Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne zaman free to play olcak bu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
disruptive technology gerek

ynai normal pc sistemi ile olacak değil saçma sapan bi teknoloji sistem falan gelecke ona göre mmorpgler yapılınca wowun rakibi çıkacak gibime gelio.
Mesaj tarihi:
ya gprs le bağlanıyorum düzgün net yok. o olsa düzgün bilgisayar yok. ama bi gün başlıycam sıfırdan her questi okuyarak yavaş yavaş oynauacam.

o stormwinde girdiğindeki müziğin coşkusu asaleti, ironforge daki telaş kalabalık felan her mekan aklımda. bidaha gelmez böyle oyun.
Mesaj tarihi:
Mal said:

ya gprs le bağlanıyorum düzgün net yok. o olsa düzgün bilgisayar yok. ama bi gün başlıycam sıfırdan her questi okuyarak yavaş yavaş oynauacam.

o stormwinde girdiğindeki müziğin coşkusu asaleti, ironforge daki telaş kalabalık felan her mekan aklımda. bidaha gelmez böyle oyun.

bende her seferinde aynı hevesle başlıyorum ama sonra zor geliyor onu yapmak :)
Mesaj tarihi:
elflerin ormanı ne tatlıydı ya. gizemli büyülü ve bişey daha vardı işte. sonra böcekli bi yer vardı. içim gıcışlanırdı girdimmi. 3 ay gece gündüz oynayıp bırakmıştım.
Mesaj tarihi:
bizde şimdi adam arıyoruz eski raidleri dungeonları achievementları yapacak nostalji takılacak falan. Herşey tek tuş oldu olm dünya bombaş herkes orgrimarda takılıyor dışarı çıkınca hiç bişi yok. World PVP diye bişi kalmadı zaten
Mesaj tarihi:
evet işte bizim şansımız ilk serverlar açıldığı anda girmemizdi. herkes hevesliydi baya. mmo nedir bilmiyodum ben başladığımda. yolda yürürken biri buff atıyodu haa belli aralklarla server böyle hediye veriyo heralde diyodum :D

ama vardır heralde öyle hevesli oyunu ciddiye alan serverlar . 40 yaşımda felan bir kış boyunca kendimi eve kapatıp oynarım yine.
  • Yeni Oluştur...