Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 özledim de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 nextgen mmo cıkınca, 2014-5 sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 hala rakibi yok asdfafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 wow free olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 gw2 çıktığında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ah şimdi olaydıda elywn forestin göllerinde balık tutup mağaralarında gezinseydim bşraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 heh ilk 20 level bedava gir elwyn forestta takıl bi solu oranın havasını gw2 falan kurtarmaz kanımca hala en iyisi wow malesef acı bir gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 disruptive technology gerek ynai normal pc sistemi ile olacak değil saçma sapan bi teknoloji sistem falan gelecke ona göre mmorpgler yapılınca wowun rakibi çıkacak gibime gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 O değilde aynı şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlar bizde oynuyoruz arkadaş! Neden? -başka seçenek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ya gprs le bağlanıyorum düzgün net yok. o olsa düzgün bilgisayar yok. ama bi gün başlıycam sıfırdan her questi okuyarak yavaş yavaş oynauacam. o stormwinde girdiğindeki müziğin coşkusu asaleti, ironforge daki telaş kalabalık felan her mekan aklımda. bidaha gelmez böyle oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 ne zaman free olsun istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Mal said: ya gprs le bağlanıyorum düzgün net yok. o olsa düzgün bilgisayar yok. ama bi gün başlıycam sıfırdan her questi okuyarak yavaş yavaş oynauacam. o stormwinde girdiğindeki müziğin coşkusu asaleti, ironforge daki telaş kalabalık felan her mekan aklımda. bidaha gelmez böyle oyun. bende her seferinde aynı hevesle başlıyorum ama sonra zor geliyor onu yapmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 elflerin ormanı ne tatlıydı ya. gizemli büyülü ve bişey daha vardı işte. sonra böcekli bi yer vardı. içim gıcışlanırdı girdimmi. 3 ay gece gündüz oynayıp bırakmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 bizde şimdi adam arıyoruz eski raidleri dungeonları achievementları yapacak nostalji takılacak falan. Herşey tek tuş oldu olm dünya bombaş herkes orgrimarda takılıyor dışarı çıkınca hiç bişi yok. World PVP diye bişi kalmadı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Kotick oldukten 4 yil sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 evet işte bizim şansımız ilk serverlar açıldığı anda girmemizdi. herkes hevesliydi baya. mmo nedir bilmiyodum ben başladığımda. yolda yürürken biri buff atıyodu haa belli aralklarla server böyle hediye veriyo heralde diyodum :D ama vardır heralde öyle hevesli oyunu ciddiye alan serverlar . 40 yaşımda felan bir kış boyunca kendimi eve kapatıp oynarım yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2012 Bug varmış dupe gold fln, yakındır beleş olması sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar