elifg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 o_O Çok iyi karşıladınız beni, sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 aente said: abi xunn falan erken pes etti, cidden kız çıktı bir sürü insan artık pati'de kız çıkabilme ihtimalini 0 saydığından stadı erken terkediyor sanırım haufhdjsıkfs asdkljadşalskd şuna çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 oha lan, 1 saat olmadan 6 sayfa that's the spirit (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ama hepte 98sebnem ferahlar geliyo niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ne öğretmeniydin elif müzik dedim ama değil galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 küstü bize elif :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Cocukken Sahip Olduğum Kırmızı Rugan Ayakkabılar canımı acıttılar :( Sessiz çıglıklar atarak hiç yürümedigim kaldirimlarda hiç tanımadıgım sevgilimle karsilastim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 HOSGELDİN ELİF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mal said: ne öğretmeniydin elif müzik dedim ama değil galiba. yok değil, arapça öğretiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 allah kabul etsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ya tamam kızsa kız değilse değil ne uzatıyosunuz, nasıl olsa cıkar yakında neoldugu gerçekse su yapılanlar cok ayıp ama hiçmi insanlık yok sizde utanacagınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdm ama ondan da anlamazsınızki siz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 HAYVANLAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 aquila said: allah kabul etsin. hah. Çok yüzeysel yaklaşıyorsun diyeyim. Arapça öğretiyor olmam beni dindar biri yapmaz. Ama tabi bunu herkesin anlamasını bekleyemem. Ayrıca Şebnem Ferah vs. dinlemem. Rocker ya da gotik değilim. Komikleşmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=Ip7mhPWoF0w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bu şarkı benden sana gelsin elif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 benjani said: bu şarkı benden sana gelsin elif çok naziksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 o sizin nazikliğiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hoşgeldin elif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bi insan ismiyle ancak bu kadar uyumlu bir meslek seçebilir. tebrik ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 barbu said: hoşgeldin elif. hoşbuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mal said: bi insan ismiyle ancak bu kadar uyumlu bir meslek seçebilir. tebrik ederim. özellikle öyle seçtim zaten afsfhsfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 SNA1L said: ama hepte 98sebnem ferahlar geliyo niyeyse abi bu mesaj nasıl arada kalabilir HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elifg Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 "* Yeni gelenlere nazik davranıp insanları gelir gelmez forumdan soğutacak şekilde mesajlar atmamaya dikkat ediniz." said: ya, ya sahiden de öyle herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 SNA1L said: ama hepte 98sebnem ferahlar geliyo niyeyse HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 elifg said: Mal said: bi insan ismiyle ancak bu kadar uyumlu bir meslek seçebilir. tebrik ederim. özellikle öyle seçtim zaten afsfhsfh. özellikle öyle sıçtım diye okudum. oy dağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar