ama oyunlar da fena değil. Geliştirdiğini söylediği özelliklerle uyumlu sayılır.

Altta Harvard, Stanford vs üniversitelere referans var, çakma olabilitesi de olmaz sanırım ama kıllanmadım da değil.

Kullanan eden var mıdır, daha önce biraz fikir verse fln...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zeka oyunları ve zihinsel fonksiyonlara dair araştırmalar var da artı bir etkisi olsa bile oyunun bu uzun sürede ve kısıtlı şekilde oluyor. Böyle oyunu oynadım zekam arttı tarzı reklam veren biryere çok güvenmemek lazım, bodybuilding dergilerindeki bu tozu içtim arnold şıvayzeneger oldum reklamlarına benziyor. temeli var mı araştırmak lazım merak ettim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslında tam zeka geliştirme şeysi değil bu.

Misal dikkat dağınıklığı, odaklanma vesaire (aynı şey oldu ama idare edin, aklımda bu kalmış). Bunlara karşı beyni train ediyorum diyor. Virallik gibi olmasın da biraz girip bakabilirsiniz free trial'ına. Bana işe yararmış gibi geldi ama tam da emin olamadım. Aslında alttaki referanslar doğruysa her halükarda alınır premium fln da, işte o referanslar doğru mudur acaba...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

zeka mı gelişiyor tartışılır ama bazı yöntemlerle beynin daha fonksiyonel (hızlı çözüm üretme, yaratıcı olma, hızlı karar verme vb.) çalışması iyileştirilebiliyor. bunun kime ne kadar etceği bilinmiyor; bazısına hiç etki etmezken bazısında gözle görülür değişiklik yapıyor. ama bunun sebebi daha önceden beynin o şekilde zorlanmamış olduğu, aslında halihazırda beynin kapasitesinin olduğu ama kullanılmadığı söyleniyor ki bence doğru. ama bunun doğru olması bu tip geliştirme yöntemlerinin etkisiz olduğunu göstermiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

severim bu tarz oyunları aldım kendime indirimli bi yıllığında 50% off gift alma hakkı verdiler :P ilgilenen olursa yazsın.

2 Month Gift — $29.95
Promotion Price — $14.98
6 Month Gift — $59.95
Promotion Price — $29.98
1 Year Gift — $79.95
Promotion Price — $39.98
2 Year Gift — $129.95
Promotion Price — $64.97

üstüne biraz da bana verirsiniz benim param çıkar hem siz hem ben kazanmış olurum :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 yıl sonra ...
Önceleri ben de oynuyordum, para vermeden oyun sayısı kısıtlı oluyor. İyi vakit de geçiriyor. Şu anki işyerinde çalışmıyor ama :(
Para verilmi bilmiyorum, zeka geliştirmek, hafızayı kuvvetlendirmek vb. bu tür oyunlarla falan mümkün diye okuyorum ama benim okuduğum yazılarda genelde bir danışman/doktor/uzman falan ayarlıyor ne yapacağını, internet üzerinden olur mu bilmem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...