tarkandakiahtapot Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 nedendir bilinmez ne zaman eve gelsem annem birilerini örnek göstererek, onları överek beni gaza getirmeye çalışıyor veya yeriyor. her anne böyle midir bilmiyorum ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Maalesef benimkide öyle (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 kanayan yaramız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 80 aldığımda 100 alan ruşen amcanın oğlu sedatın ağzını kırmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 gecen gun facebook'ta bi ergenin statusuydu sanirim. 'komsunun kizi sinavdan 100 almis milletin cocuklari neler basariyor diyen anneme gor bak analar neler doguruyor dedim' tarzi bisey yazmisti, birebir de olabilir bilemedim simdi. yani bilimadami da olsan, o rusen amcalarin oglu hep olacak. Nasa'da calismaya baslasan soracaklari ilk sey sigortasi var mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxinsevgilisi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 boşa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 boşaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Eğer ekmeğini eline aldıysan hala annenin gözünde losersın. Eğer öğrenciysen ve beklentilerini karşılamıyorsan hala losersın. Hala bir eşleşme yoksa ve haksızlığa uğradığını düşünüyorsan git konuş bence. Derdi neymiş öğren. Senden beklentilerini falan. Söyleyecekleri şeyler yüksek derecede acı verici olabilir. Sessizce dinleyin. Dinledikten sonra rahatsız olsanız bile, haketmediğinizi düşünseniz bile eyvallah çekin. Elinizden geleni yapacağınızı söyleyin. Ama yapın da birşeyler. Çabaladığınızı görsünler. Denedi ama olmadı, her zaman için kıçını kaldırıp çalışmadı denmekten çok daha iyidir. Abicim, hayatınızı ne kadar erken şekillendirirseniz o kadar iyi. Sonra vurmayın kafanızı duvardan duvara "ah anam ne haklıymış..." diye. Başarınız onları sadece sizinle daha gururlanmalarını sağlar. Karşılaştıracak adam bitmez yoksa. Başkalarının başarısı sizi nasıl bağlamıyorsa, birşeyler kaybettiklerinde de bak gördünmü anne deme gibi bir şansınız yok. Sonuçta halen aynı şekilde hayatınızı boşa yaşıyor olacaksınız. Herhangi birini gücendirmek değil asla amacım. Sadece gerçekleri yazım. Hepsi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 teyzemin oğlu bundan 10-12 sene önce ilk 10'da istanbul erkek lisesini kazanıp ordan yine dereceyle boğaziçi endüstri müh.'e girdi ve bir kaç sene siemenste sağlam bir mevkide çalışıp işi beğenmediği için ayrıldı ve kendi işini kurdu... valide hanımdan neler çektiğimi az çok tahmin edebilirsiniz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 off öyle teyzeoğlu düşman başına sdfghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 geçmiş olsun kardeş. allah sabır ihsan eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 ben de hep hayatım boyunca sedat oldum. başarılıyım naabayım argadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 şöyle bir düşündüm de.. benim kiler de "falancanın oğlu" diye gelmedi, arada "falancanın dersleri kötüymüş, anasını babasını içip içip dövüyormuş gel bi konuş" diye geldiler o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 erkeklerin başının eti çok tatlı sanırım. zira bu kadar kadın yanılıyor olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ruşen kadın ismi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 ruhsar ne güzel diziydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bana da geliyolardı böyle. niye geliyolarsa iyiydim gayet. refleks olarak geliyolardı heralde, içimizde kalmasın lan anababayız söyleyek diyerek. ben de gayet sakin banane lan diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 bütün amca ogullarından iyi seviyeye gelince sorun kalmıyor.. Problem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 komşunun tavuğu komşuya kaz görünür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 sahibine mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 a komşusunda bulunan tavuk b komşusuna kaz görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bizdede karsi komusunun oglu Ugur vardi hep. Nefret ettim adamdan onla yaris ati gibi yarisarak buyuduk. Mahalle maclarinda cok pis cift daliyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 http://www.fullfilmizle.org/wp-content/uploads/2011/10/mrjyhdfg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar